ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Το αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Το  αγιάζι  στην  ενημέρωση   Πέμπτη  24  Απριλίου  2014  :

Φωτογραφίες Άρωμα από  Ελλάδα

***  Μεσσηνιακά  και  άλλα  :

*** Ο Δήμος Καλαμάτας κύριος της έκτασης του παλιού Στρατοπέδου

  Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών επιδόθηκε από δικαστικό επιμελητή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας, με την οποία ο Δήμος Καλαμάτας αναγνωρίζεται ως κύριος της εκτάσεως του πρώην στρατοπέδου «Παπαφλέσσα», εμβαδού 71.107 τ.μ. Με την απόφαση αυτή διατάσσεται η διόρθωση της ανακριβούς πρώτης εγγραφής στο Κτηματολόγιο, όπου εμφανιζόταν η έκταση αυτή ως τμήμα μείζονος ενιαίου ακινήτου, το οποίο είχε καταχωρισθεί ως αγνώστου ιδιοκτήτη. Η επίδοση έγινε στις 16 Απριλίου και μετά την πάροδο 30 ημερών θα καταχωρισθεί σχετική εγγραφή στο Κτηματολόγιο, όπως ανακοινώθηκε χθες στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας. -  

***  Η Ελένη Αλειφέρη υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον Π. Τατούλη

 Mε δήλωση της στο “Θάρρος” επιβεβαίωσε τις πληροφορίες Θέμα χρόνου είναι πλέον να ανακοινώσει το ψηφοδέλτιό του για τις εκλογές του Μαΐου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εκ νέου υποψήφιος, Πέτρος Τατούλης. Μάλιστα, οι ανακοινώσεις, που θα αφορούν και στη Μεσσηνία, αναμένεται να γίνουν το Σάββατο, με επικεφαλής πλέον την Ελένη Αλειφέρη. - 

*** Γιώργος Τσιμικλής: Από την Καλαμάτα στη Νίκαια της Γαλλίας
        
            
Το «Θάρρος» συνεχίζει το ταξίδι του αναζητώντας Καλαματιανούς που έφυγαν από την Καλαμάτα για μια καλύτερη ζωή. Τούτη τη φορά μάς υποδέχεται ο Γιώργος Τσιμικλής, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Νίκαια της Γαλλίας.
Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1986 στην Καλαμάτα, ενώ είναι διπλωματούχος μηχανικός του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Συνέχισε τις σπουδές του στη Στοκχόλμη της Σουηδίας στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτόμα Διαχείριση (KTH, Royal Insitute of Technology). Από το καλοκαίρι του 2012, δε, εργάζεται στη Νίκαια της Γαλλίας ως αναλυτής στον κλάδο των αερομεταφορών.
-Πόσο καιρό εργάζεσαι στο εξωτερικό και πόσο εύκολη ήταν η απόφασή σου να φύγεις;
Βρίσκομαι στο εξωτερικό από το καλοκαίρι του 2011, αρχικά για μεταπτυχιακές σπουδές και στη συνέχεια για δουλειά. Η απόφαση ήταν σχετικά δύσκολη και το βασικό κριτήριο ήταν η καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση, δεδομένων των ελληνικών συνθηκών.
  -Δυσκολεύτηκες στην ανεύρεση εργασίας στη χώρα που βρίσκεσαι;
Η επιλογή της χώρας έγινε αξιολογώντας την επαγγελματική πρόταση που είχα. Η αναζήτηση ήταν ταυτόχρονη σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες δίχως να αντιμετωπίσω μεγάλες δυσκολίες.
  -Πώς αντιμετωπίζουν τους Έλληνες στη χώρα που ζεις;
Στη Γαλλία, όντας στα όρια της οικονομικής κρίσης, η περίπτωση των Ελλήνων αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο σκεπτικισμό. Ρωτούν συνεχώς για την κατάσταση στην Ελλάδα, εστιάζοντας περισσότερο στις συνθήκες διαβίωσης των ίδιων των πολιτών. Για παράδειγμα, το κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης ήταν κυρίαρχο θέμα συζήτησης, εγείροντας ερωτήσεις σχετικά με την ενημέρωση και τη θέληση των πολιτών.
Εξάλλου, στο περιβάλλον εργασίας δεν υπάρχει καμία προκατάληψη λόγω ελληνικής καταγωγής. Αντίθετα, τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετώπισα ήταν, κυρίως, λόγω της γλώσσας στις καθημερινές συναναστροφές, καθότι οι Γάλλοι δύσκολα αποχωρίζονται τη γλώσσα τους.
  -Τι θα ήθελες να μεταφέρεις από την κουλτούρα της εκεί ζωής σου στην Ελλάδα;
Καθότι βρίσκομαι στα νότια της Γαλλίας, ως μεσογειακός λαός πιστεύω ότι η νοοτροπία δεν απέχει πολύ από την ελληνική. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι ο κόσμος σκέφτεται τη ζωή του πέραν της εργασίας, σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου το εργασιακό έχει γίνει το κυρίαρχο θέμα στις ζωές των ανθρώπων.
  -Τρία πράγματα που πρέπει κάποιος να δει, αν επισκεφτεί την πόλη που βρίσκεσαι.
Αρχικά μια βόλτα στην παραλία της Νίκαιας, στην περίφημη Promenade des Anglais. Σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων μπορείς να βρεθείς στο Μονακό, στις Κάννες, αλλά και στις παρυφές των Άλπεων.
 -Τι είναι αυτό που σου λείπει περισσότερο από την Καλαμάτα;
Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου.
-Σκέψη για επιστροφή υπάρχει στο μυαλό σου;
Σκέψη για επιστροφή πάντα υπάρχει στο μυαλό μου. Βέβαια, οι τωρινές συνθήκες δυσκολεύουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.   Των Κώστα Γαζούλη •Παναγιώτη Μπαμπαρούτση 

***  Νέα ονόματα από τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσσήνης Γ. Τσώνη         
           
Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Απριλίου, στο εκλογικό του κέντρο στη Μεσσήνη, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Τσώνης. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν νέα ονόματα υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού του «Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Δήμου Μεσσήνης».
  Από νωρίς το απόγευμα, επισκέπτονταν το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Τσώνη υποψήφιοι σύμβουλοι, φίλοι του και γενικότερα δημότες, οι οποίοι του εύχονταν και εκδήλωναν την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους προς το πρόσωπό του.
Ο Γ. Τσώνης εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την επικράτηση του συνδυασμού του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, τονίζοντας ότι μαζί με τους συνδημότες του, από την επομένη των εκλογών, θα ξεκινήσουν μια κοινή προσπάθεια για να μεταμορφώσουν το Δήμο Μεσσήνης και να τον κάνουν αξιοζήλευτο και δημιουργικό.
Για μια ακόμη φορά, υπογράμμισε ότι πάντα στις προτεραιότητές του θα βρίσκεται ο άνθρωπος, ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο, κατά την οποία δοκιμάζεται η κοινωνία μας. Συνεχίζοντας, προσέθεσε ότι σταθερός του στόχος είναι να γίνει ο Δήμος Μεσσήνης ένας Δήμος ανθρώπινος, αλληλέγγυος στον πολίτη, ένας Δήμος που θα είναι κοντά στο δημότη και τις καθημερινές του ανάγκες.
Ιδιαίτερα ο κ. Τσώνης επισήμανε ότι ως Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του δημότη, ανεξαρτήτως πολιτικής προτίμησης, χωρίς αποκλεισμούς, προμετωπίδες και διακρίσεις, μακριά από διαχωριστικές γραμμές, συμπληρώνοντας ότι με ανοιχτή σκέψη θα γίνει ρεαλιστική προσέγγιση των τοπικών προβλημάτων και θα δοθούν λύσεις, που θα αποτελούν προϊόν της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής και συναίνεσης.
Στη ίδια εκδήλωση, ανακοινώθηκαν τα νέα ονόματα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ Κίνηση Πολιτών ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ», με επικεφαλής τον Γιώργο Τσώνη.
Νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι με το συνδυασμό του Γ. Τσώνη στο Δήμο Μεσσήνης
Νέα ονόματα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Δήμου Μεσσήνης», με επικεφαλής τον Γιώργο Τσώνη, ανακοινώθηκαν χθες.
Οι νέοι υποψήφιοι, κατά περιοχή, είναι οι εξής:
Αίπεια: Ψυρρόπουλος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, υδραυλικός, ιδιωτικός υπάλληλος
Αριστομένους: Παναγοπούλου – Μπρακουμάτσου Γεωργία (Γωγώ) του Κωνσταντίνου, ηλεκτρολόγος μηχανικός και τεχνολογίας Η/Υ, τέως ειδική σύμβουλος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
Βουφράδος: Νικολοπούλου Γεωργία του Ιωάννου, οικιακά
Μεσσήνης: Αδαμοπούλου Ελένη του Μιχαήλ, ιδιωτική υπάλληλος, Ανδριανόπουλος Δημήτριος του Αθανασίου, οικονομολόγος, Δρακόπουλος Σταύρος του Δημητρίου, συνταξιούχος μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού, Κουτσοσταθοπούλου Ευγενία του Παναγιώτη, δικηγόρος, Χριστόπουλος Χρήστος του Σταύρου, δικηγόρος
Αβραμιού: Χριστόπουλος Πολύβιος του Γεωργίου, αγρότης
Ανδρούσης (Τοπική Κοινότητα): Κρουστούρης Γεώργιος του Βασιλείου, συνταξιούχος Τ.τ.Ε., πρώην δήμαρχος Ανδρούσας, Χονδρός Παναγιώτης του Δημητρίου, ιδιωτικός υπάλληλος
Βαλύρας: Μπαρακάρης Δημήτριος του Γεωργίου, δημόσιος υπάλληλος
Βλάση: Αποστολέλλης Ιωάννης του Σταύρου, μελισσοκόμος, Ζάκης Ιωάννης του Θεοδώρου, ψυκτικός
Λυκοτράφου: Ξενογιάννης Δημήτριος του Σπυρίδωνος, ιδιωτικός υπάλληλος
Τοπική Κοινότητα Νερόμυλου: Θεοδουλίδης Παναγιώτης του Θεοδώρου, ηλεκτρολόγος
Πελεκανάδας: Γραμματικόπουλος Φανούριος του Βασιλείου, τεχνίτης αλουμινίων
Στρεφίου: Στέφανος Νικόλαος του Δημητρίου, αγρότης
Χαραυγής: Συκάς Χρήστος του Σωτηρίου, μηχανικός ήχου, επιχειρηματίας, πρώην αντιπρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Χαραυγής.

***   Τσιγγάνοι έκλεβαν καταστήματα

 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ένας 37χρονος τσιγγάνος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, ο 37χρονος μαζί με ακόμα ένα άτομο που αναζητείται, τα ξημερώματα τη Δευτέρα του Πάσχα στα Αρφαρά διέρρηξαν κατάστημα-βιβλιοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσαν χρήματα. Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι ο 37χρονος και συνελήφθη. Στο πλαίσιο της έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας εξακριβώθηκε ότι είχαν διαπράξει και τις ακόλουθες κλοπών: -Νυχτερινές ώρες στις 20/21.4.2014, στη Σκάλα Μεσσηνίας, διέρρηξαν κατάστημα-παντοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα. -Στις 7.4.2014 το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, διέρρηξαν κατάστημα-παντοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα. Συνολικά από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει ποσό που ξεπερνά τα 1.500 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. - 

***  Δ. Καζάκης: “Λύση είναι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και η μονομερής διαγραφή του χρέους"
 
 Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου Φωτό:
 
Στασινός Μουτσούλας Η απομάκρυνση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και, κατά συνέπεια, από το ευρώ και η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, σε συνδυασμό με τη μη καταβολή του χρέους που μας έχουν φορτώσει οι δανειστές, όπως και η ανατροπή όλων των συμφωνιών, δεσμεύσεων, παρεμβάσεων και μέτρων που πάρθηκαν από την εποχή του πρώτου μνημονίου, είναι οι κύριοι άξονες που επισήμανε το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, ο γ.γ. του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, Δ. Καζάκης. Προηγήθηκαν οι χαιρετισμοί του Ι. Μαγγανά από τον πυρήνα Καλαμάτας και των υποψήφιων ευρωβουλευτών Γρηγ. Πιερρουτσάκου και Πέδρο Ολάγια, ενώ ο κ. Καζάκης άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της, αλλά και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. «Η μοίρα μας είναι να είμαστε δούλοι», επισήμανε, μεταξύ άλλων, ενώ έκανε λόγο για καταστροφή της Παιδείας μας, για να ξεχάσουμε τις ρίζες μας. Υπογράμμισε πως η χώρα έχει παραδοθεί στους δανειστές, την τρόικα και τους εντεταλμένους επιτρόπους, φέροντας ως παράδειγμα ότι πρόσφατα στο υπουργείο Οικονομικών εγκαταστάθηκαν μέχρι και Κινέζοι επίτροποι, χωρίς όμως αυτό το ζήτημα να συζητείται ούτε στα Μέσα Ενημέρωσης ούτε και από τους πολιτικούς. Στο απυρόβλητο μένει, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το κεντρικό ζήτημα που υπάρχει, ότι δηλαδή το 48% του παραγόμενου πλούτου της Ελλάδας διατίθεται απευθείας στους δανειστές μας, υπογραμμίζοντας πως «κανένα νοικοκυριό, καμία επιχείρηση, κανένα κράτος δεν μπορεί να αντέξει ένα τέτοιο βάρος», ενώ προέβλεψε ότι το βάρος αυτό θα μεγαλώσει περισσότερο από το 2021 και μετά, όταν θα μεγαλώσουν και οι υποχρεώσεις προς τους δανειστές. Από τις βολές του κ. Καζάκη δε γλύτωσε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, που δε μιλά για το κορυφαίο αυτό θέμα. Ενώ πρόσθεσε πως φοβήθηκε να μην αναγνωρίσει το πρόσφατο δάνειο που πήρε η χώρα και αναρωτήθηκε πώς μπορεί να απαιτήσει το κούρεμα του δημόσιου χρέους των 365 δισεκατομμυρίων, όταν φοβάται να ακυρώσει το δάνειο των μόλις 3,5 δισεκατομμυρίων. Ο επικεφαλής του ΕΠΑΜ χαρακτήρισε ανύπαρκτο το πρωτογενές πλεόνασμα και πρόσθεσε πως ουδείς συζητά για το πώς θα μειωθεί το χρέος, μιλώντας για μια «ανίερη συμμαχία σιωπής», μεμφόμενος και τα ΜΜΕ που «δεν το παίζουν και αν υπηρετούσαν την αλήθεια, θα είχαν ξεσκίσει τους πολιτικούς». Σε άλλο σημείο ανέφερε πως «η κυβερνώσα συμμορία κάνει ό,τι πουν οι δανειστές και με τον τρόπο που βγήκαμε στις αγορές, δώσαμε επιχειρήματα στους δανειστές μας και έπειτα από την έξοδο στις αγορές, εκμηδενίστηκε η πιθανότητα συζήτησης για το βιώσιμο του χρέους. Αν λέγαμε ότι δεν το αναγνωρίζουμε, ουδείς θα ακουμπούσε το ομόλογο που εκδώσαμε», είπε χαρακτηριστικά. Σε μια αποστροφή του λόγου του, ανέφερε ότι και ο Ξεν. Ζολώτας το 1932, όταν είχε χρεοκοπήσει η Ελλάδα, είχε ταχθεί κατά του δανεισμού. Πρόσθεσε δε, πως το χρέος είναι ζήτημα συσχετισμού των δυνάμεων και πως η χρεοκοπία ήρθε, επειδή δανειζόμασταν για να εξοφλήσουμε παλαιότερα δάνεια, ενώ ανέφερε πως «αν ο λαός είχε μια κυβέρνηση που τον υπηρετούσε, θα κέρδιζε ένα μεγάλο ποσοστό του χρέους». - 

***  65χρονος έκλεψε εκκλησία

  Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία υπόθεση κλοπής σε Ιερό Ναό, η οποία είχε γίνει την 19.4.2014, στο Άργος Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 65χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας, για κλοπή. - 

 *** Εορταστικές  εκδηλώσεις  στην Κορώνη  Μεσσηνίας
~ Παραμονή εορτασμού -Εσπερινός ,ακολουθείας στον  Ι.Ν. Παναγίας Ελεήστριας στο Ιστορικό  Κάστρο  της  Κορώνης Ν. Μεσσηνίας  Πέμπτη  24  Απριλίου  2014 :
Βίντεο :
~* ΚΟΡΩΝΗ , Ιερός  Ναός  ΠΑΝΑΓΙΑΣ   ΕΛΕΗΣΤΡΙΑΣ στο  κάστρο Κορώνης Ν.  Μεσσηνίας  Πέμπτη   24/4/2014 : http://youtu.be/cbQ1xLYTycA ,  

~* Κορώνη στον  Ι .Ν.  Παναγίας Ελεήστριας  24-4-2014 : http://youtu.be/Am4LYI1YsjY  ,

~* Ι. Ν .Παναγίας  Ελεήστριας  Κορώνης  εντός Ι.Ν.  24/4/2014 : http://youtu.be/MPtJkR5VKWg ,

~*  Κορώνη Ναός Ελεήστριας  αρτοκλασία 24/4/2014 : http://youtu.be/BTXElAvaxL4 ,

~ * Κορώνη  παραμονή εορτασμού Παναγίας Ελεήστριας  24/4/2014 : http://youtu.be/XHA4rhPV2a4  ,

~* Κορώνη εσπερινός Ι Ν  Παναγίας Ελεήστριας  24/4/2014 : http://youtu.be/M8qnzg8dZio    

~* Ι Ν  Παναγίας Ελεήστριας  Κορώνης  24/4/2014 : http://youtu.be/qXiuMaOZwZM 

~*  Παναγία  Ελεήστριας  Κορώνης εσπερινός 24-4-2014 : http://youtu.be/wyppZzTkxC8

~* Κορώνη  Ελεήστρια  Ομιλία Αρχιμανδρίτη 24/4/2014 http://youtu.be/xg9k8U4eImo

~* ΚΟΡΩΝΗ  εσπερινός Παναγίας Ελεήστριας  24-4-2014 : http://youtu.be/A2ADPZnhHqA 


*** Αθλητική  ενημέρωση  :

*** Όλοι πλην Ζαχαρόπουλου στα πλάνα του Γκόφα :
 
ΜΟΙΡΑΣΕ ΓΛΥΚΑ ΧΘΕΣ Ο ΡΑΛΛΗΣ… ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΪΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ Του Νίκου Μπαλόπουλου Με μοναδικό απόντα τον Μιχάλη Ζαχαρόπουλο, που παραμένει κλινήρης με υψηλό πυρετό (αμυγδαλίτιδα), συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Καλαμάτας για το παιχνίδι της Κυριακής στην Αχαΐα με αντίπαλο την Αχαϊκή. Ο Μίλτος Γκόφας είδε με ικανοποίηση τόσο τον Σκόνδρα να ενσωματώνεται σε κανονικούς ρυθμούς, όπως επίσης και τους Μπελεβέτη, Γεωργακόπουλο, που δείχνουν πλέον έτοιμοι να επανέλθουν στη δράση, γεγονός που δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις αναφορικά με τις λύσεις που θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τα «καναρίνια». Η χθεσινή προπόνηση επικεντρώθηκε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, ωστόσο το πρόγραμμα είχε και ασκήσεις με μπάλα, όπως επίσης και ξεχωριστό πρόγραμμα για τους τρεις τερματοφύλακες. Το κλίμα ήταν αρκετά καλό και ρόλο σε αυτό έπαιξε και η ημέρα, με τον εορτάζοντα πρόεδρο της Μαύρης Θύελλας Γιώργο Ράλλη να προσφέρει γλυκά σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο.Φιλικό στις 7 Μαΐου με την Εθνική Ενόπλων στο Στάδιο Εν τω μεταξύ όπως έγινε χθες γνωστό, μολονότι είχε κλειστεί εδώ και πολλές εβδομάδες, η Καλαμάτα θα δώσει φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στις 7 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο την Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Μίλτος Γκόφας είχε επαφή με τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας και ειδικότερα με τον Βασίλη Βούζα με τον οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις, πετυχαίνοντας το κλείσιμο του συγκεκριμένου φιλικού, το οποίο είναι ικανό να ελκύσει τους φίλους του ποδοσφαίρου στο γήπεδο. Στην Εθνική Ενόπλων μετέχουν ποδοσφαιριστές μεγάλων ομάδων της Α΄ Εθνικής, όπως για παράδειγμα οι Σιόβας, Χολέβας, Σάμαρης, Ντίνας, Κουρμπέλης, Aρκούδας, που ενδέχεται εφόσον εξασφαλίσουν άδεια από τα σωματεία τους να δώσουν το παρών στο παιχνίδι της 7ης Μαΐου. - 

***  Όλοι στο πλευρό της Ελλάδας απόψε (Κλειστό, 8:00) με Σλοβακία

 ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΕ ΕΛΒΕΤΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ (5.30 Μ.Μ.) Στη «μάχη» του προκριματικού Ομίλου για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρίχνεται απόψε στο Κλειστό της Παραλίας η εθνική μας ομάδα βόλεϊ των νεανίδων. Η αυλαία θα ανοίξει στις 5.30 μ.μ. με τον αγώνα Ελβετία-Βέλγιο, ενώ στις 8 το βράδυ η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στο κρίσιμο πρώτο ματς την Σλοβακία. Μια μοναδική ευκαιρία για τους φίλους του βόλεϊ και του αθλητισμού να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το τριήμερο (αύριο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει με την Ελβετία και μεθαύριο με το Βέλγιο) υψηλού επιπέδου βόλεϊ, σημαντικές επίσημες συναντήσεις και φυσικά υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε τις προσπάθειες των διεθνών μας! Η προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων ολοκληρώθηκε στην Καλαμάτα, μιάμιση εβδομάδα προπονήσεων και τρία φιλικά με την Ισπανία και τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Παπαδόπουλο να ανακοινώνει τη 12άδα η οποία δηλώθηκε για τα προκριματικά. Αναλυτικά οι αθλήτριες που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός: Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Ελπίδα Αμπελοκήπων) Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη (Παναθηναϊκός), Άντζελα Δέμπη (Ελπίδα Αμπελοκήπων) Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Αλεξάνδρα Ψωμά (ΑΟ Μαρκοπούλου), Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός), Κατερίνα Παπάζογλου (Ελπίδα Αμπελοκήπων) Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Ιωάννα Γκουντιμένκο (Ηρακλής Κηφισιάς), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (ΑΟ Μαρκοπούλου) Λίμπερο: Μαρία Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου) Η Εθνική Νεανίδων, ουσιαστικά είναι η Εθνική Κορασίδων που την προηγούμενη διετία συμμετείχε σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις (5η θέση στην Ευρώπη, 12η στον κόσμο) ωστόσο όπως τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος: «Η προϊστορία του Ελληνικού βόλεϊ έχει δείξει ότι η μετάβαση από παίδες ή κορασίδες σε έφηβους – νεάνιδες αντίστοιχα είναι αρκετά δύσκολη. Επίσης αθλήτριες που αγωνιζόταν ως κορασίδες σε άλλες χώρες, στο μεσοδιάστημα έχουν αποκτήσει ρόλο σε πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα από το δικό μας. Από κει και πέρα αυτή η ομάδα είναι πλέον γνωστή σε όλους και έχουμε χάσει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, αλλά όλα αυτά μας κάνουν να ζητούμε περισσότερα πράγματα όσον αφορά την τακτική και κυρίως μας οδηγούν στο να δημιουργούμε εμείς πλέον κάποια πράγματα στο παιχνίδι». Από κει και πέρα ο νεαρός τεχνικός αναφερόμενος στις αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουμε στο τουρνουά της Καλαμάτας τόνισε: «Θεωρητικά σαν πρότζεκτ αλλά και τρόπο δουλειάς που έχει εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια, το Βέλγιο είναι ο βασικός μας αντίπαλος, αλλά στο δικό μας μυαλό υπάρχει διαφορετική προσέγγιση των αγώνων. Σε ένα τουρνουά όπως αυτό που έχουμε μπροστά μας, ανεξάρτητα από τη δυναμική των αντιπάλων το πιο σημαντικό είναι το πρώτο ματς και στην προκειμένη περίπτωση αυτό με την Σλοβακία. Μια νίκη θα μας δώσει ψυχολογία και ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Η αντίπαλος μας είναι μια καλή ομάδα, αλλά θεωρώ πως το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική μας απόδοση». Τέλος ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητριών στις δύο εβδομάδες που προετοιμάστηκε η ομάδα στην Καλαμάτα και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα ανταποδώσουν στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας την φιλοξενία με την πρόκριση της ομάδας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τα τελικά θα διεξαχθούν σε Εσθονία και Φινλανδία με τις πρώτες ομάδες α των 7 προκριματικών ομίλων να κερδίζουν απευθείας το εισιτήριο, ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 2η θέση θα αγωνιστούν στον 3ο προκριματικό γύρο (μέσα Ιουλίου). Το πρόγραμμα του ομίλου Πέμπτη 24/4 17.30, Ελβετία – Βέλγιο 20.00, Ελλάδα – Σλοβακία Παρασκευή 25/4 17.30, Βέλγιο - Σλοβακία 20.00, Ελβετία – Ελλάδα Σάββατο 26/4 17.30, Σλοβακία – Ελβετία 20.00, Βέλγιο – ΕλλάδαΉττα με ανατροπή στο τελευταίο τεστ με Ισπανία Με ήττα ολοκλήρωσε τη σειρά των φιλικών αγώνων με την Ισπανία, η Εθνική ομάδα Νεανίδων, καθώς και στο τρίτο ματς που έγινε αργά προχθές το βράδυ «λύγισε» στο τάι μπρέικ. Στο κλειστό της Παραλίας η Ισπανία έφτασε στην ολική ανατροπή αφού αν και έχανε με 2-0 σετ, με όπλο το σερβίς της (16 άσοι συνολικά, 11 εκ των οποίων ήρθαν στο γ’ και δ’ σετ) και το μπλοκ (15 πόντοι) πήρε τη νίκη, ενώ η Εθνική μας είχε καταφέρει μεγάλη ανατροπή στο α’ σετ (βρέθηκε να χάνει με 2-8), αλλά από το β’ σετ και μετά είχε αρκετά προβλήματα. «Το γεγονός ότι στοιχεία που θέλαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας, τα κάνουμε με μεγαλύτερη διάρκεια συγκριτικά με τις πρώτες ημέρες είναι το θετικό στοιχεία που κρατάμε από αυτά τα φιλικά», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε: «Μας βοήθησαν πάρα πολύ αυτοί οι αγώνες αφού παίζαμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα. Έχουμε μπροστά μας τις δύο αυριανές προπονήσεις για να διορθώσουμε κάποια πράγματα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια…» Τα σετ: 25-21, 25-21, 15-25, 16-25, 11-15 Ελλάδα (Παπαδόπουλος): Βασιλαντωνάκη 22 (18/46 επ., 1 άσο, 3 μπλοκ), Ψωμά 13 (11/36 επ., 2 άσοι, 54% υπ. – 31% άριστες), Κωνσταντινίδου 5 (1/2 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ), Στράντζαλη 13 (10/35 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ, 29% υπ. – 12% άριστες), Καλαντάτζε 4 (4/8 επ.), Γιαννέλου 3 (2/6 επ., 1 άσο), Ξανθοπούλου (60% υπ. – 47% άριστες) / Δρακουλίδου, Φακοπουλίδου 1 (1 μπλοκ), Γκουντιμένκο 1 (1 μπλοκ), Δέμπη, Φάκη 1 (1/1 επ.) Ισπανία (Σεράτο): Φιγκερόα 1, Πόρας 6 (2/9 επ., 1 άσο, 3 μπλοκ), Φολγκέιρα 14 (12/31 επ., 2 άσοι), Ουνθούε 26 (15/21 επ., 1 άσο, 10 μπλοκ), Εστέμπαν 15 (12/44 επ., 3 άσοι, 29% υπ. – 13% άριστες), Λομπάτο 9 (3/17 επ., 5 άσοι, 1 μπλοκ, 48% υπ. – 26% άριστες), Γκομίλα –λ (38% υπ. – 25% άριστες) / Νιουσόνε 5 (2/4 επ., 3 άσοι), Ροντρίγκεθ, Εσκαμίλα, Κανέτ, Αλόνσο 1. - 

 *** Η  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  Α΄ Τοπικού ΕΠΣΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  δυό  2 αγωνιστικές  πριν  την λήξη του  πρωταθλήματος :
ΠΑΜΙΣΟΣ  Μεσσήνης  64 βαθμούς
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ  62
ΕΡΑΝΗ  Φιλιατρών  53 
ΕΘΝΙΚΟΣ  Μελιγαλά 49 
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ  ΠΥΛΟΥ  43 
ΑΝΔΡΟΥΣΑ  38
ΤΕΛΟΣ  ΑΓΡΑΣ Γαργαλιάνων  35 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Καλαμάτας 54
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 34
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ  33
Α.Ο. ΔΩΡΙΟ 32
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ  32
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΑ  32  βαθμοί
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΑΠΟΛΛΩΝ  Καλαμάτας 28
Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗ  27
ΟΜΟΝΟΙΑ  Καλαμάτας 19

 ~** Προτελευταία  αγωνιστική  Α΄ Τοπικό  ποδόσφαιρο  ΕΠΣ Μεσσηνίας :
Σάββατο 26/Απριλίου  / 2014
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ –ΠΑΜΙΣΟΣ  Μεσσήνης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Καλαμάτας -Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑ
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – Α.Ο.  ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών – Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗ
ΕΘΝΙΚΟΣ Μελιγαλά – Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
Α.Ο.ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ –Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ
Α.Ο.ΔΩΡΙΟ –ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ Πύλου
ΑΠΟΛΛΩΝ  Καλαμάτας  –Τέλος ΑΓΡΑΣ Γαργαλιάνων

  ***  4ος  αγώνα  για  το  Φάϊναλ -Φόρ στο  Ερωμπάσκετ :
 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θέλουν να επαναλάβουν τις εμφανίσεις της Δευτέρας για να οδηγήσουν τη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκα σε πέμπτο ματς. Αποφασιστικότητα, ενέργεια, προσύλωση στην τακτική τους και πάνω από όλα καλή άμυνα, που σε συνδυασμό με την στήριξη των φιλάθλων του θα φέρει τη νίκη κόντρα σε Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ, αντίστοιχα, κρατώντας τους «ζωντανούς» και πάλι στην υπόθεση πρόρκιση το φάιναλ φορ. Αυτά είναι τα ζητούμενα για τις ελληνικές ομάδες που θα παίξουν σε γεμάτα ΣΕΦ (21:45, Νovasports2) και ΟΑΚΑ (19:30, ΔΤ).
LIVE: Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21-16 (Β΄ΔΕΚ/ΠΤΟ)
~ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  -  ΤΣΣΚΑ Μόσχας    κ.α.64-64 , (37-38) .- παράταση73-72 .-^
Τα  δεκάλεπτα  : 21-16 , (37-38) , 51-48 , 64-64 κ.α , 73-72 παράταση .-
 Ούκιτς, Διαμαντίδης, Ματσιούλις, Φώτσης, Λασμέ , Μπράμος ,Γκιστ , Κάρι , Μπατίστ , Ράϊτ , Μαυροκεφαλίδης ,   η πεντάδα του Παναθηναϊκού (Φραγκίσκος  Αλβέρτης ) .-
 
 
Τζάκσον, Κάουν, Βοροντσέβιτς, Χριάπα, Ουίμς , Φριτζόν , Χάϊνς ,Μίτσοφ , Πάργκο , Γουίνς , Κρίστιτςς ,   η πεντάδα της ΤΣΣΚΑ (Ετόρε Μεσίνα) .-
 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιερεθουέλο (Ισπανία), Σαχίν (Ιταλία), Λάτισεφς (Λετονία)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φραγκίσκος Αλβέρτης): Μπράμος, Κάρι 2, Μπατίστ 2, Φώτσης 8 (2), Ούκιτς 3, Λάσμε 14, Μαυροκεφαλίδης 10, Διαμαντίδης 7 (1), Γκιστ 12 (1), Ματσιούλις 15 (3), Ράιτ.
ΤΣΣΚΑ (Έτορε Μεσίνα): Μίτσοφ 15 (3), Φριτζόν 8 (1), Τζάκσον 9 (1), Πάργκο 5 (1), Κρστιτς 1, Γουίμς 14 (2), Βοροντσέβιτς 5 (1), Καούν 11, Κριάπα 2, Χάινς 2.-


LIVE: Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης (21:45) 
~ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς -  ΡΕΑΛ  Μαδρίτης    71-62 ,( 37-30 ) .- ^
Τα  δεκάλεπτα  : 15-16 , (37-30) , 49-47 , 71-62 .-
 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιόβτσιτς (Σερβία), Λοτερμόσερ (Γερμανία), Ζαμοϊσκι (Πολωνία)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ, Σερμαντίνι 2, Ντάνστον 13, Σπανούλης 12 (2), Παπαπέτρου 7 (1), Σλούκας, Κόλινς 2, Σίμονς 2, Πρίντεζης 10 (2), Μάντζαρης 10, Κατσίβελης, Λοτζέσκι 13 (3).
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Πάμπλο Λάσο): Φερνάντεθ 18 (3), Ρέγες 4, Ντίεθ, Μίροτιτς 9, Ροντρίγκεθ 2, Κάρολ, Ντάρντεν 10 (2), Γιουγ 4, Μπουρούσης 8, Σλότερ 5, Μεϊρί 2.-

*** ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ -ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ   1ος 88-61 . 2ος  84-63 . 3ος  78-75 .- ^ συν. (3-0)
*** ΤΣΣΚΑ  -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  1ος 77-74 (στην παράταση) , 2ος 77-51 , 3ος 59-65 , 4ος 72-73  .- συν. (2-2) .-
***  ΡΕΑΛ Μαδρίτης  -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1ος 88-71 , 2ος 82-77 , 3ος 76-78 , 4ος  62-71 .- ^ 
συν. (2-2) .-
*** ΑΡΜΑΝΙ  Μιλάνου -ΜΑΚΑΜΠΙ  Τ.Α. 1ος 99-101 , 2ος 97-77 , 3ος 63-75 , 4ος 66-86 .- ^ συν. (1-3) .-

*** Οι  1οι  αγώνες  ημιτελικών  στο Τσαμπιον Λίγκ  στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο Champions League :
 
~   ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μαδρίτης -ΤΣΕΛΣΙ  0-0 . - ^ (Χθές  22/4/2014 )
Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)
Κίτρινες: Γκάμπι (χάνει τη ρεβάνς), Μιράντα - Λάμπαρντ (χάνει τη ρεβάνς), Όμπι Μίκελ (χάνει τη ρεβάνς), Μπα
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Γκοντίν, Φελίπε Λουίς, Χουάνφραν, Μιράντα, Σουάρεθ (80΄ Σόσα), Κόκε, Γκαρσία (86΄ Βίγια), Γκάμπι Φερνάντεθ, Ντιέγκο Κόστα, Ντιέγκο (59΄ Αρντά Τουράν).
ΤΣΕΛΣΙ (Ζοζέ Μουρίνιο): Τσεχ (18΄λ.τρ. Σβάρτσερ), Κόουλ, Κέιχιλ, Τέρι (73΄λ.τρ. Σούρλε), Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίς, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Όμπι Μίκελ, Γουίλιαν (+90΄ Ντεμπά Μπα), Τόρες.

ΡΕΑΛ Μαδρίτης - ΜΠΑΓΕΡΝ Μονάχου   1-0  , (1-0) .- (σήμερα 23/4/2014 ) .- ^
Τα  γκολ  : 19΄Μπενζεμά  ,
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ
Κίτρινες: Ισκο
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε (73΄ Βαράν), Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο, Μόντριτς, Τσάμπι Αλόνσο, Ντι Μαρία, Ισκο (82΄ Ιγιαραμέντι), Μπενζεμά, Ρονάλντο (73΄ Μπέιλ).
ΜΠΑΓΕΡΝ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ραφίνια (66΄ Χάβι Μαρτίνεθ), Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Ρόμπεν, Κρόος, Λαμ, Σβαϊνστάιγκερ (74΄ Μίλερ), Ριμπερί (72΄ Γκέτσε), Μάντζουκιτς  , .-


*** Ο ΤΕΛΙΚΟΣ  για  το  Κύπελλο  Ελλάδας Σάββατο 26 Απριλίου 2014
ΠΑΟΚ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
Γιγάντια αστυνομική επιχείρηση για τελικό χωρίς επεισόδια
Περίπου 4.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται σε υπηρεσία από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Λεκανοπέδιο της Αττικής με αποστολή την ομαλή άφιξη και αποχώρηση των εκδρομέων οπαδών του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
~ Η ΕΛ.ΑΣ έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και έχει οργανώσει μια τεράστια επιχείρηση προκειμένου να αποφευχθούν τυχών επεισόδια, αφού ως γνωστό, η κάθοδος των περίπου 22.000 φίλων του «Δικεφάλου», έχει σημάνει συναγερμό.
~ Η μεγάλη μάζα που θα μετακινηθεί με τα πούλμαν των Συνδέσμων θα συγκεντρωθούν στα διόδια Αφιδνών και από εκεί θα αναχωρούν ανά 20 με προορισμό τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
~ Περιμετρικά του ΟΑΚΑ θα υπάρχουν τρεις ζώνες ελέγχου, όπου θα γίνονται εξονυχιστικοί σωματικοί έλεγχοι σε κάθε οπαδό στην προσπάθεια να μην περάσουν μέσα στο γήπεδο, αντικείμενα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε τυχών επεισόδια.
~ Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα προσεγγίσουν το ΟΑΚΑ από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, ενώ εκείνοι του ΠΑΟΚ από την πλευρά της Λεωφόρου Κηφισίας.
~ Αυξημένη παρουσία αστυνομικών θα υπάρχει στην Ομόνοια και ειδικά στις αρχές της Πειραιώς, δηλαδή κοντά στον Σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, ο οποίος θα παραμείνει κλειστός.
~ Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η ρητή εντολή από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ προς τα όργανα της τάξης είναι να αποφευχθεί η οποιαδήποτε επαφή ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, ενώ μέτρα έχουν προβλεφθεί και για τα σημεία όπου εικάζεται ότι μπορεί να υπάρξουν «μπλόκα» και από οπαδούς άλλων ομάδων.   Newsroom ΔΟΛ

***  Πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ για εκτεταμένα επεισόδια στην Τούμπα  , Και ρατσιστική συμπεριφορά
Πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ για εκτεταμένα επεισόδια στην Τούμπα
- Όπως αναμενόταν, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τα όσα έγιναν στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, τη Μεγάλη Τετάρτη.
- Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία ο κ. Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά της ασπρόμαυρης ΠΑΕ «... για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1,2 στοιχ. β΄ και γ΄, 3, 14, 15 παρ.6, στοιχ. α΄- δ΄ και 23 σε συνδυασμό με το άρθρο 31 παρ.2 του Πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013 (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 16/4/2014)».
- Τα επεισόδια που έγιναν θεωρούνται εκτεταμένα και ο «δικέφαλος» του Βορρά κινδυνεύει με αποκλεισμό της έδρας του από 1-3 αγωνιστικές, ενώ στη δίωξη γίνεται λόγος και για ρατσιστική συμπεριφορά, εξαιτίας της μπανάνας που πέταξαν από την κερκίδα στο Βραζιλιάνο αμυντικό του Ολυμπιακού, Λεάντρο Σαλίνο.    Newsroom ΔΟΛ
 
***

***  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:

  http://www.youtube.com/stamos01 ,      3250   video.-       
 http://www.youtube.com/stamatios01 , = 1759   video .- 
http://www.youtube.com/vlasiskal , =      1768   video.-                                                                                                                       
 Σύνολον                                                     6777   βίντεο   .-

 http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home , 2489    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas   
https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  ,  269  https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,

 *** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS    555
***  https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑΡΩΝ.-  118.

*** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΡΤΙΟΥ  2014  : 
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/03/27-2014.html  ,  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  27  Μαρτίου  2014 ,-
~  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/28-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή 28  Μαρτίου  2014  , Δ΄ Χαιρετισμοί προς  την  Παναγία  μας .-
~  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/03/29-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/30-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/03/31-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 31 Μαρτίου 2014  ,
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/03/31-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014  ,

***  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2014  :
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/04/01-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 01 Απριλίου 2014  , .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/04/02-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Τετάρτη 02 Απριλίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/04/03-2014.html , Το αγιάζι ενημέρωσης Πέμπτη 03 Απριλίου 2014  .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/04/04-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης  Παρασκευή  04 Απριλίου 2014  ,
~  http://snsarfara.blogspot.gr/2014/04/04-2014.html , Άρωμα  στην  ενημέρωση  Παρασκευή  04  Απριλίου  2014  .-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/04/05-2014.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Σάββατο 05 Απριλίου 2014  , .-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/04/06-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Κυριακή 06 Απριλίου 2014 , .-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/04/06-2014.html , Ανθολόγιο   Ανθολογώντας   και    γράφοντας   Κυριακή   06   Απριλίου   2014 .-
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/04/07-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης   Δευτέρα    07  Απριλίου  2014 .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/04/08-2014.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Τρίτη 08 Απριλίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/04/09-2014.html , Το  αγιάζι  στην  ενημέρωση  Τετάρτη  09  Απριλίου  2014 .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html , ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 10- Απριλίου  2014 .-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/04/10-2014.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 , .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/04/11-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 , .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/04/11-2014.html , Άρωμα   ενημέρωσης  Παρασκευή  11  Απριλίου  2014 ,
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/04/188-12-13-2014.html  , 188η Επέτειο εορτασμού Εξόδου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Σ/Κ 12 και 13 Απριλίου 2014.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/04/14-2014.html, Άρωμα ενημέρωσης Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/04/15-2014.html , Άρωμα Ελλάδας Όμορφες διαδρομές Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2014.-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/04/15-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Μ. Τρίτη  15  Απριλίου  2014 .-
~   http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/04/16-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Μ.Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 , .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/04/17-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Μ.Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/04/18-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Μ. Παρασκευή 18 Απριλίου 2014 , .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/04/19-2014.html , Το  αγιάζι  της   ενημέρωσης  Μ. Σάββατο  19  Απριλίου  2014  , ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ !! και  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ! ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ !  .-
~  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/04/19-2014.html , Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΣΗΜΑΙΑ  ΜΑΣ  Ιστορία  και  γεγονότα ,  Μ. Σάββατο  19  Απριλίου 2014 .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/04/20-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Κυριακή  ΠΑΣΧΑ  Αναστάσεως  20  Απριλίου  2014 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/04/21-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Δευτέρα  του ΠΑΣΧΑ  21  Απριλίου 2014 .-
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/04/22-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη του Πάσχα 22 Απριλίου 2014.-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/04/23-2014.html  , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη   23  Απριλίου  2014 .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/04/24-2014.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 24 Απριλίου 2014  .-

 ~ ** Συνεργάτης σε Ιστολόγια Αναρτήσεων  :
http://www.twitter.com/stamos01/                                    
STAMOS -ARFARA -GREECE   ,
Arfara-Messinias- asteras-arfaron  ,
Stamos Arfara Messinias Greece  ,
ARFARA - KALAMATAS  ,
ASTERAS ARFARON 2011                                                   
 Arfara-Messinias 2  ,                                             
 stamos-dynami                                             
Arfara-Messinias 
  Arfara-Messinias 1 - FOTOS 
vlasios 
Stamos Arfara Messinias GREECE
http://snsarfara.blogspot.gr/2014/01/08-2014.html  , =Εμπεριέχει Ιστορία  Αρφαρών  και Α.Π.Σ. Αστέρα .-
 

~* * ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ        
*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.- .-    555  .                                     
~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-         
*** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
 ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή   Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ και ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-                                                                                       
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.-                                                        
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ        ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/29-2013.html , Άρωμα Ελλάδας Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 .-                                                                
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Άρωμα Ελλάδας διαδρομές - εκδρομές 11 Σεπτεμβρίου 2013, ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ  εκδηλώσεις στις ΣΠΕΤΣΕΣ – Από Τριήμερη  εκδρομή-απόδραση 7.8. και  9  Σεπτεμβρίου 2013 ,.. ΝΑΥΠΛΙΟ - Ερμιόνη ,Σπέτσες , Ύδρα , Γαλατάς , Πόρος . Αίγινα , Πειραιάς.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/12/2013.html  , Άρωμα  Ελλάδας Όμορφες  διαδρομές  Τρίτη  Δεκέμβρης  2013  .-         ~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/02/09022014-10-02-2014.html  , Διαδρομές  στην όμορφη  Ελλάδα μας  Κυριακή 09/02/2014 , Δευτέρα 10-02-2014 .- 
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/02/11-2014.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ στην όμορφη Ελλάδα μας Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014
~ 

 ~** ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΑΠΟ  50   ΜΠΛΟΚΣ  ΠΟΥ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ : ~  http://www.sportstonoto.gr/  .ΣΠΟΡ ΝΟΤΟΥ.-                  
http://xristianos.gr /  ,     http://www.sportstonoto.gr/  .ΣΠΟΡ ΝΟΤΟΥ.-     http://www.defencenet.gr/defence/index.php , ΕΙΔΗΣΕΙΣ      www.astrologos.gr  ,   ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ .- 
~  http://syllogos-pamisos.blogspot.gr/2014/04/106.html    Σύλλογος  Μεσσήνης –Νησιωτών  ο  ΠΑΜΙΣΟΣ .-                                              
~  http://paovardas.blogspot.gr  , = ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ .-
www.blogtv.gr  , www.tometopo.gr , www.antarsya.gr  www.express.gr   , www.zougla.gr  , www.cybc.com.gr  , www.enikos.gr,http://www.spirospero.gr,                  http://www.kairos.gr , http://www.seismoi.gr , www.mamakouzina.tv,http://www.newsbeast.gr, www.sansimera.gr ,  http://www.sportstonoto.gr/  , http://www.epsmes.gr/ , www.in.gr , www.epsmes.gr  ,    www.pospert.gr,www.iatro.gr,www.news.gr, www.planetgreece.gr, www.piazzadelpo.gr  , www.anexartiti.gr,www.aixmi.gr,www.lifo.gr, www.pospertnews.gr , www.atita.gr , www.nocomments.gr , www.tometopo.gr , www.veetle.com , www.news247.gr ,  www.apela.gr,www.koutipandoras.gr,                          www.liveu.gr , ΤΣΟΠΑΝΙΔΟΥ .-  www.sintagespareas.gr, ΣΥΝΤΑΓΕΣ  ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ       

 ~  www.potami.gr  Σταύρος  Θεοδωράκης .-                                            
 www.epirustv1.gr  = ΗΠΕΙΡΟΣ ΤV1   
http://www.lifo.gr/team/gnomes/45114 , Η Ελληνική Ιστορία           
www.123playgame.gr  , Δωρεάν  παιχνίδια .-  www.tv-market.gr , Τηλε-αγορές.-  www.furby.gr , =Αναβάθμισης  προγράμματος περιήγησης .-    www.shoptv.gr  ,Τηλαγορές.-                                              
~ www.ekloges14.gr , Στο  Κontra Channel .-    http://messiniaka.blogspot.com/ , ΜΕΣΣΗΝΙΑ.-                         
https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.  -    555   φίλοι. -               
www.liveu.gr , Πόπη  Τσαπανίδου   ,  www.oikoshopping.gr  ,  Προϊόντα .-   ~ www.rickmers.eu , www.rickmers.com   , http://www.markides.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=75 ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑ

*** Από  τα  δικά  μας  ερασιτεχνικά  βίντεο  των εορτών  του ΠΑΣΧΑ  !  :

 ~  Μ  Πέμπτη  στο  Αρφαρά 17/4/2014 : http://youtu.be/VbsV7vpmdZ4 ,

~ **  Μ  Παρασκευή Αποκαθήλωση  Αρφαρά  18/4/2014 : http://youtu.be/SZcYnyHlGhk ,

~* Μ Παρασκευή  Αρφαρά   αποκαθήλωση  18/4/2014 : http://youtu.be/HAYLjT6_M8w ,

~ Ανάστασης  στο  Αρφαρά 19, 20-4-2014 : http://youtu.be/vFnE07BU_uw ,

~  Ανάσταση  Ι Ν Αγ   Θεόδωροι  Αρφαρών 20/4/2014 : http://youtu.be/JVDR4U9ksF0 ,

~ ΠΑΣΧΑ ΑΡΦΑΡΑ ΑΓ   ΘΕΟΔΩΡΟΙ 20/4/2014 : http://youtu.be/Z8NOfF-H4JU ,

~  ΠΑΣΧΑ Εσπερινός Αγάπης 2014 : http://youtu.be/N2ssu2mlKto  ,

Πάσχα  2014  ο μικρός  μας  Σταματάκος :  http://youtu.be/Oi9CtTIHyRY ,

Ανάσταση  στο Άγιο  Βασίλειο Αρφαρών  21/4/2014 : http://youtu.be/SL9BoXPT49A ,

Ανάσταση στο Αγιώργη Αρφαρών  απόγευμα  22/4/2014 : http://youtu.be/twca-5SXw8U ,

Ανάσταση στον Άγιο  Γεώργιο  Αρφαρών Τρ  απόγευμα 22-4-2014 : http://youtu.be/CDB1Df0BQrU   ,

ΠΛΑΤΥ  Αρφαρών Ιππικοί  αγώνες 23/4/2014 : http://youtu.be/9c85w23mu2M ,

ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΛΕΛΩΝΙΑ 23-4-2014 :  http://youtu.be/rrNPfr6ln7o ,
***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου