ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Κυριακάτικη ενημέρωση 03 Φεβρουαρίου 2013

Κυριακάτικη  ενημέρωση 03  Φεβρουαρίου  2013  :




*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα :

*** Μήνυμα του Μητροπολίτη Μεσσηνίας για τον εορτασμό της Υπαπαντής (βίντεο) :
  * Δείτε το μήνυμα του Μητροπολίτη Μεσσηνίας που εκφώνησε στο τέλος της Λιτανείας
 

***  Νέα απίστευτα επεισόδια στο τοπικό ...Διακόπηκε το Ασπρόχωμα-Αστέρας Αρφαρών
  *  Νέο κρούσμα βίας μετά τα όσα συνέβησαν στους Γαργαλιάνους και την Καλαμάτα πριν 2 εβδομάδες είχαμε εχθές για το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.
 Στην αναμέτρηση Ασπρόχωμα- Αστέρα Αρφαρών στο γήπεδο του Κορδία και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 για τους γηπεδούχους ...στο 85ο λεπτό διαπληκτίστηκαν ποδοσφαιριστές των Αρφαρών με τον προπονητή του Ασπροχώματος και πρώην άσσο της Μαύρης Θύελλας Λάκη Σπάλλα. Η σύρραξη γενικεύτηκε με αποτέλεσμα το γήπεδο του Κορδία να μετατραπεί σε αρένα και οι πάγκοι των δυο ομάδων να το μετατρέψουν ρε ρινγκ!
 Οι άνθρωποι του Αστέρα Αρφαρών υποστηρίζουν ότι τραυματίστηκε από ...σιδερογροθιά!!! ο προπονητής των τερματοφυλάκων της ομάδας του ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
 Ο Καλαματιανός διαιτητής της αναμέτρησης μοίρασε 12 κόκκινες κάρτες , 6 σε κάθε ομάδα και αναγκάστηκε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι ... Που την τύχη του θα καθορίσει η απόφαση των οργάνων της ΕΠΣΜ.
 Οι παίκτες που αποβλήθηκαν από τοΑσπροχώμα οι Μουράτι, Κονταξής, Θεοδωρόπουλος, Καραχάλιος, Φουρναράκος, και Κόκκαλης και για τον Αστέρα Αρφαρών τους: Μπούρας, Κάρτσωνας, Ματθαίος, Λυμπερόπουλος, Γιαννακούντζος και Καπόγλης.
 Σίγουρα θα πρέπει να μας ανησυχήσουν τα τελευταία κρούσματα βίας που δεν τιμούν το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.-

***Υπό εξέταση η επιδότηση των μετακινήσεων της «Αθηνάς» λέει ο υπουργός Παιδείας :
  * Την επιδότηση των μετακινήσεων που θα προκύψουν από την εφαρμογή του σχεδίου «Αθηνά» στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας εξετάζει η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός τόνισε ότι οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών για το θέμα του σχεδίου «Αθηνά» έγιναν σε πολύ καλό κλίμα. «Οι προτάσεις που κατατέθηκαν ελήφθησαν σοβαρά υπόψη. Το ίδιο θα συμβεί και με τις προτάσεις που θα κατατεθούν στο τελικό στάδιο διαβούλευσης».
Ερωτώμενος εάν φοβήθηκε το πολιτικό κόστος δεδομένων των αντιδράσεων που έχουν προκύψει από πρυτάνεις πανεπιστημίων και προέδρων ΤΕΙ για το σχέδιο «Αθηνά» ο κ.Αρβανιτόπουλος απάντησε: «Αν φοβόμουν το πολιτικό κόστος δεν θα ήμουν υπουργός Παιδείας σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που χρειάζονται μεγάλες μεταρρυθμίσεις σε όλες τις βαθμίδες. Γνωρίζω πολύ καλά ότι κάθε μεταρρύθμιση έχει το κόστος της και όσο σημαντικότερη είναι τόσο μεγαλύτερο είναι αυτό».
Στάση αναμονής τηρούν, από την πλευρά τους, οι πρυτάνεις προτού τουλάχιστον ολοκληρωθεί η πρώτη τους συνάντηση τη Δευτέρα στην Αθήνα.
«Δεν έχουμε κατανοήσει από όσα ανακοινώθηκαν τις λεπτομέρειες του σχεδίου και το τι ακριβώς αλλάζει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Συνόδου Πρυτάνεων, πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, Γρηγόρης Τσάλτας.
«Επιφυλάσσομαι να διατυπώσω την άποψή μου μετά τη συνάντηση με τους προέδρους και τους κοσμήτορες των Σχολών του Ιδρύματός μας» λέει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσης Πελεγρίνης.
Ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, Κώστας Γάτσιος, από την πλευρά του, εκφράζει ανησυχίες για τη διατήρηση του ονόματος του Ιδρύματός του.
«Το προτεινόμενο ομοσπονδιακό μοντέλο έχει ήδη εφαρμοστεί αποτελεσματικά σε διεθνές επίπεδο, όπως στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και μπορεί να επιφέρει σημαντικά οφέλη μέσω της συνάθροισης δυνάμεων» λέει ο πρύτανης του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος.  Newsroom ΔΟΛ

*** Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκοψε την πίτα του ο ΛΑ.Ο.Σ. στην Καλαμάτα :
  * Παρουσία του Γιώργου Καρατζαφέρη τα μέλη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού έκοψαν την βασιλόπιτα τους στα γραφεία του κόμματος.

* ** Αρχηγός ΓΕΣ σε Ι. Λαμπρόπουλο: «Κατάταξη το Μάρτιο» στο στρατόπεδο Καλαμάτας :

*  Το Μάρτιο θα γίνει κατάταξη νεοσυλλέκτων στο στρατόπεδο της Καλαμάτας «9ο Σύνταγμα Πεζικού – Γιαννιτσά», σύμφωνα με τα όσα διαβεβαίωσε το βουλευτή Μεσσηνίας Ι. Λαμπρόπουλο ο αρχηγός του ΓΕΣ, αντιστράτηγος Κων. Γκίνης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο βουλευτής.
Ο κ. Γκίνης γνωστοποίησε επίσης ότι το στρατόπεδο θα βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη έως τον Ιούλιο

*** «Μαραίνεται» η κοινωνία «ανθίζουν» τα ανταλλακτήρια :
  * Ξεφυτρώνουν και στην Καλαμάτα σαν τα «μανιτάρια»
 Ενεχυροδανειστήρια και ανταλλακτήρια χρυσού: Οι μόνες επιχειρήσεις που «ανθίζουν»
 Της Βίκυς Βετουλάκη
Έντεκα επιχειρήσεις έχουν λάβει επίσημα άδεια από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και λειτουργούν ως ενεχυροδανειστήρια ή αγοράς χρυσού ή και τα δύο μαζί, στην Καλαμάτα, αν και η αίσθηση όχι μόνο του κόσμου, αλλά και των ίδιων των ιδιοκτητών, είναι πως στην περιοχή μας λειτουργούν πολύ περισσότερα.
Οι εν λόγω επιχειρήσεις, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και στην πόλη μας τα τελευταία δύο χρόνια, αναδεικνύοντας τον συγκεκριμένο «επιχειρηματικό» κλάδο σε ανερχόμενο, καθώς η κρίση ευνόησε κατά πολύ τη λειτουργία και ανάπτυξή τους.
Παρά ταύτα, η ύπαρξη και λειτουργία τους παραμένει «ταμπού» για την κοινωνία μας και γι’ αυτό οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αρνούνται να μιλήσουν επώνυμα, με δυσκολία μιλούν ακόμα και ανώνυμα, ενώ οι χώροι που επιλέγουν για στέγασή τους είναι ή σε διαμερίσματα ή πίσω από καλά κρυμμένες τζαμαρίες, ώστε να εξασφαλίζεται η ιδιωτικότητα του πελάτη.
 Αγορά χρυσού
Τις τελευταίες ημέρες επιχείρηση αγοράς χρυσού, με την επωνυμία «Μεσσηνία Gold» άνοιξε στην πόλη μας και ο πρώην ποδοσφαιριστής Τάσος Μητρόπουλος με τη σύζυγό του Νένα Χρονοπούλου.
Μιλώντας στο «Θάρρος» ο κ. Μητρόπουλος για το πώς μπορεί κάποιος να κάνει μια για αγορά χρυσού ή άλλων πολύτιμων ειδών, είπε:
«Εύκολα, απλά ,σίγουρα αλλά πάνω απ΄ όλα εχέμυθα .Στο κατάστημά μας υπάρχει ειδικός που κάνει άμεσα τις εκτιμήσεις και τις πληρωμές, τόσο για τους πολύτιμους λίθους όσο και για τα κοσμήματα, τα ρολόγια ή και τις λίρες».
Ποιοι άνθρωποι όμως απευθύνονται σε ανταλλακτήρια χρυσού και ποιας ηλικίας; Ποιες ανάγκες τους δηλώνουν ότι θέλουν να καλύψουν;
«Είναι άνθρωποι σαν εμένα, σαν εσάς σαν τον καθέ ένα μας. Είναι ο Έλληνας και η Ελληνίδα που σηκώνει το βάρος των εξόδων, της μείωσης του μισθού, των χαρατσιών, της ανεργίας και χρειάζονται άμεσα μετρητά χρήματα, χωρίς να έχουν δυστυχώς άλλους πόρους, όπως κάποτε.
Θυμηθείτε τα διάφορα δάνεια που κατά κόρον διαφήμιζαν όλες οι τράπεζες "διακοποδάνεια" κ.α, αλλά και τις κάρτες το πλαστικό χρήμα που κατέστρεψε κόσμο και κοσμάκη, που ακόμα και μέχρι σήμερα πληρώνουν.
Σπάνια όμως υπάρχουν και κάποιοι που έχουν την πολυτέλεια να θέλουν να πουλήσουν παλιά κοσμήματα που έχουν φύγει από τη μόδα, για να αγοράσουν κάτι πιο μοντέρνο.
Οι ηλικίες ποικίλουν, γιατί οι ανάγκες είναι για όλους μας δυστυχώς οι ίδιες, όλοι οι άνθρωποι καθημερινά αντιμετωπίζουν τεράστια ανάγκη για να καλύψουν έξοδα που όλο και αυξάνονται, και αυτοί είναι άνθρωποι όλων των ηλικιών».
 Ενεχυροδανειστήρια
Οι περισσότερες επιχειρήσεις του είδους λειτουργούν και ως ενεχυροδανειστήρια, αλλά και ως αγοράς χρυσού. Συνήθως, σε αυτά εργάζονται υπάλληλοι, καθώς οι ιδιοκτήτες, μπορεί ζουν σε άλλες πόλεις. Για παράδειγμα, στην Καλαμάτα, λειτουργούν ενεχυροδανειστήρια, ο ιδιοκτήτης των οποίων είναι από την Πάτρα.
Και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες παραδέχονται ότι η παρουσία τόσων πολλών ενεχυροδανειστηρίων σε μια πόλη, μαρτυρά ότι υπάρχει κίνηση και προφανώς «χώρος» και γι΄ άλλες.
Σε άλλα ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βάλει ενέχυρο κάτι πολύτιμο και να πάρει χρήματα και όταν μπορέσει να το ξαναπάρει πίσω και σε άλλα να πουλήσει χρυσό ανάλογα με το βάρος του.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που εργάζονται σε αυτές τις επιχειρήσεις, υπάρχουν δύο κατηγορίες πελατών που απευθύνονται εκεί. Άνθρωποι που θέλουν να «ξεφορτωθούν» αντικείμενα που δεν θέλουν πια (όπως από ένα γάμο ή αρραβώνα που χάλασε) και το κάνουν με ιδιαίτερη χαρά, όπως μας περιέγραψαν και άνθρωποι που πουλάνε ακόμα και κομμάτια με συναισθηματική αξία για να καλύψουν ανάγκες τους. Μάλιστα, οι άνθρωποι αυτής της κατηγορίας, ανάλογα με τις ανάγκες τους, κάνουν και «ιδιαίτερα» παζάρια, καθώς αν για παράδειγμα τους προσφερθεί το ποσό των 180 ευρώ, ζητούν 200 ευρώ που είναι ο λογαριασμός της ΔΕΗ ή το ενοίκιο ή η δόση. Είναι η κατηγορία των ανθρώπων που επιλέγουν αυτό το δρόμο, καθώς είναι η τελευταία τους λύση.
Σε ότι αφορά τις ηλικίες, οι πελάτες είναι κυρίως μεσόκοποι που έχουν υποχρεώσεις, οικογενειακές, κυρίως, αυξημένες. Υπάρχουν όμως και άτομα νεαρής ηλικίας που ενδιαφέρονται να πουλήσουν κάτι που τους έχουν δωρίσει και δεν τους αρέσει προκειμένου να ψωνίσουν κάτι της αρεσκείας τους.

***    Επίθεση Τατούλη κατά ΣΥΡΙΖΑ και "Πρώτου Θέματος" :
  * Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, σε σημερινό ρεπορτάζ του υποστηρίζει ότι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης , έδωσε έργα 15 εκατομμυρίων σε τεχνικές εταιρείες των παιδιών του.
Το δημοσιεύμα αυτό προκάλεσε την οργή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ο οποίος εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία αντιδρά οργισμένα τόσο κατά της εφημερίδας όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ...
 Αναλυτικά η ανακοίνωση - απάντηση στο δημοσίευμα του Πέτρου Τατούλη:
 Είναι ο Τσίπρας "αρχηγός" της νέας τρομοκρατίας;
Όσοι συντόνισαν τη σημερινή ανοίκεια, γεμάτη ψέματα επίθεση ενάντια σε εμένα και τα τέσσερα παιδιά μου θα με βρουν σκληρά απέναντι τους.
Είμαι απολύτως ξεκάθαρος. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν γίνονται "αναθέσεις έργων". Αντίθετα, επιλέγονται πάντοτε μακρές διαδικασίες προκειμένου να τηρείται η αυστηρότερη νομιμότητα και η μέγιστη διαφάνεια. Οι "απόλυτα διαφανείς διαδικασίες" που ακολουθεί η περιφέρεια Πελοποννήσου αναγνωρίζονται και στο κατάπτυστο δημοσίευμα, γεγονός το οποίο στοιχειοθετεί και τον δόλο εκείνων που βρίσκονται πίσω από το προσωπικό αυτό χτύπημα εναντίον μου.
Είναι γνωστά τα στημένα παιχνίδια σε αυτήν την χώρα. Το δημοσίευμα προαναγγέλθηκε, πολλές ώρες πριν την κυκλοφορία της εφημερίδας από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τον ίδιο τρόπο, πριν από μερικούς μήνες, είχαν προαναγγελθεί τα βίαια επεισόδια που έζησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κατά τη συζήτηση για δημιουργία μονάδας βίο αερίου στην Τρίπολη, τα οποία είχαν και θύματα. Και στις δυο περιπτώσεις η προαναγγελία συνοδεύτηκε με την ίδια αυτό-ικανοποίηση του συμμορίτη πριν το πλιάτσικο. Έγινε δε, από τα ίδια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Τσιπρας δομεί σε θεμέλια λάσπης το πολιτικό του μέλλον. Με την ιδιότητα του ιδεολογικού καθοδηγητή, οδηγεί τους οπαδούς του στις επικίνδυνες ατραπούς μιας δήθεν δίκαιης οργής που μπορεί να μετουσιωθεί σε δίκαιη βία και βάζει μπαρούτι στα θεμέλια του κράτους δικαίου.
Η "τρομοκρατία" του κ. Τσίπρα είναι πιο επικίνδυνη από ποτέ. Στην Πελοπόννησο έχουμε συγκροτήσει ένα δυναμικό και πλειοψηφικό μέτωπο απέναντι στο συμμοριτοπόλεμο που έχει εκκινήσει.
H οποία εκδοτική του συμμαχία με γνωστούς βαλιτσοφόρους και κομιστές, τον καθιστά κομμάτι ενός σάπιου συστήματος που δήθεν θέλει να αφανίσει.
Πέτρος Τατούλης
 
***  Έκοψε την πίτα του το Ξαναρχί-ΖΩ
  *  Σήμερα το απόγευμα, έκοψε την πίτα του, ο Σύλλογος ατόμων με εμπειρία καρκίνου Καλαμάτας Ξαναρχί-Ζω.
 Η πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννα Κοντομηνά- Ψαρρέα μίλησε για την πορεία του Ξαναρχί-ΖΩ μέχρι σήμερα, ενώ αναφέρθηκε στην δημιουργό του Συλλόγου Εύα Κουτσαβδή που έφυγε πρόωρα από τη ζωή και ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Ξαναρχί-ΖΩ και ιδιαιτέρα τη Μαρία Θεοφιλοπούλου για την επανίδρυση του Συλλόγου.
 Στη συνέχεια έκοψαν τη βασιλόπιτα και μετά η θεατρολόγος Άννα Ρεσβάνη ανάγνωσε το παραμύθι της κοινωνικού λειτουργού Εύας Γιαννόπουλου με την συνοδεία στο πιάνο της μουσικού Κωνσταντίνας Κορμά.

***  Τρένο η Καλαμάτα ΄80 έκανε το 8χ8 απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών :

*  Ασταμάτητη συνεχίζει στο Περιφερειακό πρωτάθλημα η Καλαμάτα ΄80 , την πορεία της με στόχο την άνοδο στην Α΄2 εθνική κατηγορία.
 Εχθές είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών που τον νίκησε με 3-0 σετ (25-16,25-22,25-20) χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες.
 Πλέον το μυαλό των παικτών του Γιώργου Κουλιέρη βρίσκεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τον Κόροιβο Αμαλιάδας ... Με νίκη και στην Αμαλιάδα η Καλαμάτα 80 θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στο στόχο της ...
 Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αμαλιάδα είναι πιθανό να ακολουθήσουν την αποστολή και φίλαθλοι της Καλαματιανής ομάδας.
 Καλαμάτα 80 : Ξενάκης,Μπλάουελ, Βραχνάς,Κακαλέτρης,Γιατράκος,Μπουσούνης και λιμπερο ο Εξαρχές...Επίσης αγωνίστηκαν οι Μακρής Αποστολόπουλος και Σαρδέλης

***  Στην τελική ευθεία το πρώτο Καλαματιανό καρναβάλι :
 *  Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δεύτερη συνάντηση για την οργάνωση του 1ου Καλαματιανού κασυζητήθηκαν και άλλα θέματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετορναβαλιού με κεντρικό θέμα την σύσταση καρναβαλικής επιτροπής η οποία ουσιαστικά θα αναλάβει όλη την οργάνωση αυτού του εγχειρήματος.
Επίσης κατά την διάρκεια της ενημέρωσης χή 15 πληρώματα και υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτός ο αριθμός θα μεγαλώσει κατά πολύ.

**    *  Ένα παιχνίδι αφιερωμένο στον Περικλή   :
  * Σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα αγωνίστηκαν χθες οι ομάδες του Ευκλή με τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων.
Η ομάδα του Ευκλή που προσπαθεί να ξεπεράσει την απώλεια του Περικλή Τσαλαματά αγωνίστηκε με μαύρα διακριτικά στις φανέλες, κάτι που θα κάνει και για όλα τα παιχνίδια της χρονιάς,
Στον πάγκο της ομάδα μια θέση ήταν κενή και υπήρχε η φωτογραφία του Περικλή και πριν τον αγώνα απονεμήθηκαν πλακέτες στους συγγενείς του.


*** Αθλητική Κυριακάτικη Ενημ  έρωση :
ΑΘΛΗΤΙΚΟ Σ/Κ 02 καί 03 Φεβρουαρίου 2013 :

**

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με όμορφα Αθλητικά γεγονότα ! Υγεία , Αγάπη , Ανθρωπιά και ήσυχη αθλητική δραστηριότητα !


Το ποντικάκι μας κοντά στην Αθλητική μας ενημέρωση !

*** ΑΘΛΗΤΙΚΗ ενημέρωση :
Στην Δ΄ εθνική -Περιφεριακό του 6ου Ομίλου :
ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών - ΠΑΜΙΣΟΣ Μεσσήνης 1-0 .- ^
Διαγόρας Βραχνέϊκων - Εθνικός Μελιγαλά  2-2 .- ^
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Λάππα  1-1 .- ^
ΠΟΦ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ - ΑΧΑΪΚΗ  0-0 .- ^
ΕΘΝΙΚΟΣ Σαγέϊκων - ΔΟΞΑ Μανολάδος  1-2 .- ^
VIDEO : Δύο αξιοθαύμαστα στο Μεσσηνιακο ποδόσφαιρο :
Γκόλ από τερματοφύλακα Εθνικού Μελιγαλά  Χριστόπουλο καί παραδοχή  αυθόρμητη ποδοσφαιριστού Νο 9  (μπλέ κάρτα) ,γιά επίτευξη τέρματος με το χέρι στο ερασιτεχνικό ΕΠΣΜεσσηνίας !!   Αξίζει βραύβευση του ποδοσφαιριστή από ΕΠΟ , ΕΠΣΜεσσηνίας , και FIFA !!!!!
http://youtu.be/0GaPpSB8nzA ,



ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ   1-0 .- Δείτε το Βίντεο !
http://youtu.be/kh0txMNS4_A .,



*** Χειρουργήθηκε χθες ο Πασάς… στο Φωστήρα ο Μπράχο:

* ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ Η 12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΝΟ
Του Νίκου Μπαλόπουλου
«Συναγερμός» τέλος για αγωνιστικό τμήμα, διοίκηση και φιλάθλους της Καλαμάτας, που ετοιμάζονταν πυρετωδώς για την εντός έδρας κρίσιμη αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό. Η νέα 48ωρη απεργία που αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, έφερε υποχρεωτικές αναβολές αγώνων και οδήγησε την Ένωση Β΄, Γ΄ Εθνικής να μεταθέσει όλες τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής ημέρας, τόσο του 1ου, όσο και του 2ου ομίλου της FΟΟΤBALL LEAGUE 2 για την επόμενη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.
Η εξέλιξη αυτή μπορεί να ήταν εκτός προγράμματος για τη Μαύρη Θύελλα, όμως μπορεί να αποδώσει θετικά εν όψει του καθοριστικού παιχνιδιού με τον Αχαρναϊκό. Ο Ζόραν Γέφτοβιτς θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με μεγαλύτερη ηρεμία και κυρίως με μεγαλύτερη χρονική άνεση, αλλά ταυτόχρονα θα έχει την ευχέρεια να δει τις λύσεις να αυξάνονται λόγω της βέβαιης ενσωμάτωσης του Μπελεβέντη. Ο πρώην αμυντικός της Δόξας Κρανούλας, αναμένεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο πόδι, μέχρι την επόμενη Κυριακή, και θα είναι σε θέση να προσφέρει. Παράλληλα, θετικό αντίκρισμα θα έχει η αναβολή και για την περίπτωση του Τάσου Καντούτση, αφού ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός θα καλύψει στο διάστημα αυτό μέρος των αρνητικών αποτελεσμάτων του πρόσφατου τραυματισμού του στο γόνατο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό.
Χθες πάντως η προετοιμασία συνεχίστηκε με προπόνηση στο γήπεδο του Άρι, ενώ η σημερινή έχει προγραμματιστεί για νωρίς το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης και ενώ δεν είχε γίνει επισήμως γνωστή η μετάθεση της αγωνιστικής.
Χειρουργήθηκε χθες ο Πασάς… στο Φωστήρα ο Μπράχο
Μπορεί τη Δευτέρα ο Άγης Πασάς να παρακολούθησε το ματς της Καλαμάτας με τον Φωστήρα, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα έφυγε από τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Ο πολύπειρος μέσος μετακόμισε στην Αθήνα, και χθες το πρωί χειρουργήθηκε στο Metropolitan για να αποκατασταθεί η ζημιά στο γόνατο.
Στην πρωτεύουσα βρίσκεται πλέον και ο Γιάννης Μπράχο, που έμεινε ελεύθερος στην περίοδο του Ιανουαρίου από την Καλαμάτα, που πήρε μεταγραφή για τον Φωστήρα, εκεί όπου θα βρει και τον Δημήτρη Τσαγκαράκη.

*** Τοπικό ποδόσφαιρο, πρόγραμμα Σαββατοκύριακου:
* Α΄ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΣΜεσσηνίας :
Σήμερα –02/02/2013 - 19η αγωνιστική :
Ολυμπιακός Καλαμάτας – Αίαντας Καλαμάτας: Τσίρμπας 1-0 .- ^
Απόλλων Πεταλιδίου – Μεσσηνιακός: 1-6 .-^
Ασπρόχωμα – Αστέρας Αρφαρών: - διακοπή του αγώνα από τον απαράδεκτη σε διαιτησία Κυριακόπουλο με τις άνευ λόγου αποβολές έξι (6) ποδοσφαιριστών από κάθε ομάδα !!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Κ. Κυριακόπουλε που συμμετέχεται στην διάλυση υγειών Αθλητικών Σωματείων , μη δυνάμενος να προστατεύσεις το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρι , συνέπεια προκλητικών και επιθετικών ποδοσφαιριστών (τσιγκάνων) της ομάδας του ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ ! {με απαράδεκτες λεκτικές  εκφράσεις  σε ένταση} ΕΙΔΩΜΕΝ , Τι θα πράξη η ΕΠΣΜεσσηνίας ....... γιά την προστασία του Ποδοσφαίρου που παράγοντες αιμορραγούν γιά την διατήρηση αυτών των Σωματείων !!! Τι  έπραξαν οι παράγοντες του Ασπροχώματος γιά τους  μενόμενους και επιτιθέμενους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου Α.Ο. Ασπροχώματος ; ???? Γνωρίζουν άραγε τι εκφράσεις εξτόξευσαν αυτοί οι Αθλητές ; ?
Κυριακόπουλος, Κασκάνης, Γιαννέας .- Ο παρατηρητής τι έχει να μας πεί ;
Ακολουθούν σχετικά Βίντεοhttp://youtu.be/SQ0QMeOiD_8  ,



ΑΟ Φαραί – ΑΕ Αβίας: 1-2.- ^

Την περασμένη Τετάρτη γιά το Κύπελλο Μεσσηνίας 1ος αγώνας:
ΠΑΜΙΣΣΟΣ Μεσσήνης - ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμάτας 2-1 .- ^

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 - 3.00 μ.μ.

Απόλλων Καλαμάτας – Τέλος Άγρας: Ψηλοπαναγιώτης, Λάμιας, Σερεμέτης 1-3 .- ^

Σπερχογεία – Ομόνοια: Ζαρακοβίτης, Ξηρόκωστας, Γιαννέας 6-1 .-^

Κυπαρισσία – Μεθώνη: Αλεξέας, Αδαμόπουλος, Τσίρμπας 2-0 .- ^

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 – 3.00 μ.μ.

ΑΟ Διαβολιτσίου – ΑΟ Δωρίου: Αλεξέας, Αθανασοπούλου, Σκόρδος

Β΄ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΣΜεσσηνίας :

Σήμερα 02-02-2013 – 18η αγωνιστική :

Μάνεσι – Παναθηναϊκός Καλαμάτας: 3-0 .- ^

Πανθουριακός – Νίκη Πλάτης: 2-1 .- ^

Ατρόμητος Πλατέος – ΑΟ Πατίστα: 0-4 .- ^

Ηρακλής Κυπαρισσίας – Αστέρας Μικρομάνης: 1-2 .- ^

Ηρακλής Καλαμάτας – ΠΑΟ Καλλιθέας: 1-1 .-^

ΑΠΣ Δήμου Παπαφλέσσα – ΑΕ Λογγάς: 2-0.-^

Ακρίτας Κορώνης – ΑΟ Χατζή: 11-0 .-^

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 – 18η αγωνιστική :

Πανιώνιος Κ. – Νέος Άρις: Πλεμμενόπουλος, Αγγελακάκης, Παλλαδινός 0-0 .- ^

Παπαφλέσσας Χώρας – Θύελλα Χαρακοπιού: Κότσαρης, Καλογερόπουλος, Γιαννακλής 1-0 .- ^

Μιλτιάδης – ΑΟ Στενωσιάς: Καραπιπέρης, Λαμπίρης, Αντωνόπουλος 4-1 .- ^

Τσικλητήρας Πύλου – Ολυμπιακός Ανάληψης: Γεωργαντάς, Τρουπάκης, Μαυρομιχάλης 2-2 .- ^

Χανδριναϊκός – Δόξα Καλαμάτας: Κυριακόπουλος, Ταβουλαρέας, Βρυώνης 2-1 .- ^

Κεραυνός Καλαμάτας – ΑΟΕΣΩ Καλαμάτας: Καρβούνης, Ρέκκας, Γκούμας 3-0 .- ^

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 – 3.00 μ.μ.

Αστέρας Βαλύρας – ΑΣ Ανδρούσας: Κυριακόπουλος, Λουκάς, Γ. Ηλιόπουλος

Γ΄ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΣΜεσσηνίας :

Σήμερα 02/02/2013 - 16η αγωνιστική :

Θύελλα Παραλίας – Διαγόρας Κοπανακίου: 0-0.-^

Παπαφλέσσας Άμφειας – ΠΑΟ Καλού Νερού: 4-0 .-^

Νέστωρ Πύλου – Α.Ε. Μάνης: 2-2 .- ^

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 – 10.00 π.μ.

Βέργα – ΑΠΣ Άρις: Κατσάς, Σταυρόπουλος, Μπότη 1-5 .- ^

Αναγέννηση Παραλίας – ΑΕ Αιθαίας: Σερεμέτης, Τσέλο, Παυλοπούλου 2-1 .- ^

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Καλαμάτας: Γκούμας, Κυριόπουλος, Δεδούσης 3-3 .- ^

Δημάκειος Ταϋγέτου – ΑΕ Γαργαλιάνων: Σακκάς, Αναγνωστόπουλος, Κοντογιάννης 0-1 .- ^

Νέδουσα Αλαγονίας – Θησέας Καλαμάτας: Μακρής, Στέφανος, Ταβουλαρέας 1-1 .- ^

ΑΣ Δαναός – ΑΣ Αμφιθέας: Κασκάνης, Μπούνα, Αργυροπούλου 2-0 .- ^

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 – 5.00 μ.μ.

Ερμής Καλαμάτας – Ίκαρος Καλαμάτας: Κότσαρης, Ζέρβα, Μανιατέας
Ρεπό: ΑΟ Διοδίων

*** ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο 20η Αγωνιστική :

***
Συνοπτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 2/2/2013:
ΑΕΚ - Πανιώνιος 1-0 .-^
Ξάνθη - Πλατανιάς 2-0 .- ^
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 2-2 .- ^

Κυριακή 3/2

ΟΦΗ - Κέρκυρα 2-0 .- ^
17:15 Βέροια - Πανθρακικός
17:15 Ολυμπιακός - Ατρόμητος
19:30 Αρης - ΠΑΟΚ

Δευτέρα 4/2

19:30 Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα

*** ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0 , (1-0) .- ^
Διαιτητής : Καλογερόπουλος ,
Τα γκόλ : 12΄ Γκερέϊρο , (στο 83΄ πεν. Κατίδη αποκρούεται), (δοκάρι Καπάνταης)
Κάρτες : Αυλωνίτης , Τόσκας , Φούντας ,Φουρτάδο, Σμυρλής.-^
Οι συνθέσεις στο ΑΕΚ - Πανιώνιος:
ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς, Μητρόπουλος, Φέτσης, Κορδέρο, Γκερέιρο (Κατίδης ) , Φούντας(Σταματής), Πετρόπουλος .-(Φουρτάδο).-
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κοντοχρήστος, Αυλωνίτης, Τόσκας, Κούρντι, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός(Σμυρλής) , Παναγιωτούδης, Ντούνης, Καμπάνταης

Τα Βίντεο του αγώνα : http://youtu.be/F32S9rvZHJ8 ,



http://youtu.be/XazDSAtwzMw



*** ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-0 , (0-0) .- ^
Διαιτητής : Λαμπρόπουλος ,
Τα γκόλ : 56΄Ράνος , 66΄ πεν. Μάνταλος ,
Κάρτες : Ναζλίδης , Μιορτσέτας , Μαρίν , Τεττές , Τζανής ,
Οι συνθέσεις στο Ξάνθη - Πλατανιάς:
Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπέρτος, Γούτας, Βάλλας, Κομεσίδης, Ντιέ, Ντάνι (Πρίττας),(Μπαξεβανίδης), Μαρίν(Σολτάνι), Μάνταλος, Ράνος, Σμιθ
Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος(Μαρτσάκης), Τζάνης, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Τετέ, Κάλαϊζιτς, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα (Αγκιλέρα), Ναζλίδης, Αναστασάκος .-(Αγκιλέρα).-

Τα Βίντεο του αγώνα : http://youtu.be/lc3WEbzbQJc .



http://youtu.be/G5l-hlFeXzM ,



http://youtu.be/bnv_pAiX_bc ,



*** ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-2 , (1-1) .-^
Διαιτητής : Γιάχος , .-
Τα γκόλ : 6΄ Σισοκό , 26΄ Ράγιος , 93΄ πεν . Περόνε (υπέπεσε ο Μπουμσόνκ)-
Κάρτες : Ντε Μπλάσης , Πάπι Σο ,
Οι ενδεκάδες στο Αστέρας - Παναθηναϊκός:
Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης):
Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης(Φορμέκας), Αλβάρες, Ουσέρο, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις(Κάφα), Περόνε .-
Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βελάσκες (Τριανταφυλόπουλος), Μπουμσονγκ, Μαρίνος, Σο, Βιτόλο, Ζέκα(Χάρις Μαυρίας) , Καζιγιάμα(Φουρλάνο), Σισοκό, Τοτσέ .-
Τα Βίντεο από τον αγώνα : http://youtu.be/b7yLPYLxd8I ,



http://youtu.be/pLs-GBsFuQs ,



http://youtu.be/wDqJ8mZ9kCY ,



http://youtu.be/x8b70Cm055I ,



** http://youtu.be/_rlND-ejzBg ,



ΚΥΡΙΑΚΗ 03/02/2013 :

ΟΦΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ 2-0 , (2-0).-
Διαιτητής :Παππάς ,
Τα γκόλ : 28΄ Θαν. Παπάζογλου ,45΄+1΄ Περογαμβράκης ,
Κάρτες : Μπουκουβάλ;ς , Μπανούσης , Γκέσιος ,
Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ: Αγριμάκης, Κουρδάκης, Σαρ, Σόουζα, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης(Βιτόρος), Κουτσιανικούλης(Μακρής), Ζορμπάς (Μπούρμπος), Παπάζογλου, Περογαμβράκης.
Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Αγρίτης, Λεόν, Μοντέιρο, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Στάμου(Γιάντσης), Ζουμπουλάκης, Κυβελίδης.

Τα Βίντεο από τον αγώνα : http://youtu.be/bf_LRbQU1sQ ,



http://youtu.be/sKdlIOLPLzc ,



* http://youtu.be/cmKYOFmgoZo <



17:15 Βέροια - Πανθρακικός 2-0 , (1-0) .-
Διαιτητής : Σπάθας ,
Τα γκόλ : 18΄ Πέρεζ , 48΄ Περέζ ,
Κάρτες :Μπαϊκαρά ,
Οι ενδεκάδες στο ματς Βέροια - Πανθρακικός:
Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καλογέρης, Καλί, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Μπαργκάν(Καλτσάς), Κόστλι
Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος(Αθα;νασιάδης), Βαϊρουά (Τζάνης), Καστελάν, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Μίνγκας

Τα βίντεο του αγώνα : http://youtu.be/Gi3cRdASHaM ,



*
17:15 Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-3 , (2-1) .-
Διαιτητής :Σιδηρόπουλος ,Μάνταλος
Τα γκόλ : 2΄ Μπρίτος , 9΄ Τσιμπούρ , 44΄ Αμπτούν (από πέναλτι) , 48΄Καραγκούνης , 83΄ Δημούτσος ,
Κάρτες :Κοντράρες , Μπάλας , Ιμπαγάσα , Δημούτσος ,
Οι ενδεκάδες στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος:
Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Μέγιερι, Ντιακιτέ, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης(Μοδέστο), Γκρέκο(Ιμπαγάσα), Μασάντο, Αμπντούν, Τζεμπούρ, Μήτρογλου (Πάντελιτς).-
Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Επστάιν, Μπρίτο, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Καραγκούνης(Ταβάρες), Ουντότζι(Καλλέργης) , Καραμάνος(Μπάλας) .-

Τα Βίντεο τού αγώνα : http://youtu.be/MIMaZp5rsro ,



http://youtu.be/FAkj8XQhu6U ,



http://youtu.be/FjrU76wdxeU ,



* http://youtu.be/h8rbS83AxuY .,



* http://youtu.be/RGQt5t3Cm2A,



* ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 1-2 , (1-2) .-
Διαιτητής : Βοσκάκης
Τα γκόλ : 2΄ Αθανασιάδης , 5΄ Αγκάνθο , 25 ΄Καμαρά ,
Κάρτες : Koέλιο , Λάζαρ, Τριανταφυλάκος ,Βελλίδης , Αθανασιάδης , Αγκάνθο , Κωνσταντινίδης (2) κίτρινες -= κόκκινη ,
ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (19:30)
Αρης (Γιάννης Μιχαλήτσος):
Βελλίδης, Καζναφέρης, Ζαραδούκας, Γιαννίτσης, Πουλίδο, Κοέλιο, Κοτσαρίδης(Καραγιάννης ) , Τάτος, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας, Αγκάνθο.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντενφλεντ, Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης(Λατσικάς), Καμαρά(Ολισέ) , Σαλπιγγίδης(Αποστολόπουλος), Αθανασιάδης
Τα Βίντεο από αγώνα : http://youtu.be/mbN75UWQi1c .,



http://youtu.be/7oK50UCY58k ,



* http://youtu.be/lOarKX1yh3I ,



* http://youtu.be/kLLUoBJngtw  ,



http://youtu.be/hkgqqun05mo ,



* http://youtu.be/denHdfIEbDM ,



*** Για την Α1 στο Ελληνικό μπάσκετ :


Α1 Ανδρών
15η Αγωνιστική (2-4/2/2013)
Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου

Καβάλα – Πανελευσινιακός 68-66 .-^
Άρης – ΑΓΟ Ρεθύμνου 71-73 .-^
Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου
Ίκαρος Καλλιθέας – ΠΑΟΚ 80-85 .- ^ .
Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Τανατζής, Πηλοΐδης, Κορομηλάς

ΑΡΗΣ -ΑΓΟΡ Ρεθυμνο 71-73 , (40-26) .- ^
Τα δεκάλεπτα: 19-15, 40-26, 60-49, 71-73.
Διαιτητές: Σχινάς, Μπήτης, Ανδρικόπουλος.
ΑΡΗΣ (Βαγγέλης Αγγέλου): Πάσαλιτς 13 (3), Χαντ 9, Πελεκάνος 12 (2), Φεζένκοφ 13, Ασημακόπουλος 12 (2), Χαρίσης 4, Μποχωρίδης, Μούρτος, Βεργίνης 8 (1), Τσακαλέρης.
ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Στέργιος Κουφός): Χορν, Καλλινικίδης, Κόλιμον 8 (1), Αγγελόπουλος, Τσόχλας 2, Ντούβνιακ 36 (3), Κόμματος 5, Κάρτερ 8 (2), Λάτοβιτς, Πέτγουεϊ 14 (1).

ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 68-66 , (35-20).- ^
Τα δεκάλεπτα: 18-18, 35-30, 49-53, 68-66.
Διαιτητές: Σώμος, Μητσόπουλος, Δεσλής
ΚΑΒΑΛΑ (Άγγελος Κορωνιός): Πάνος 4, Αράπης, Άρμπετ 10 (2), Καλαμπάκας, Μανωλόπουλος 2, Στεφανίδης 9 (3), Μιλόσεβιτς 4, Μίτροβιτς 19 (3), Κόουλμαν 15, Ατσάρα 5.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Σκαραφίγκας): Κυριακόπουλος 2, Νίκου, Παπανικολόπουλος, Παπανικολάου 18 (3), Γκίμπσον 2, Μαγκουνής 14 (3), Λιακόπουλος 14, Δεληγιάννης, Τσιάκος, Τζόινερ, Αβραμίδης 2, Εζιούκβου 14.

ΚΑΟΔ Δράμας - ΑΠΟΛΛΩΝ Πατρών 88-101 .- ^ (κ.α, 76-76 ).-^
Τα δεκάλεπτα: 16-15, 36-34, 47-54, 76-76 (κ.α.), 88-101 (παρ.).
Διαιτητές: Πουρσανίδης, Ταβουλαρέας, Σταματόπουλος
ΚΑΟΔ (Γιώργος Καλαφατάκης): Νόουλς 18 (3τρ., 11ρ.), Καλαϊτζίδης 2, Ακεψιμαϊδης 4 (1), Μπένας, Μισέλ 3, Μπάβτσιτς 3, Κακαρούδης 12 (10ρ.), Ζάρας 4, Ιωάννου 17 (1), Πάλμερ 14, Ρόου 11 (2)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Νίκος Βετούλας): ΜακΚόλουμ 31 (4), Αργυρόπουλος 5, Καπερώνης, Γκραντ 28 (3), Λιανός, Ερτσεγκ 13 (2τρ., 13ρ.), Πέτροβιτς 14 (2), Πελεκούδας, Ζαφείρης 2, Μολφέτας, Τέρνερ 8, Κρόλο

ΚΟΛΟΣΣΟΣ Ρόδου - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 71-63 .- ^
Τα δεκάλεπτα: 14-13, 31-29, 47-49, 71-63
Διαιτητές: Φούφης, Ψαριανός, Μαγλογιάννης
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Βασίλης Φραγκιάς): Γεωργαλής, Κουμπούρας 8 (1), Χάτεν 10, Καλαϊτζής 5, Καλαμπόκης 15 (1), Ντέντι 21, Νάτζφεϊ 6, Λάνγκφορντ 6, Όσμπι.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζευγώλης): Καυκής 4, Αράπης, Αναγκόνιε 12, Αποστολίδης 11 (1), Χατζής 3 (1), Αντωνάκης 2, Μόρισον 3, Κρίπι, Γκάρισον 7 (1), Παραγιός, Στόγκλιν 21 (2).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 69-91 .- ^ Τα δεκάλεπτα: 11-25, 27-50, 51-77, 69-91
Διαιτητές: Καρακατσούνης, Μάνος, Παφίλης
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Τζίμης Κουστένης): Παπαντωνίου 14 (2), Κομποδιέτας 2, Θορν 12 (2), Κανονίδης 10, Ψαρόπουλος, Μάντζαρης 11 (1), Ουίλιαμς 2, Χάινς 10, Πέτρουλας 3, Μελισσαράτος 5, Λάκκας, Ζούμπος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Μπόγρης 4, Πέιν 5 (1), Αθηναίου 1, Κις 6, Μίλμπουρν 24 (4), Αθανασούλας, Μπατής 3, Γιάνκοβιτς 18 (3), Καββαδάς 2, Παππάς 25 (3τρ, 9ρ.), Αγραβάνης, Μπούκερ 3




***
~**** From my video-box   2010-2012,  Stamatios  N. Skoulikas  .- :

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΣ …..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ … :  

 1 ~ http://www.youtube.com/stamos01 , =   2276 video. -      A.  snstam@gmail.com  .-  

  2 ~ http://www.youtube.com/stamatios01 , =                        655 video.-   b. stamoskal@windowslive.com .-

  3 ~ http://www.youtube.com/vlasiskal   , =                  671   video.-      c. vlasiskal@gmail.com .-   

ΣΥΝΟΛΟΝ :                                              3602   αναρτήσεις  Βίντεο .-


***
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/01/29.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης , Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 .-

~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/01/to-30-2013.html , To αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 : Μιά ηλιόλουστη καλοκαιρινή ημέρα μέσα στο χειμώνα (Αλκυονίδες μέρες ) .-

~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/01/blog-post.html , Ανέκδοτα διδάγματα των Αρχαίων Ελλήνων Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 , Φιλοσοφια καί .... διάλογοι  .-

~**  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/01/t-31-2013.html  , Tο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 .-

~**

 

*** 

~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/02/1-2013.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση 1 Φεβρουαρίου 2013 ,  ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ γιά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !! Μαζί με την Καλημέρα μας ! .-

~**~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/01-2013.html , Υγεία γιά όλους μας 01 Φεβρουαρίου 2013 , ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ γιά Όλους μας.-

~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/t-02-2013.html , Tο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2013 :
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.-

~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/02-03-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ Σ/Κ 02 καί 03 Φεβρουαρίου 2013 :.-

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/02/03-2013.html , Κυριακάτικη ενημέρωση 03 Φεβρουαρίου 2013.-
~**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου