ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

 Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS Παρασκευή 25 Αυγούστου  2017 :
Στο αγιάζι της ενημέρωσης ,....από το  2008  ...
~

*
Τα παιδιά που δε θηλάζουν
Όσιος Παΐσιος ο ΑγιορείτηςΤα παιδιά που δε θηλάζουν και δε μεγαλώνουν στην αγκαλιά της μάνας τους, γίνονται βλαμμένα, δε στέκουν σταθερά στη ζωή τους και όταν μεγαλώσουν μετά το μπουκάλι του γάλακτος, πιάνουν το μπουκάλι της μπύρας.


~ 25 Αυγούστου: Εορτή του Αγίου και Αποστόλου Τίτου
~ Τη μνήμη του Αγίου και Αποστόλου Τίτου τιμά σήμερα, 25 Αυγούστου, η Εκκλησία μας. Ο Απόστολος Τίτος, ο οποίος ήταν Έλληνας στην καταγωγή, ήταν πολύ μορφωμένος. Έγινε χριστιανός από τον Απόστολο Παύλο, με τον οποίο και συνεργάστηκε, στην διάδοση του Ευαγγελίου.
* Τον ακολούθησε στην Ιερουσαλήμ και κατόπιν επιφορτίστηκε να πάει στην Κόρινθο για να δει την κατάσταση της εκεί Εκκλησίας. Στην επιστροφή του, συνάντησε τον Απόστολο Παύλο στην Μακεδονία και μετά πήγαν μαζί στην Κρήτη, όπου εκεί ο Παύλος τον έκανε επίσκοπο του νησιού και του είπε να κάνει και ιερείς για όλο το νησί.
Ο Παύλος του έστειλε και την γνωστή προς Τίτον επιστολή, από την οποία γνωρίζουμε, ότι ο Έλληνας μαθητής του Παύλου είναι «τέκνον του γνήσιον». Από την ίδια επιστολή του μαθαίνουμε ότι ο Τίτος είχε λαμπρούς συνεργάτες στην Κρήτη, τον Ζηνά τον νομικό και τον περίφημο Απολλώ. Απεβίωσε το έτος 105 μ.χ.
Απολυτίκιον
Ηχος πλ. α’. Τον συνάναρχον Λόγον.

Προκληθείς ουρανόθεν προς γνώσιν ένθεον, την εν σαρκί του Δεσπότου επιδημίαν εν γη, αυτοψεί εωρακώς φωτός πεπλήρωσαι, όθεν του Παύλου κοινωνός, θεηγόρος γεγονώς, την Κρήτην πάσαν πυρσεύεις, της ευσεβείας τω λόγο, Τίτε απόστολε μακάριε.
~  Απολυτίκιο Αποστόλου Τίτου - 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ   : https://youtu.be/SG9y2MhWgp8  .-

~  Περί «Φανουρόπιτα» Λόγος
* Αντώνιος Κουτεντάκης – λειτουργιολόγος, υπ.Διδάκτωρ Ιστορίας
Αδιαμφισβήτητα ένας εκ των πλέον λαοφιλών Αγίων είναι και ο άγιος Φανούριος, ο οποίος συγκαταλέγεται στους θαυματουργούς και ως εκ τούτου απολαμβάνει ιδιαιτέρας τιμής από τους Χριστιανούς.
~ Ως γνωστόν για τον βίο του δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα, δεδομένου ότι η τιμή του ξεκίνησε στην Ρόδο κατά τα μέσα του ιδ΄ αιώνος, όταν φανερώθηκε η εικόνα του, γεγονός στο οποίο οφείλει και το όνομά του από τον μητροπολίτη Ρόδου Νείλο β΄. Πολλές σύγχρονες αγιολογικές μελέτες ταυτίζουν τον άγιο Φανούριο με τον άγιο Γεώργιο, πλην είτε πρόκειται περί ιδιαιτέρου προσώπου είτε όχι, η ουσία είναι πως ο ενεργών τα θαυμάσια διά των Αγίων Του είναι ο μόνος Άγιος Θεός.
Όσον αφορά τώρα την τιμή από μέρους των πιστών προς τον Άγιο αυτή εκδηλώνεται κυρίως με την παρασκευή και ευλογία στην εκκλησία πλακούντων, τους οποίους ο κόσμος κοινώς ονομάζει φανουρόπιτες. Πίτες δηλαδή προς τιμήν του αγίου Φανουρίου. Και έως έδώ όλα καλά. Παρατηρούμε δηλαδή μία παραλλαγή της αρτοκλασίας, η οποία αρχικώς ήταν στοιχείο της αγρυπνίας και μόνον, κατόπιν επεκτάθηκε ως είδος προσφοράς προς τους Αγίους από τους πιστούς και όσον αφορά τον περί ου ο λόγος Άγιο οι άρτοι αντικατεστάθησαν από τις πίτες.
Ως εκ τούτου λοιπόν οι φανουρόπιτες είναι ανεκτές από την Εκκλησία μόνον ως δείγμα ευγνωμοσύνης, τιμής και αγάπης προς τον άγιο Φανούριο και τίποτα περεταίρω! Σαφώς και πρέπει να παρασκευάζονται με προσευχή, όπως κάθε τι που προσφέρεται στην εκκλησία, όμως οι συστάσεις περί συγκεκριμένων αριθμητικά υλικών είναι απαράδεκτες και αγγίζουν τα όρια της μαγείας. Όπως για τους άρτους δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός υλικών, αντιστοίχως δεν νοείται κάτι τέτοιο και για τις φανουρόπιτες. Το μόνο που πρέπει να προσεχθεί είναι να μην περιέχουν αυγά η γάλα, ώστε να μπορούν να καταλυθούν και όταν η μνήμη του Αγίου τύχει ημέρα Τετάρτη η Παρασκευή.
~ Και μιλάμε για την μνήμη του Αγίου, ήτοι 26 και 27 Αυγούστου, δεδομένου ότι ως δείγμα προσφοράς προς τον άγιο Φανούριο προσφέρονται μόνον στην μνήμη του και σε φερωνύμους ναούς. Η συνήθεια κάθε ευσεβής κυρία να φτιάχνει μια πίτα μέρα παρά μέρα και να την πηγαίνει στην ενορία της δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Θα ήταν χίλιες φορές προτιμότερο τον χρόνο αυτό να τον διαθέσει ώστε να ζυμώσει ένα πρόσφορο και έτσι να συνεισφέρει και στην τέλεση του μυστηρίου των μυστηρίων της Εκκλησίας, ήτοι την θεία Λειτουργία.
Όπως είπαμε και ανωτέρω, η φανουρόπιτα προσφέρεται ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και τιμής προς τον Άγιο. Η λαική δοξασία ότι προσφέρεται ως αντίλυτρο για τις αμαρτίες της μητέρας του Αγίου είναι ανιστόρητη, αβάσιμη, απαράδεκτη και βλάσφημη! Εάν ο άγιος Φανούριος ταυτίζεται όντως με τον άγιο Γεώργιο, τότε η μητέρα του δεν είναι άλλη από την αγία Πολυχρονία, εάν πάλι ισχύει το αντίθετο δεν γνωρίζουμε τίποτα γι’ αυτήν. Πως λοιπόν μπορούμε να σπιλώνουμε ένα πρόσωπο περί του οποίου δεν γνωρίζουμε τίποτα;
Είθε λοιπόν ο άγιος Φανούριος να είναι πάντοτε πρέσβης μας προς τον Κύριο και τελικά να μας φανερώσει όχι χαμένα αντικείμενα αλλά την πραγματική και ζώσα πίστη μας προς τον Θεό, μακριά από δεισιδαιμονίες και βλάσφημες δοξασίες. Την πίστη που δεν μετατρέπει τους Αγίους σε μαγικά τζίνι για την πραγματοποίηση κάθε μας ευχής, αλλά σε πρότυπα και οδοδείκτες προς την σωτηρία μας.
Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα και οι αντίστοιχες αρετές
~Τα θανάσιμα είναι τα εξής:
1) Η υπερηφάνεια
2) Η φιλαργυρία
3) Η πορνεία
4) Η γαστριμαργία
5) Ο φθόνος
6) Ο θυμός ή η οργή
7) Η ακηδία ή η αμέλεια
*  Λέγονται δε θανάσιμα διότι φθείρουν την αγάπην μας προς τον Θεόν και τον πλησίον και μας κάμνουν εχθρούς του Θεού και φίλους του διαβόλου. Λέγονται θανάσιμα γιατί προξενούν θάνατο στην ψυχή και γιατί αυτά είναι οι κεφαλές και οι ρίζες απο τις οποίες γεννώνται και άλλες αμαρτίες.
Με αυτά τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα μας πολεμούν τρεις μεγάλοι εχθροί, η σάρκα, ο κόσμος, και ο διάβολος. Η σάρκα μας κολακεύει και μας σπρώχνει στην πορνεία, γαστριμαργία και αμέλεια. Ο κόσμος μας σέρνει στην φιλαργυρία και στην αχόρταστη επιθυμία των υλικών πραγμάτων, και ο Διάβολος μας ρίχνει στην υπερηφάνεια για να γίμουμε όμοιοι και ακόλουθοί του.
Από τα επτά θανάσιμα αυτά αμαρτήματα γεννώνται και άλλα μεγάλα εξι αμαρτήματα.
1) Η βλασφημία η οποία είναι βαρύτερο αμάρτημα από τις άλλες ασωτείες, επειδή ο βλάσφημος κινείται από πνεύμα πονηρό και λέγεται εχθρός του Κυρίου. Γι αυτό τον λόγο ο ιερός Αυγουστίνος λέγει ότι περισσότερο αμαρτάνουν όσοι βρίζουν τον Χριστό τώρα που βασιλεύει στον ουρανόν, από εκείνους που σταύρωσαν σωματικά τον Κύριο, όταν ζούσε στη γη.
Σε όσα η Πρόνοια και Δικαιοσύνη του Θεού επιτρέπει να μας βρίσκουν θλιβερά, δεν πρέπει να παραφερόμαστε αλλά να ταπεινοφρονούμε, να μετανοούμε και να τα δεχόμαστε σαν ιατρικά και σωτήρια φάρμακα για την θεραπεία των ψυχικών μας παθήσεων…
2) Η επιορκία, δηλαδή το να ορκιζώμεθα ψέματα στο όνομα του Θεού, της Θεοτόκου, του Σταυρού και των Αγίων.
3) Η κλεψιά, το να κρατούμε ξένα πράγματα, που δεν μας ανήκουν στα χέρια μας.
4) Η παράβαση εκκλησιαστικής εντολής, όπως η περιφρόνηση του θεσμού της νηστείας, η παράλειψη του εκκλησιασμού, και άλλων ευεργετικών εκκλησιαστικών διατάξεων.
5) Η καταλαλιά και κατάκριση. Όσοι παραβαίνουν την εντολή του Κυρίου «Μην κρίνετε και ου μη κριθήτε «, φανερώνουν έλλειψη αληθινής αγάπης προς τον πλησίον. Αν δούμε κάποιον να σφάλλει, όσο μπορούμε να τον σκεπάσουμε, για να καλυφθούν και τα δικά μας αμαρτήματα..
6) Το ψεύδος, γεννιέται απο την δοξομανία και ανθρωπαρέσκειά μας. Στο στόμα μας μόνο λόγια Θεού πρέπει να έχουμε.
Πρέπει να τα μισούμε τα θανάσιμα αμαρτήματα και όλα όσα προέρχονται απο αυτά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορούμε να σφάλλουμε στα μικρά άφοβα και χωρίς έλεγχο της συνειδήσεως. Όποιος καταφρονεί τα μικρά, γρήγορα πέφτει και στα μεγάλα. Τα μικρά αμαρτήματα μας λιγοστεύουν την ευλάβεια, και τρόπον τινά εμποδίζουν σε εμάς την ενέργεια του Αγίου Πνεύματος.
Οφείλουμε, αγαπητοί, να αγωνιζόμαστε νόμιμα, διακριτικά και σταθερά για την θεραπεία μας από τα ψυχικά μας έλκη και ιδιαίτερα τα θανάσιμα αμαρτήματα, φυτεύοντας και καλλιεργώντας τις αντίστοιχες λυτρωτικές που είναι:
1) Η ταπείνωση
2) Η ελεημοσύνη
3) Η σωφροσύνη
4) Η νηστεία
5) Η αγάπη
6) Η μακροθυμία και
7) Η προσευχή
Πηγή: ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ , ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΥΨΕΛΗ»
~ 25 Αυγούστου
Αποστόλου Τίτου (1), πρώτου επισκόπου Κρήτης. Μάρτυρος Σάβα. Μηνά, Επιφανίου, Ιωάννου Β` του Καππαδόκη, Γενναδίου Β΄ του Σχολαρίου, πατριαρχών Κων/πόλεως.
(1)Ο Απόστολος Τίτος, ο οποίος ήταν Έλληνας στην καταγωγή, ήταν πολύ μορφωμένος. Έγινε χριστιανός από τον Απόστολο Παύλο, με τον οποίο και συνεργάστηκε, στην διάδοση του Ευαγγελίου. Τον ακολούθησε στην Ιερουσαλήμ και κατόπιν επιφορτίστηκε να πάει στην Κόρινθο για να δει την κατάσταση της εκεί Εκκλησίας. Στην επιστροφή του, συνάντησε τον Απόστολο Παύλο στην Μακεδονία και μετά πήγαν μαζί στην Κρήτη, όπου εκεί ο Παύλος τον έκανε επίσκοπο του νησιού και του είπε να χειροτονήσει ιερείς για όλο το νησί. Ο Παύλος του έστειλε και την γνωστή προς Τίτον επιστολή, από την οποία γνωρίζουμε, ότι ο Έλληνας μαθητής του Παύλου είναι «τέκνον του γνήσιον». Από την ίδια επιστολή του μαθαίνουμε ότι ο Τίτος είχε λαμπρούς συνεργάτες στην Κρήτη, τον Ζηνά τον νομικό και τον περίφημο Απολλώ. Απεβίωσε το έτος 105.~

Σήμερα 25/08/2017 εορτάζουν:

Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Βαρθολομαίου του Αποστόλου, Άγιος Τίτος ο Απόστολος, Άγιος Ιωάννης ο Καρπάθιος
~

Άγιος Ανδρέας ο Στρατηλάτης και οι δύο χιλιάδες πεντακόσιοι ενενήντα τρεις Μάρτυρες, που μαρτύρησαν μαζί μ' αυτόν

Άγιος Ανδρέας ο Στρατηλάτης και οι δύο χ....
 
Άγιος Σταμάτιος από τον Βόλο

Άγιος Σταμάτιος από τον Βόλο
 
Κοίμησις της Θεοτόκου

Κοίμησις της Θεοτόκου
 
Όσιος Σέριδος ηγούμενος της Μονής στη Γάζα

Όσιος Σέριδος ηγούμενος της Μονής στη Γάζα
 
Αγία Ειρήνη η βασιλίσσα, της διά του αγίου και αγγελικού σχήματος μετονομασθείσης Ξένης Mοναχής

Αγία Ειρήνη η βασιλίσσα, της διά του αγί....
 
Άγιος Μύρων

Άγιος Μύρων
 
Άγιος Αιμιλιανός ο Ομολογητής, επίσκοπος Κυζίκου

Άγιος Αιμιλιανός ο Ομολογητής, επίσκοπος....
 
Άγιος Μίκαλλος

Άγιος Μίκαλλος
 
Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού

Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού
 
Άγιοι Επτά Παίδες εν Εφέσω

Άγιοι Επτά Παίδες
***  Κινητοποίηση για τη Λευκή Νύχτα 2017 
Με την… ευχή να μην είναι «μαύρη» για τους εργαζομένους
 Ένα 24ωρο απέμεινε για να ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη "Λευκή Νύχτα" 2017 στην Καλαμάτα, μια πρωτοβουλία που, υποτίθεται, θα βοηθήσει τα καταστήματα να αυξήσουν τον τζίρο τους. Βέβαια, είναι αφελές να θεωρεί κάποιος ότι αρκεί μια ημέρα για να σωθεί ο μικρο -επαγγελματίας, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Σαφέστατα εκείνο που κυριαρχεί στη συζήτηση είναι κατά πόσο θα είναι… λευκή και για τους εργαζομένους, οι οποίοι θα πρέπει να πληρωθούν με διαφορετικό τρόπο και υπολογισμούς.
Παρ' όλα αυτά, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, μαζί με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Βεργόπουλο και τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου, Λίλιαν Ψηλάκη και του Επιμελητηρίου, Παύλο Γκρέκη, τόνισε για τη Λευκή Νύχτα: «Όλα είναι έτοιμα για αυτή την εμπορική γιορτή, η οποία δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη σε όλη την Ελλάδα».
«Η Καλαμάτα είναι πρωτοπόρος του θεσμού και οι έμποροι ετοιμάζονται να προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις στο αγοραστικό κοινό, Καλαματιανούς και επισκέπτες» συμπλήρωσε ο δήμαρχος και ευχαρίστησε τους Συλλόγους, τους φορείς, τους εθελοντές, το Αστικό ΚΤΕΛ για τη δωρεάν μεταφορά των επιβατών, καθώς και τα ΜΜΕ για την προβολή της Λευκής Νύχτας.
Για τη διοργάνωση της φετινής εκδήλωσης, ο Δήμος Καλαμάτας συνεργάζεται, όπως κάθε χρόνο, με τον Εμπορικό Σύλλογο, το Επιμελητήριο, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, με την υποστήριξη του Υπεραστικού και του Αστικού ΚΤΕΛ, των ταξί και κρατικών Υπηρεσιών.
  Ενδιαφέρον από πολλά μέρη της Ελλάδος
Η Λευκή Νύχτα 2017, σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, αναμένεται να προσελκύσει επισκέπτες από την Πελοπόννησο και άλλες περιοχές, καθώς προβάλλεται από τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα σε όλη την Πελοπόννησο, στη Δυτική Ελλάδα και στα Ιόνια Νησιά, αλλά και από ΜΜΕ των Αθηνών.
  Στάθμευση και δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία
Για την εξυπηρέτηση όσων θα έλθουν και επειδή στο κέντρο της Καλαμάτας θα επιτρέπεται μετά τις 20.00 του Σαββάτου η πρόσβαση μόνο σε πεζούς, θα λειτουργήσουν μεγάλα πάρκινγκ, πέραν των πάρκινγκ στο καλυμμένο τμήμα του Νέδοντα και στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας. Αυτά θα βρίσκονται στο Metro, στο Lidl και στο Βιοτεχνικό Πάρκο. Η μεταφορά των επισκεπτών στο κέντρο θα γίνεται δωρεάν με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ, με δρομολόγια ανά μισή ώρα.
Το πρώτο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί με αφετηρία το Βιοτεχνικό Πάρκο στις 20.30 του Σαββάτου και το λεωφορείο θα κατευθυνθεί στο κέντρο μέσω της Νέας Εισόδου και της οδού Αρτέμιδος. Κύριος σταθμός αποβίβασης θα είναι η στάση έναντι του Δημαρχείου, αν και οι επιβάτες προς και από το κέντρο θα εξυπηρετούνται για επιβίβαση και αποβίβαση σε διάφορα σημεία.
Το τελευταίο δρομολόγιο από το κέντρο προς τα 3 περιφερειακά πάρκινγκ θα πραγματοποιηθεί από τη στάση έναντι του Δημαρχείου, στην οδό Αρτέμιδος, στις 3.00 της Κυριακής 27 Αυγούστου.
  Εκδηλώσεις
Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση «Φάρις» έχουν προγραμματίσει τη διοργάνωση μουσικών παραστάσεων, ενώ πολλοί ιδιώτες, ανά περιοχές (από το Ιστορικό Κέντρο έως την Παραλία), θα διοργανώσουν μουσικές εκδηλώσεις, χορευτικά δρώμενα, εικαστικές δράσεις, κεράσματα, εκθέσεις παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και πολλές άλλες εκπλήξεις στις οδούς και στους πεζοδρόμους όπου δραστηριοποιούνται.

*** Τροχαίο με τραυματισμό στο Μεμί Κυπαρισσίας 

Συνταξιούχος αστυνόμος τραυματίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο Μεμί Κυπαρισσίας. Ο άτυχος οδηγός κινούνταν με μικρή ταχύτητα στην εθνική οδό Κυπαρισσίας – Καλού Νερού, κατευθυνόμενος προς το Καλό Νερό όπου και διαμένει όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη το όχημα της πορείας του με συνέπεια να καταλήξει σε παρακείμενη του δρόμου γράνα και μάλιστα το όχημα ανετράπη. Ο άτυχος οδηγός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

***  Ο ισχυρός άνδρας της Ferrari στα νερά του Μεσσηνιακού με την εντυπωσιακή θαλαμηγό του
Μια εντυπωσιακή θαλαμηγός, με τη «σφραγίδα» της Ferrari, βρισκόταν χθες το πρωί αρόδο, έξω από το Καλαμάκι, στην περιοχή του Πεταλιδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπεροπολυτελές σκάφος ανήκει στον ισχυρό άνδρα της Ferrari και αναμορφωτή της Fiat, Σέρτζιο Μαρκιόνε.  Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 30 άτομα, ενώ διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό υπάρχει στον τομέα της ασφάλειας και της άνεσης.
Τις προηγούμενες ημέρες και πριν επισκεφτεί τη Μεσσηνία, ο Ιταλός επιχειρηματίας βρισκόταν στις Βόρειες Σποράδες.
Όπως ήταν φυσικό, η εντυπωσιακή θαλαμηγός προσέλκυσε τα βλέμματα όσων την είδαν να πλέει στα νερά του Μεσσηνιακού κόλπου.   Κ. Γαζ. 

***  Τα θανατηφόρα τροχαία ξεματώνουν την Πελοπόννησο 
Ψηλά η Περιφέρεια Πελοποννήσου στον κατάλογο των θανατηφόρων τροχαίων
 Σε «περίοπτη» θέση στον κατάλογο με τις ευρωπαϊκές Περιφέρειες όπου καταγράφονται οι περισσότεροι νεκροί από τροχαία έχει καταφέρει η Ελλάδα να τοποθετήσει συνολικά έξι περιοχές της.
Η Δυτική Ελλάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση (καταλαμβάνοντας την πρώτη μεταξύ των ελληνικών περιφερειών), καθώς το 2015 σημειώθηκαν 124 θάνατοι ανά εκατομμύριο κατοίκων. Ακολουθεί το Νότιο Αιγαίο στην έκτη θέση με 119 νεκρούς ανά εκατομμύριο κατοίκων, η Πελοπόννησος με 108 νεκρούς στην όγδοη θέση, η Κρήτη και η Στερεά Ελλάδα στην 23η θέση με 95 νεκρούς η κάθε μία και η Ήπειρος στην 26η θέση με 94 νεκρούς ανά εκατομμύριο κατοίκων.
Παρά το γεγονός ότι έως και το 2015 παρατηρούνταν μείωση των νεκρών από τροχαία σε όλη τη χώρα, η περσινή χρονιά ήταν η πρώτη κατά την οποία καταγράφηκε άνοδος των θανάτων στην άσφαλτο συνολικά στη χώρα.
Το 2016 σημειώθηκαν 752 θανατηφόρα τροχαία έναντι 746 το προηγούμενο έτος καταγράφοντας αύξηση 0,8%. Την ίδια στιγμή, οι νεκροί από τροχαία ανέβηκαν κατά μία ποσοστιαία μονάδα το 2016 οπότε και άγγιξαν τους 804, έναντι 796 το 2015.
Σύμφωνα με την ανάλυση της Eurostat, οι Περιφέρειες με τα χαμηλότερα ποσοστά θανάτων βρίσκονται, στην πλειονότητά τους, σε χώρες της Δύσης και του Βορρά της Ευρώπης, ενώ τα πιο υψηλά ποσοστά καταγράφονται σε χώρες του Νότου και της Ανατολής. Ένα αξιόπιστο σύστημα αστικών συγκοινωνιών και η καλή ποιότητα του εθνικού δικτύου συντελούν στον περιορισμό των τροχαίων, σύμφωνα με τη Eurostat.
Την ίδια στιγμή, η Eurostat διαπιστώνει ότι σε πόλεις όπου παρατηρείται έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση, τα τροχαία είναι περιορισμένα λόγω της χαμηλής ταχύτητας που αναπτύσσουν τα αυτοκίνητα. Υψηλά ποσοστά νεκρών από τροχαία παρατηρούνται σε περιοχές με μικρά και όχι πολύ ανεπτυγμένα εθνικά οδικά δίκτυα όπως η Ρουμανία, η Ουγγαρία, η Τσεχία, η Βουλγαρία, η Πολωνία, οι χώρες της Βαλτικής και η Ελλάδα.
  Ιούλιος 2017
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου δημοσίευσε συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουλίου 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.
Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα:
  Ι. Τροχαία Ατυχήματα.
Στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου σημειώθηκαν 62 τροχαία ατυχήματα με παθόντες (νεκροί, σοβαρά και ελαφρά τραυματίες), έναντι 63 που σημειώθηκαν το 2016 (μείωση 2%). Ειδικότερα σημειώθηκαν:
•11 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα έναντι 6 τον Ιούλιο του 2016 (αύξηση 83%)
•5 τροχαία ατυχήματα με σοβαρό τραυματισμό ατόμων έναντι 6 τον Ιούλιο του 2016 (μείωση 17%)
•46 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό έναντι 51 τον Ιούλιο του 2016 (μείωση 10%).
Από τα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών, καταγράφηκαν συνολικά 89 παθόντες (έναντι 94 τον Ιούλιο του 2016). Ειδικότερα καταγράφηκαν:
•12 νεκροί έναντι 6 τον Ιούλιο του 2016
•7 σοβαρά τραυματίες έναντι 8 τον Ιούλιο του 2016
•70 ελαφρά τραυματίες έναντι 80 τον Ιούλιο του 2016.
  Επιμέλεια: Αντώνης Πετρογιάννης

***  Δρομολογείται επέκτασή του αεροδρομίου της Καλαμάτας κατά 50 στρέμματα 
Τους τελευταίους δύο μήνες κυκλοφορούσε στα τοπικά κυβερνητικά βουλευτικά γραφεία η είδηση ότι επίκεινται θετικές ανακοινώσεις για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος».
Ο χρόνος, όμως, περνούσε δίχως η είδηση να επιβεβαιώνεται. Και ξαφνικά, μόλις χθες, γίνεται γνωστό ότι με έγγραφό της η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας προς την Κτηματική Υπηρεσία Μεσσηνίας ζητά στοιχεία, προκειμένου να γίνει η απαλλοτρίωση 50 στρεμμάτων για να προχωρήσει η επέκταση του αεροδρομίου Καλαμάτας.
Σημειώνεται ότι, όσον αφορά στο ζήτημα της αξίας της προς απαλλοτρίωση έκτασης, η τελευταία εκτίμηση που είχε γίνει πριν από περίπου δύο χρόνια έθετε το κόστος περίπου στα 400.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό, στο χώρο των 50 στρεμμάτων προβλέπεται να γίνει επέκταση των χώρων στάθμευσης των αεροσκαφών, επέκταση του κτηρίου του αεροσταθμού και του περιβάλλοντος χώρου και μετακίνηση του πάρκου καυσίμων. Επίσης, προβλέπεται ανάπτυξη και άλλων βοηθητικών υπηρεσιών ιδιαίτερης σημασίας για την ανάπτυξη του αεροδρομίου.
Να σημειώσουμε ότι η παραπάνω εξέλιξη είναι εξόχως θετική για το αεροδρόμιο Καλαμάτας, αλλά και ένα αποφασιστικό βήμα για να προχωρήσει η ιδιωτικοποίησή του. Διότι η επέκτασή του είναι ένα από τα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του.
Άλλωστε, δεν έχει πολύ καιρό που το δρόμο αυτό… έδειξε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στ. Πιτσιόρλας, στο δήμαρχο Καλαμάτας. Ο τελευταίος ανέφερε, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, ότι σε συζήτησή του με τον υφυπουργό για την αναβάθμιση και αξιοποίηση του αεροδρομίου Καλαμάτας, του είπε: «Αν έχετε να δώσετε 50 εκατομμύρια ευρώ, καλώς. Αλλιώς να το ιδιωτικοποιήσετε ταχύτατα». Και ο κ. Νίκας ευχήθηκε αυτό να γίνει με σοβαρή κρατική, κυβερνητική εποπτεία και έλεγχο. Του Αντώνη Πετρογιάννη

***  Πέτρος Κωνσταντινέας: «Στο ποδόσφαιρο μπαίνουν επιτέλους κανόνες» 
Σαν διαιτητής η αποστολή του Πέτρου Κωνσταντινέα ήταν να απονέμει δικαιοσύνη εντός του αγωνιστικού χώρου, όμως εδώ και 2,5 χρόνια μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει επιφορτιστεί με την τέλεση του κοινοβουλευτικού έργου.
  Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στο Sportsroom.gr και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Παρτσαλά μίλησε εφ’ όλης της ύλης με αθλητικό αλλά και πολιτικό περιεχόμενο (δημοσιεύεται σε δύο μέρη) που σίγουρα θα συζητηθεί.
  -Από τη διαιτησία στη Βουλή των Ελλήνων. Τεράστια αλλαγή;
  Σίγουρα. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι όταν ήμουν διαιτητής έλειπα από το σπίτι μου και την οικογένειά μου τα Σαββατοκύριακα. Τώρα, λόγω του κοινοβουλευτικού έργου, απουσιάζω τις καθημερινές.
  Το κοινό στοιχείο που συνδέει τη διαιτησία με την πολιτική έχει να κάνει με την αποδοχή του κόσμου. Χωρίς αυτήν δεν μπορείς ούτε να σφυρίζεις παιχνίδια, ούτε να βρεθείς στη Ελληνικό Κοινοβούλιο.
  -Τι είναι πιο δύσκολο από τα δύο;
  Και τα δύο! Και οι δύο χώροι δεν είναι και οι καλύτεροι. Όπως όταν ένας διαιτητής κάνει κάποιο λάθος μας παίρνει όλους η μπάλα, έτσι και στην πολιτική επειδή ορισμένοι βουλευτές μπορεί να παρανομούν και εκεί μας… τσουβαλιάζουν όλους μαζί.
  -Μετά από 5 χρόνια εκτός διαιτησίας πόσο νοσταλγείς τη σφυρίχτρα;
  Καθόλου! ‘Ετσι όπως είναι σήμερα το ποδόσφαιρο και τελικό Τσάμπιονς Λιγκ να μου έλεγες ότι θα σφυρίξω, δεν ξαναγύριζα πίσω. Το ποδόσφαιρο, δυστυχώς, δεν είναι πια ένα παιχνίδι, αλλά μία ανελέητη μάχη συμφερόντων. Κι εμείς, που προλάβαμε να ζήσουμε τη ρομαντική εποχή του, δεν θέλουμε να το βλέπουμε έτσι.
  -Από φέτος φαίνεται κάτι να αλλάζει στην ελληνική διαιτησία. Ξένος αρχιδιαιτητής και VAR. Τελικά χρειαζόταν να έρθει η… τρόικα και στη διαιτησία για να ληφθούν τέτοιες πρωτοβουλίες;
  Οι ξένοι έχουν άλλη νοοτροπία, εντελώς διαφορετική σε σχέση με τη δική μας και είναι της λογικής «πονάει πόδι, κόβει πόδι»! Αυτή τη συνταγή θέλουν να εφαρμόσουν και στο ποδόσφαιρο γι’ αυτό και φρόντισαν να εναρμονιστούν οι κανόνες του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας στην Ελλάδα με το αντίστοιχο καταστατικό της FIFA και της UEFA.
  -Αυτό δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια;
  
Έπρεπε αλλά δυστυχώς αυτοί οι δέκα άνθρωποι που έκαναν κουμάντο στην ΕΠΟ και διώκονται για διάφορα αδικήματα από την ελληνική δικαιοσύνη, δεν το έκαναν για να μη θιχτούν τα δικά τους συμφέροντα. Είχαν μπερδέψει το «αυτόνομο» με το «αυτοδιοίκητο». Κι εμείς θέλουμε το «αυτοδιοίκητο» αλλά με σωστούς όρους. Γι’ αυτό σαν κυβέρνηση ζητήσαμε τη συνδρομή της UEFA ώστε να αλλάξουν κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 -Η ΕΠΟ έχει νέα διοίκηση και στον πίνακα των διαιτητών έγινε ξεκαθάρισμα. Τώρα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου λύθηκαν όλα;
  Τίποτα δεν θα αλλάξει αν δεν αλλάξει η νοοτροπία των παραγόντων που διοικούν τις ομάδες. Βλέπουμε να παίρνουν οι ξένες ομάδες το Τσάμπιονς Λιγκ και ο πρόεδρός τους να μην εμφανίζεται πουθενά. Κι εδώ στην Ελλάδα να σηκώνει πρώτος την κούπα ο πρόεδρος και μετά οι ποδοσφαιριστές που είναι και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.
  Το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ότι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ χρησιμοποιούν τις ομάδες αλλά και τους οπαδούς τους για τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα. Κι αν προκύψει και κανένας ρομαντικός, όπως εγώ, σηκώνεται και φεύγει γιατί κάποια στιγμή αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει θέση σε αυτό το χώρο.
  Κι επειδή ο κόσμος, πλέον, τους έχει πάρει χαμπάρι και δεν πατάει στο γήπεδο, αρχίζουν να αγοράζουν και ΜΜΕ! Για να χαλιναγωγήσουν μέσω αυτών την κοινή γνώμη. Ας δούμε μόνο ποιοί ήταν υποψήφιοι στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Μηδενός εξαιρουμένου όλοι είχαν από μία ομάδα.
 -Και στην Αργεντινή πέρασαν ακόμα μεγαλύτερη οικονομική κρίση αλλά οι εξέδρες είναι γεμάτες…
 Η κρίση είναι η δικαιολογία των παραγόντων. Κάθε χρόνο ρίχνουν τις τιμές των διαρκείας αλλά και πάλι δεν μπορούν να φέρουν τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Δυστυχώς οι Έλληνες παράγοντες του ποδοσφαίρου έπεσαν οι ίδιοι μέσα στο λάκκο που έσκαψαν για τους αντιπάλους τους. Είναι εντελώς αναξιόπιστοι στα μάτια των φιλάθλων και με αυτά που έκαναν προξένησαν τεράστια ζημιά στο προϊόν που λέγεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Το 2004 το ελληνικό ποδόσφαιρο άνθισε ξανά αλλά δυστυχώς με τις πρακτικές που ακολούθησαν οι παράγοντες είναι σήμερα ένα βήμα πριν φαλιρίσει.
 -Αυτό προκύπτει και από τη νέα μείωση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην οποία προχώρησε η NOVA…
 Από τη στιγμή που το ίδιο το ποδόσφαιρο υποβαθμίστηκε εκ των έσω με τόσα σκάνδαλα και όλα αυτά που έχουν κατά καιρούς ακουστεί γύρω από αυτό, η αξία του έπεσε. Συν φυσικά και την πτώση της ποιότητας, που συνεπάγεται τη μείωση του θεάματος.
  Οι φίλαθλοι δεν έφυγαν μόνο από το γήπεδο, αλλά σταμάτησαν και να είναι συνδρομητές στη NOVA που έχασε τους πελάτες της. Έκανε η εταιρία κάποιες προτάσεις ώστε να γίνει το προϊόν πιο ελκυστικό αλλά φυσικά οι παράγοντες δεν δέχθηκαν να μειωθεί ο αριθμός των ομάδων για να μη θιχτούν τα συμφέροντά τους.
  Εγώ θα πω ότι αυτοί που είχαν ρόλο μάνατζερ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα έπρεπε να φροντίζουν ώστε να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, βελτιώνοντας την ποιότητά του ως προϊόν, δεν έκαναν ούτε για να φυλάνε πρόβατα!
  Σε όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης τα έσοδα από τα τηλεοπτικά αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Εδώ η ΕΠΟ δεν λειτουργεί σωστά, η Σούπερ Λιγκ δεν λειτουργεί σωστά και οι παράγοντες έχουν προστριβές μεταξύ τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν ο καθένας τα συμφέροντά του.
  Εμείς σαν κυβέρνηση δεν δίνουμε δεκάρα για τον επαγγελματικό αθλητισμό, γιατί ο ερασιτεχνικός είναι εκείνος που μας ενδιαφέρει περισσότερο. Δεν είναι δυνατόν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο να πέφτουν εκατομμύρια και τα μικρά παιδιά να μην έχουν χώρους για να παίξουν μπάλα.
  Επειδή, όμως, η βόμβα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έσκασε στα δικά μας χέρια κάναμε το καλύτερο δυνατό.
  -Πόση αξιοπιστία θα προσφέρει στην διαιτησία και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα το VAR, το νέο σύστημα που θέτει το ριπλέι στη διάθεση των διαιτητών;
  Στο ελληνικό ποδόσφαιρο σίγουρα έχει να προσφέρει πολλά, γιατί εδώ ο διαιτητής αντιμετωπίζεται εξαρχής με καχυποψία. Στο εξωτερικό ο κόσμος έχει αποδεχτεί ότι υπάρχουν λάθη στο ποδόσφαιρο, αντίθετα εδώ ο φίλαθλος θεωρεί ότι πίσω από κάθε διαιτητικό λάθος υπάρχει δόλος. Πολλές φορές πράγματι ισχύει κι αυτό, αλλά όχι όλες.
  Δυστυχώς εκτός από δύο γήπεδα, όλα τα υπόλοιπα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις κι αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα το πάει πίσω χρονικά. Και να πω εδώ ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδοτείται 100% από την UEFA, αλλά μόνο για την πρώτη χρονιά. Από ‘κει και μετά δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί ήδη υπάρχουν χρέη της Σούπερ Λιγκ προς τους διαιτητές που φτάνουν κοντά στο ένα εκατομμύριο.
  -Συνεπώς, ό,τι είχε να κάνει η κυβέρνηση το έκανε για το ποδόσφαιρο;
  Ο πόλεμος δεν τελειώνει ποτέ έτσι εύκολα. Δώσαμε πολλές μάχες, άλλες τις χάσαμε, άλλες τις κερδίσαμε αλλά μία αντίσταση σε αυτό το καθεστώς ανομίας μπήκε. Και νομίζω ότι αυτό το έχει δει και ο φίλαθλος κόσμος. Ότι δηλαδή επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο ελληνικό ποδόσφαιρο άλλαξαν αρκετά πράγματα προς το καλύτερο.
  -Να σου θυμίσω, πάντως, ότι είχατε ταχθεί δημόσια υπέρ της απλής αναλογικής σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες των αθλητικών φορέων και ειδικά των ομοσπονδιών αλλά αυτό δεν πέρασε…
 Το βασικό αθλητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ απαιτούσε πράγματι την απλή αναλογική, ώστε να μην μπορούν να ελεγχθούν οι ψήφοι, κάτι που γινόταν κατά κόρον στο παρελθόν και ειδικά στις εκλογές της ΕΠΟ.
  Από ‘κει και πέρα εκείνο που μας απασχολεί σαν κυβέρνηση είναι να μην έχουμε επεισόδια στα γήπεδα και να μπορεί να πηγαίνει ο φίλαθλος να βλέπει την ομάδα του. Ειλικρινά έχω αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων δεν δημιουργείται το παραμικρό, ενώ αντίθετα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο δημιουργούνται έκτροπα; Γιατί πολύ απλά φοβούνται τις βαριές ποινές της UEFA. Τώρα, λοιπόν, που θα περάσει το Σεπτέμβριο το νέο νομοσχέδιο για τις φασαρίες στους αθλητικούς χώρους θα φοβούνται να κάνουν επεισόδια και στο πρωτάθλημα.
  -Επαναφέρει το «ιδιώνυμο», ακούμε, ο υφυπουργός αθλητισμού…
 Ναι, είναι κάτι που του το ζήτησα και εγώ, γιατί θεωρούμε ότι όπου δεν υπάρχει πρόληψη πρέπει να υπάρχει καταστολή. Και να ξέρετε ότι μία αριστερή κυβέρνηση δεν επιθυμεί ποτέ την καταστολή. Όταν, όμως, στα γήπεδα κινδυνεύουν αθώοι φίλαθλοι και πολλές φορές ακόμα και μικρά παιδιά, ήταν αδύνατο να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, όπως έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
 Πηγή: Sportsroom.gr
Συνέντευξη στον Σωτήρη Παρτσαλά
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Γκίκας

*** Απροσπέλαστη η Γεωργούλη από τη… δυσοσμία 
Καταγγελίες κατοίκων για την  ανυπόφορη κατάσταση 
 Μία από τις συνήθειες του καλοκαιριού είναι, λόγω των καιρικών συνθηκών, να απλώνεις το τραπεζομάντηλο για το μεσημεριανό φαΐ της οικογένειας στο μπαλκόνι, κάτω από την απαραίτητη τέντα, που σου δίνει μια ανάσα δροσιάς. Αυτή την απλή διαδικασία δεν μπορούν να απολαύσουν κάτοικοι της οδού Γεωργούλη στην Καλαμάτα, ιδιαίτερα όσοι διαμένουν πίσω από το 21ο Δημοτικό Σχολείο.
Κι αυτό, γιατί οι κάδοι απορριμμάτων που βρίσκονται τριγύρω στις πολυκατοικίες μυρίζουν άσχημα εδώ και καιρό. Είχαν που είχαν να πλυθούν και να απολυμανθούν αρκετό διάστημα, ήρθαν και οι ζέστες και το πρόβλημα «έδεσε».
Σε χθεσινή καταγγελία στην εφημερίδα για την κατάσταση, μας είπαν ότι είναι… καθεστώς από το Μάιο. Στην ερώτηση γιατί δεν πήρε κάποιος κάτοικος να το αναφέρει στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καλαμάτας, μας απάντησαν ότι θεωρούν πως το τηλεφώνημα θα πήγαινε στο… βρόντο.
kados-2.jpg
Κάτοικος, όμως, που ήρθε να επισκεφτεί τους γονείς της, δεν άντεξε αυτή την κατάσταση και επιχείρησε να βρει μιαν άκρη με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καλαμάτας. Όπως της είπαν, υπάρχει ένας… προγραμματισμός για πλύσιμο των κάδων στην περιοχή την ερχόμενη εβδομάδα. Δηλαδή, στο τέλος του καλοκαιριού.
Η οργή της στη συνομιλία μας διαπερνούσε το τηλεφωνικό καλώδιο! «Δεν είναι δυνατόν ένας Δήμος να μην είναι σε θέση να προσφέρει βασικές υπηρεσίες στους δημότες του, τη στιγμή που οι ίδιοι πληρώνουν παντός είδους τέλη. Δεν είναι δείγμα πολιτισμού η δυσοσμία να μη σε αφήνει να ανασάνεις όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ειλικρινά, δεν μπορώ να βρω λέξεις για να περιγράψω την κατάσταση", σχολίασε.
Θεωρούμε ότι από την πλευρά μας δεν μπορούμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο. Γνωρίζουμε τις ελλείψεις σε προσωπικό στην υπηρεσία καθαριότητας, αλλά αναγνωρίζουμε και το δίκιο των δημοτών. Οι κάδοι απορριμμάτων πρέπει να πλένονται και να απολυμαίνονται σε τακτά διαστήματα και δη, την περίοδο του καλοκαιριού.
  Του Αντώνη Πετρογιάννη

***  Η πρόγνωση του καιρού  σήμερα στην Καλαμάτα
O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για σήμερα Παρασκευή 25/8/2017 προβλέπεται αίθριος.
Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια. Το ίδιο μοτίβο θα διατηρηθεί καθ `όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Η υγρασία θα κυμανθεί από 25-65%
Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΔ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ, τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ και από τις πρώτες βραδινές ώρες και μετά θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ.
Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες θα βρίσκεται στο 8.5 (Πολύ Υψηλός).
Ο κώδικας επικινδυνότητας πυρκαγιάς για το Νομό Μεσσηνίας θα βρίσκεται στην κατηγορία 3 (Υψηλή).
Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος (Κώστας_Καλαμάτα) για το http://kalamata.meteoclub.gr/

*** KΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΛΟΥΖΕΙ το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Η λίστα που ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ είναι μεγάλη...

~  H Πειραιώς (παλαιότερα η Συγγρού και ακόμα παλαιότερα η Ρηγίλλης) ετοιμάζεται να πάει στο Μαξίμου.
Τα στελέχη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας θεωρούν πως η νίκη στις επερχόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, θα είναι πανηγυρική. Κάποιοι, πιο ψύχραιμοι, θεωρούν πως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ο λόγος; πως ο λαός δεν ξεχνά.
Στη φωτογραφία που ακολουθεί θα δείτε όλα τα σκάνδαλα στα οποία έχει εμπλακεί η Νέα Δημοκρατία από το 2004 και μετά. Δεν εξετάζουμε το ποινικό σκέλος. Αυτό είναι αρμοδιότητα των δικαστηρίων.
Οι πολιτικές όμως ευθύνες είναι σαφείς.
Ο λαός δεν ξεχνά. Αυτό φοβούνται κάποιοι στην Πειραιώς.

*** Μία ΑΛΗΘΕΙΑ που θα σας ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ!Ανατρέπεται η Ιστορία...

~ Μια πραγματικότητα που συστηματικά αποσιωπάται και δεν αφορά μόνο ρωσοφοβικούς  Εσθονούς ή Λετονούς, όπως ισχυρίζονται κάποιοι που εξετάζουν την ιστορία με ιδεοληπτικές παρωπίδες, δεξιές ή αριστερές. Εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες από διάφορα κράτη συμμετείχαν εθελοντικά στο πλευρό της ναζιστικής Γερμανίας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, και αυτό παρά την φανφαρονική απαίτηση του Χίτλερ, το 1941, ότι «όπλα θα κρατούν μόνο Γερμανοί».

Συνδετικός κρίκος όλων: αντικομουνισμός, αντισημιτισμός, φασισμός, ευκαιρία για λεηλασίες, ελπίδα εθνικής αποκατάστασης, πεποίθηση υπεροχής της αρείας φυλής, τάση για περιπέτεια.
Στους στρατιώτες του Χίτλερ από «ξένους λαούς» περιλαμβάνονταν: Γάλλοι (μεραρχία «Καρλομάγνος»), Ολλανδοί, Φλαμανδοί, Βαλώνοι, Δανοί, Ιταλοί, Λευκορώσοι, Ρώσοι (Ρωσικός Απελευθερωτικός Στρατός / Rona), Ουκρανοί, Ούγγροι, Λετονοί, Εσθονοί, Ελβετοί, Φινλανδοί, Νορβηγοί (Μεραρχία «Βίκινγκς»), Τάταροι, Αλβανοί (Μεραρχία «Σκεντέρμπεης»), Κοζάκοι, Βόσνιοι μουσουλμάνοι (Μεραρχία «Χατζάρ») κ.α.. Ακόμη και Ινδοί.
Φωτογραφία της ΚΙΚΗ ΚΥΡΙΜΗ-ΜΟΝΟΠΟΡΤΗ.
Ανάμεσά τους ξεχωρίζει για την αποτελεσματικότητά του το ουκρανικό «Σύνταγμα της Γαλικίας», οι λεγόμενοι “Banderowzy”, όπως αναφέρονται σήμερα επαινετικά στην Ουκρανία, που διακρίθηκε κυρίως στις σφαγές Πολωνών και Εβραίων αμάχων έχοντας την αρχή: «Αντιμετώπιζε τους εχθρούς του έθνους σου με μίσος και χωρίς διακριτικότητα». Ο αρχηγός του, Στεπάν Μπαντέρα, είναι για το σημερινό ουκρανικό καθεστώς «εθνικός ήρωας».Ο σημαντικότερος, σε στρατιωτικό επίπεδο, εθελοντής ήταν ο Βαλώνος Leon Degrelle. Σύμφωνα με τον Χίτλερ «ο μοναδικός πραγματικά χρήσιμος Βέλγος», ο οποίος κατάφερε λίγες μέρες πριν τη λήξη του πολέμου να καταφύγει στην Ισπανία του Φράνκο. Παρότι καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατο στην πατρίδα του, εντούτοις έτυχε ασυλίας μέχρι το θάνατό του, το 1994. Αντίθετα, ο Ουκρανός  Μπαντέρα, που κατέφυγε στο Μόναχο απολαμβάνοντας τη γερμανική προστασία, δολοφονήθηκε το 1951 από την KGB.
Φωτογραφία της ΚΙΚΗ ΚΥΡΙΜΗ-ΜΟΝΟΠΟΡΤΗ.
Φωτογραφία της ΚΙΚΗ ΚΥΡΙΜΗ-ΜΟΝΟΠΟΡΤΗ.
Φωτογραφία της ΚΙΚΗ ΚΥΡΙΜΗ-ΜΟΝΟΠΟΡΤΗ.
Φωτογραφία της ΚΙΚΗ ΚΥΡΙΜΗ-ΜΟΝΟΠΟΡΤΗ.
Φωτογραφία της ΚΙΚΗ ΚΥΡΙΜΗ-ΜΟΝΟΠΟΡΤΗ.
Προς το τέλος του πολέμου από τους εναπομείναντες 900 χιλιάδες στρατιώτες του Χίτλερ, μόνο οι μισοί περίπου ήταν Γερμανοί του Ράιχ. Οι τελευταίοι μάλιστα υπερασπιστές της καγκελαρίας, κι ενώ ο Χίτλερ είχε ήδη αυτοκτονήσει, ήταν Γάλλοι. Τελικά, από τους τελευταίους τετρακόσιους Γάλλους που ορκίστηκαν ότι θα αγωνιστούν «με πίστη και γενναιότητα μέχρι θανάτου», επέζησαν μόνο τριάντα.
του Βασίλη Στοϊλόπουλου

***  EINAI EΠΙΣΗΜΟ κι ΟΡΙΣΤΙΚΟ! 'ΘΕΣΜΟΣ' το ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ...

~ Στις ταυτότητες των προσώπων που δεν αυτοκαθορίζονται ως γυναίκες ή άνδρες θα μπορεί πλέον να υπάρχει απλώς ένα «Χ» στη θέση του φύλου, ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Καναδά.
Σε πρώτο στάδιο θα μπορεί να προστεθεί στα επίσημα έγγραφα των «προσώπων που δεν αυτοκαθορίζονται ως γυναίκες (F) ή άνδρες (M)» το γράμμα «Χ, δηλαδή μη συγκεκριμένο φύλο», εξήγησε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
 Με αυτό τον τρόπο θα διευκολυνθούν οι πολίτες να εκδίδουν διαβατήρια, ταξιδιωτικά έγγραφα ή έγγραφα μετανάστευσης «που θα αντιστοιχούν καλύτερα στη σεξουαλική τους ταυτότητα», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.
 Το προσωρινό μέτρο θα τεθεί σε ισχύ την 31η Αυγούστου και θα εφαρμόζεται μέχρις ότου η κυβέρνηση μπορέσει «να τυπώσει έγγραφα με τον προσδιορισμό Χ».
 «Υιοθετώντας τον προσδιορισμό “X” για το φύλο στα κυβερνητικά έγγραφα λαμβάνουμε ένα σημαντικό μέτρο υπέρ της ισότητας όλων των Καναδών, ανεξαρτήτως της ταυτότητας ή της σεξουαλικής τους έκφρασης», τόνισε ο Άχμεντ Χούσεν υπουργός Μετανάστευσης, Προσφύγων και Υπηκοότητας.  newsit

*** ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκαν 10.000 ΟΠΛΑ και βαρύς οπλισμός...

~  Σε εκτεταμένες έρευνες σε όλη την Ισπανία προχωράει τις τελευταίες ημέρες η αστυνομία της χώρας, λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος στο κέντρο της Βαρκελώνης.
Τα αποτελέσματα ήταν αποκαλυπτικά, καθώς έχουν βρεθεί πάνω από 10.000 όπλα, τεράστια ποσότητα σφαιρών και άλλα πυρομαχικά από οβίδες και όλμους, και αποκαλύφθηκε ότι ολόκληρη η χώρα έχει γίνει πυριτιδαποθήκη.
Οι αποκαλύψεις αυτές έχουν σημάνει συνααγερμό στις αρχές όλης της Ευρώπης, καθώς είναι σίγουρο ότι τα πυρομαχικά δεν έχουν αποθηκευτεί μόνο στην Ισπανία, αλλά και σε άλλες χώρες.
Παρόλα αυτά, οι ηγέτες της Δύσεως συνεχίζουν να επιμένουν ότι οι λαθροεισβολείς είναι θετική εξέλιξη για την περιοχή, κι ότι όσοι αντιδράνε είναι οπισθοδρομικοί και ακροδεξιοί...

*** Κλινικά νεκρή η Ελληνίδα μητέρα από την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη! 
Τα τραύματά της ήταν εξαιρετικά σοβαρά και έχει υποβληθεί σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, που είχε συνολική διάρκεια οκτώ ωρών- Για τη δωρεά των οργάνων της υπέγραψε η οικογένειά της
 Εξαιρετικά κρίσιμη και μη αναστρέψιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της Ελληνίδας  η οποία είχε τραυματιστεί στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη, που σημειώθηκε ακριβώς πριν από μία εβδομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας έχει ήδη υπογράψει για τη δωρεά των οργάνων της.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα επιβίωσης, θεωρείται κλινικά νεκρή και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα.
Τα τραύματά της ήταν πολύ σοβαρά και είχε υποβληθεί σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, που είχε συνολική διάρκεια οκτώ ωρών.
Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μία ημέρα μετά την επίθεση στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, ο ακόλουθος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στην Ισπανία ενημέρωνε η γυναίκα είναι γερμανικής υπηκοότητας παντρεμένη με Έλληνα, ενώ τα δύο παιδιά της, τα οποία επίσης τραυματίστηκαν κατά το τρομοκρατικό χτύπημα, έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική.
«Ο πατέρας ήταν πολύ ταραγμένος» έλεγε η γραμματέας του Fernando Turró Homedes, επίτιμου προξένου της Ελλάδας στη Βαρκελώνη, Θεώνη Ζησιμοπούλου.  Πηγή: Πρώτο Θέμα

***  Ρύθμιση-ανάσα για τις οφειλές από προσκυρώσεις και ρυμοτομήσεις 
Σβήνονται προσαυξήσεις και πληρωμή μέχρι 180 δόσεις! 
  Ανάσα στους οφειλέτες ιλιγγιωδών, σε κάποιες περιπτώσεις, ποσών δίνει ο νόμος 4483/2017, που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή. Πρόκειται για ευνοϊκή ρύθμιση σε όσους οφείλουν χρήματα στους Δήμους από προσκυρώσεις και ρυμοτομήσεις σε εφαρμογή του σχεδίου πόλεως. Στο Δήμο Καλαμάτας υπάρχουν μεγάλες τέτοιες οφειλές, ιδιαίτερα από τη διάνοιξη της Βασιλέως Γεωργίου.
Όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο αντιδήμαρχος Οικονομικών (και Διοικητικών) Θανάσης Ηλιόπουλος, με το νόμο αυτό οι Δήμοι υποχρεούνται να επαναβεβαιώσουν τις σχετικές οφειλές, που σημαίνει ότι θα σβηστούν τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις, ενώ η αποπληρωμή της οφειλής θα μπορεί να γίνει με μέχρι 180 δόσεις, δηλαδή σε χρονικό διάστημα 15 χρόνων, ανάλογα με το ύψος της οφειλής.
Ο αντιδήμαρχος κάλεσε τους οφειλέτες της συγκεκριμένης κατηγορίας να εκμεταλλευτούν τη σημαντική ευκαιρία, όπως τόνισε, που τους δίνεται, ώστε να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.
Ειδικότερα, στο άρθρο 67 του νόμου 4483/2017 προβλέπεται για τις οφειλές από προσκυρώσεις και ρυμοτομήσεις: «Ο Δήμος υποχρεούται να βεβαιώνει και να εισπράττει από τους υπόχρεους σε καταβολή αποζημίωσης, λόγω προσκύρωσης ή ρυμοτόμησης εκτάσεων, σε εφαρμογή του σχεδίου πόλεως, το ποσό που κατέβαλε για λογαριασμό τους στους δικαιούχους της αποζημίωσης. Η εξόφληση των οφειλών της παραγράφου αυτής γίνεται ατόκως σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις, σε διάστημα μέχρι 15 ετών, που ορίζεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το ποσό της κάθε δόσης επιβαρύνεται, λόγω εκπρόθεσμης καταβολής, σύμφωνα με τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων. Σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής ολόκληρου του ποσού της οφειλής, παρέχεται έκπτωση 20%.
Οι οφειλές προς Δήμους (…) που έχουν βεβαιωθεί μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, ανεξαρτήτως αν έγινε ή όχι διακανονισμός της εξόφλησής τους σε δόσεις, απαλλάσσονται από το νόμιμο τόκο και από κάθε άλλη προσαύξηση. Οι τόκοι και οι λοιπές προσαυξήσεις που έχουν εισπραχθεί συμψηφίζονται στο κεφάλαιο της κύριας οφειλής. Για το συμψηφισμό γίνεται νέα βεβαίωση και διακανονισμός εξόφλησης».
Όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος κ. Ηλιόπουλος, η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής προς το Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι:
-Για οφειλές μέχρι 1.000 ευρώ, η εξόφληση να γίνεται μέχρι και σε 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστο ποσό εκάστης δόσης τα 100 ευρώ.
-Για οφειλές από 1.001 ευρώ μέχρι 9.000 ευρώ (όπως είπε ο κ. Ηλιόπουλος, σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι περισσότερες οφειλές από την εφαρμογή του σχεδίου πόλεως), ο αριθμός των μηνιαίων δόσεων θα προκύπτει από τη διαίρεση του ποσού της οφειλής δια των 50 ευρώ, που είναι το ελάχιστο ποσό της δόσης.
-Για οφειλές από 9.001 ευρώ και άνω (ο κ. Ηλιόπουλος σημείωσε ότι η μεγαλύτερη οφειλή στο Δήμο από την εφαρμογή του σχεδίου πόλεως ανέρχεται στα 330.000 ευρώ!), το ποσό κάθε μηνιαίας δόσης θα προκύπτει από τη διαίρεση της οφειλής με το 180, που είναι ο ανώτατος αριθμός των δόσεων που ορίζει ο νόμος.

*** Διαχωρισμός θέσης μελών της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας όσον αφορά στην ανακοίνωση για το Δημόσιο ΚΤΕΟ 
Οι κάτωθι υπογράφοντες (γενικός γραμματέας και μέλη) του Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας, σχετικά με την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ που δημοσιεύθηκε  στον τοπικό Τύπο την Τρίτη 22 Αυγούστου με θέμα τη λειτουργία του Δημόσιου ΚΤΕΟ Καλαμάτας, δηλώνουμε τα εξής:
Η εν λόγω ανακοίνωση δεν αποτελεί απόφαση του συμβουλίου του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ. Είναι πρόταση του προέδρου του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας, που εστάλη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προς τα υπόλοιπα μέλη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη πλειοψηφία, ώστε να αποτελέσει κείμενο του συμβουλίου. Ουδέποτε, όμως, έλαβε την πλειοψηφία (όπως πληροφορηθήκαμε και από άλλα δύο μέλη του συμβουλίου), αφού ούτε εμείς υιοθετούμε στο σύνολο το κείμενο που ανακοινώθηκε. Πολύ κακώς ο πρόεδρος κ. Φαββατάς προέβη στην ανακοίνωση, η οποία φαίνεται ότι υπογράφεται και από τη γ. γραμματέα του συμβουλίου.
Η θέση μας, βεβαίως, είναι υπέρ της λειτουργίας του Δημόσιου ΚΤΕΟ που επιβάλλεται να αποκατασταθεί και να αναβαθμιστεί, προκειμένου να μην απαξιώνεται ο δημόσιος χαρακτήρας καμιάς υπηρεσίας.
Το Δημόσιο ΚΤΕΟ πρέπει να λειτουργεί ανταγωνιστικά στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ.
Σε καμία περίπτωση, όμως, δε θεωρούμε ότι η περιφερειακή ηγεσία επιθυμεί το κλείσιμο του Δημόσιου ΚΤΕΟ, λειτουργώντας ως εντολοδόχος των ιδιωτικών.
Εν κατακλείδι, είμαστε αντίθετοι με το κείμενο που δημοσιεύθηκε ως ανακοίνωση του Ν. Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας και δηλώνουμε πως θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αποκατασταθεί το κύρος του συνόλου του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας και η νόμιμη λειτουργία του.
Οι υπογράφοντες
Ντιάνα Ασημακοπούλου (γ. γραμματέας Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ)
Νίκος Πεφάνης (μέλος Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ)
Βαγγέλης Σπαράγγης (μέλος Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ)

***  Ενισχύσεις πτυχιούχων του αγροτικού τομέα έως 50.000 ευρώ μέσω ΕΣΠΑ 
Έως 50.000 ευρώ μπορούν να διεκδικήσουν από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που σχετίζονται με αγροτικές δραστηριότητες και επιθυμούν να δημιουργήσουν ή να αναδιοργανώσουν υφιστάμενη επιχείρηση συναφή με τις σπουδές τους (π.χ. γεωπόνοι, κτηνίατροι, κ.ά.).
Τα επιχειρηματικά σχέδια που θα πάρουν το «πράσινο φως» της ένταξης στο πρόγραμμα με τον τίτλο: «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» θα επιδοτηθούν σε ποσοστό 100%.
Ένας δικαιούχος με ατομική επιχείρηση μπορεί να λάβει από 5.000 έως 25.000 ευρώ ενίσχυση, μέχρι 40.000 ευρώ μπορούν να διεκδικήσουν συνεργατικά σχήματα δύο ατόμων και αντίστοιχα μέχρι 50.000 ευρώ συνεργασίες τριών ή περισσοτέρων.
Εφόσον για κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις κατατεθεί επιχειρηματικό σχέδιο υψηλότερου προϋπολογισμού από τον προβλεπόμενο ο εκάστοτε επενδυτής οφείλει να καλύψει ο ίδιος τη διαφορά.
  Οι δικαιούχοι
Η δράση απευθύνεται σε απόφοιτους ΑΕΙ / ΤΕΙ ή ισότιμης σχολής Ελλάδας ή εξωτερικού (αναγνωρισμένη από το ΔΟΑΤΑΠ) ή κατόχους αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων από ΣΑΕΙ ή ΣΑΕΠ.
Συγκεκριμένα μπορούν να υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης:
-Άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μισθωτοί (πλήρους ή μερικής απασχόλησης), υφιστάμενοι επιχειρηματίες που θα συστήσουν νέα εταιρεία με ανέργους ή μισθωτούς
-Υφιστάμενοι ατομικοί επιχειρηματίες (αυτοαπασχολούμενοι) που ασκούν ήδη συναφή με την ειδικότητά τους (τίτλο σπουδών) επαγγελματική δραστηριότητα, όπως επίσης και συνεργασίες μεταξύ αυτών.
  Τα επαγγέλματα
Στις δραστηριότητες που σχετίζονται με τον αγροτικό κλάδο και χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα συγκαταλέγονται: οι κτηνιατρικές υπηρεσίες ζωικής παραγωγής, οι υπηρεσίες γεωργικών μελετών, οι δασολογικές μελέτες, οι υπηρεσίες έρευνας και πειραματικής ανάπτυξης στις γεωπονικές επιστήμες, η πρόβλεψη καιρού κ.ά.
Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού τόπου: www.ependyseis.gr/mis,  από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου 2017.

***  Αναρρώνει ο Λυκούργος Γαϊτανάρος 
21 Αυγούστου, «Διάπλαση», αύλειος χώρος: Ο Λυκούργος Γαϊτανάρος έτοιμος να επιστρέψει έχοντας σημαντική βελτίωση της υγείας του, κατόπιν της φροντίδας του προσωπικού της «Διάπλασης» και του αδελφικού του φίλου, Γιώργου Κατσαφάδου. 

*** Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης 
Με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης την προσεχή Δευτέρα, 28 Αυγούστου, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Δημάρχου Π. Πτωχού».
Αυτά έχουν ως εξής:
-Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού (2.110.000 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ) για την υλοποίηση του έργου «Παρεμβάσεις για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Μεσσήνης στην τάφρο Τ-10 και έργα διευθέτησης του ρέματος Πλατανάκι –Ραδιώτη στο Πεταλίδι και του ρέματος Αγ. Δημητρίου στη Βαλύρα του Δ. Μεσσήνης»
-Καθορισμός ειδικοτήτων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με κάλυψη της δαπάνης από τους ΚΑΠ
-Μετακίνηση των αιρετών εκπροσώπων του Δήμου στην έκθεση TOURNATUR στο Dusseldorf Γερμανίας, Έγκριση δαπάνης - ψήφιση πίστωσης
-Τροποποίηση της 232/2017 απόφασης Δ.Σ. «Έγκριση εκδήλωσης Τ.Κ. Τριόδου με χρήση πολιτιστικού τέλους»
-Ανανέωση αδειών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών
-Έγκριση πρακτικού επιτροπής εγγραφών – διαγραφών για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Μεσσήνης
-Παραχώρηση χρήσης αθλητικών δημοτικών χώρων
-Τροποποίηση της  21/2015 απόφασης Δ.Σ. «Ορισμός μελών Σχολικών επιτροπών»
-Έγκριση δωρεάν εκταφής λόγο απορίας
-Έγκριση παραλαβής εργασίας «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου Υποστήριξης σε Θέματα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμου Μεσσήνης»
-Έγκριση παράτασης της διάρκειας ισχύος υφισταμένων συμβάσεων για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια Υγρών Καυσίμων και Ελαιολιπαντικών Δήμου Μεσσήνης και Νομικών Προσώπων Έτους 2017»
-Διαγραφή βεβαιωμένων τροφείων
-Έγκριση  πρακτικού επιτροπής Εμποροπανήγυρης Μεσσήνης
-Έγκριση παράτασης της σύμβασης «Επισκευή Ανελκυστήρων Δημαρχείου Μεσσήνης»
-Έγκριση του 1ου ΑΠΕ & τροποποίησης της σύμβασης «Επισκευή Ανελκυστήρων Δημαρχείου Μεσσήνης»
-Συγκρότηση επιτροπών προσωρινής και οριστικής παραλαβής   έργων
-Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος – προϋπολογισμού χρήσεως 2017.

*** Χαμόγελα αισιοδοξίας και δικαίωσης σκόρπισαν οι αναρτήσεις των βάσεων στα Λύκεια 
Πολλοί οι Καλαματιανοί που επέλεξαν τα Ιδρύματα της πόλης
 Μπορεί το υπουργείο Παιδείας να αποφάσισε να «παίξει» με την υπομονή των μαθητών μεταφέροντας συνεχώς την ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων, αλλά εντέλει χθες το πρωί έφθασε η σημαντική αυτή στιγμή για τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Έτσι, στις 10.00 το πρωί έφθασαν στα σχολεία και αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο οι βάσεις των Σχολών, όπως και τα ονόματα των επιτυχόντων στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Η ανάρτηση στο διαδίκτυο ήταν και η αιτία που ελάχιστοι μαθητές πήγαν και φέτος στο σχολείο τους, ώστε να δουν πού τελικά εισάγονται, ενώ όσοι βρέθηκαν σε αυτό, ήταν απλά επειδή ήθελαν να δουν και γραμμένο το όνομά τους.
Όπως ήταν λογικό, τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα: υπήρχαν οι μαθητές που κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολή που επιθυμούσαν, ενώ υπήρχαν και όσοι δεν είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται και έτσι θα κοιτάξουν πλέον τι εναλλακτικές επιλογές έχουν.
Το «Θάρρος» συνομίλησε με επιτυχόντες, που πλέον σχεδιάζουν τη νέα τους ζωή, τη φοιτητική, την οποία χρόνια περίμεναν, ενώ ήδη βρίσκονται σε φάση αναζήτησης σπιτιού.
Να σημειωθεί ακόμα ότι υπάρχει και η κατηγορία των επιτυχόντων που επέλεξαν να σπουδάσουν στην Καλαμάτα, είτε γιατί το επίπεδο του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ είναι καλό είτε επειδή η κρίση δεν τους επέτρεψε να μετακομίσουν σε άλλη πόλη.
  ΠΩΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ
Ποιες σχολές εκτοξεύτηκαν, ποιες καταποντίστηκαν
Οι περιζήτητες σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κυμάνθηκαν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Θεαματική, δε, ήταν η πτώση στις σχολές του 5ου Επιστημονικού Πεδίου εξαιτίας των χαμηλών επιδόσεων των υποψηφίων στα Μαθηματικά και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.
Ειδικότερα:
Στο 1ο Επιστημονικό Πεδίο των περιζήτητων σχολών, όπως αυτές της Νομικής και της Ψυχολογίας, σημειώθηκε ελαφρά άνοδος, χωρίς ωστόσο να λείψουν και τα αρνητικά πρόσημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Νομική Αθήνας υποχώρησε κατά 30 μόρια, ενώ αντίθετα η Νομική Θεσσαλονίκης ανέβηκε κατά 15 και της Θράκης κατά 106 μόρια.
«Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι όσο πηγαίνουμε σε χαμηλότερες επιδόσεις των υποψηφίων, η αυξητική τάση διευρύνεται, φτάνοντας ακόμη και τα 300 μόρια», επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπαιδευτικός αναλυτής Γιώργος Χατζητέγας, υπενθυμίζοντας ότι σε αυτό το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πεδίο το 45% των υποψηφίων δεν εισάγεται σε καμία σχολή.
Στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο παρατηρείται πτωτική τάση που από τους ειδικούς αποδίδεται στη δυσκολία των Μαθηματικών. Μεσοσταθμικά η πτώση είναι στα 500 μόρια -μείωση που αποτυπώνεται κατ' εξοχήν στις Μαθηματικές Σχολές. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, ο βαθμολογικός πυθμένας του πεδίου αυτού, που πέρυσι είχε εξαιρετικά χαμηλές βάσεις (της τάξεως των 3.000 μορίων), φέτος παρουσίασε άνοδο. Για το 2ο Επιστημονικό Πεδίο θα πρέπει να επισημανθεί ότι ουσιαστικά η πρόσβαση είναι ελεύθερη, αφού οι θέσεις είναι οριακά περισσότερες από τους υποψηφίους.
Στο 3ο Επιστημονικό Πεδίο (Ιατρικές Σχολές) επιβεβαιώθηκε και φέτος η σταθερή ζήτηση των σχολών υγείας. Οι βάσεις των Ιατρικών Σχολών αυξήθηκαν από 32 έως 82 μόρια, ενώ αυτή η τάση ανόδου διευρύνεται στις χαμηλότερες βαθμολογίες, φτάνοντας ακόμη και τα 500 μόρια.
Στο 4ο Επιστημονικό Πεδίο τα Παιδαγωγικά Τμήματα ανέβηκαν από 500 έως και 1.300 μόρια, μια άνοδος που, όπως επισημαίνεται, δεν οφείλεται στις καλύτερες επιδόσεις των υποψηφίων, αλλά στον υπερδιπλασιασμό της ζήτησης. Εδώ, ωστόσο, θα πρέπει να επισημανθεί ότι αυτό το Επιστημονικό Πεδίο καταργείται από του χρόνου, καθώς οι σχολές του θα ενσωματωθούν στα υπόλοιπα επιστημονικά πεδία.
Στο 5ο Επιστημονικό Πεδίο οι χαμηλές επιδόσεις των Μαθηματικών και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας επιβεβαιώθηκαν και στο τελικό αποτέλεσμα. «Παρατηρείται το εντυπωσιακό γεγονός παραδοσιακά τμήματα των Οικονομικών Πανεπιστημίων της Αθήνας και του Πειραιά να πέφτουν κατά 1.300 μόρια» σημειώνει ο Γ. Χατζητέγας. Εξίσου, εντυπωσιακή είναι η πτώση στα Τμήματα Λογιστικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων στα πανεπιστήμια της περιφέρειας. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στη Λευκάδα, το οποίο κινήθηκε κάτω από τα 3.000 μόρια.
Στα «παράδοξα», που πάντως έχουν την ερμηνεία τους, οι ειδικοί περιλαμβάνουν τα τμήματα της Χημείας, τα οποία παρουσίασαν άνοδο άνω των χιλίων μορίων. Η άνοδος αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι τα τμήματα αυτά εντάχθηκαν φέτος και στο 3ο, εκτός από το 2ο Επιστημονικό Πεδίο. Αντιθέτως, τα τμήματα των Χημικών Μηχανικών, που παρέμειναν στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο είχαν πτώση της τάξεως των 300 μορίων.
ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Πολύ δυνατά επανήλθε η Λογοθεραπεία
Το δικό τους ενδιαφέρον έχουν οι βάσεις για τα Τμήματα της Καλαμάτας, τμήματα με διάφορα αντικείμενα σπουδών, με τα περισσότερα από αυτά να έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αναγνώριση. Κυρίως εκείνα της Πανεπιστημιακής Σχολής, καθώς και το Τμήμα Λογοθεραπείας, που έπειτα από χρόνια δέχθηκε ξανά φοιτητές.
  Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Έτσι, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ο πρώτος υποψήφιος που εισήχθη στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών συγκέντρωσε 17.484 μόρια, ενώ ο τελευταίος - που ουσιαστικά καθόρισε και τη βάση του τμήματος- έχει 13.190 μόρια. Πέρυσι η βάση ήταν 12.934 μόρια.
Στο άλλο Τμήμα της Πανεπιστημιακής Σχολής, δηλαδή σε αυτό της Φιλολογίας, ο πρώτος επιτυχών συγκέντρωσε 16.886 μόρια, ενώ ο τελευταίος 13.569 μόρια. Πέρυσι η βάση ήταν 13.666 μόρια.
  ΤΕΙ Πελοποννήσου
Στο ΤΕΙ Πελοποννήσου οι βάσεις των τμημάτων κινήθηκαν ως εξής:
Τμήμα Λογοθεραπείας: Βαθμός πρώτου 16.068 μόρια, βαθμός τελευταίου: 14.927 μόρια
Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων: Βαθμός πρώτου 15.614 μόρια, βαθμός τελευταίου 11.108. Πέρυσι η βάση ήταν 11.308 μόρια.
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων: Βαθμός πρώτου 14.850 μόρια, βαθμός τελευταίου 12.795. Πέρυσι η βάση ήταν 9.049 μόρια.
Τμήμα Διοίκησης και Οργανισμών (Τοπικής Αυτοδιοίκησης): Βαθμός πρώτου 10.323 μόρια, βαθμός τελευταίου 5.855 μόρια. Πέρυσι η βάση ήταν 7.108 μόρια.
Τμήμα Διοίκησης και Οργανισμών (Διοίκησης Μονάδων Υγείας Πρόνοιας): Βαθμός πρώτου 11.947 μόρια, βαθμός τελευταίου 6.695 μόρια. Πέρυσι η βάση ήταν 7.508 μόρια.
Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής: Βαθμός πρώτου 12.832 μόρια, βαθμός τελευταίου 8.310 μόρια. Η βάση πέρυσι να ήταν 9.619.

Οι πόρτες της Νομικής άνοιξαν για τη Γεωργία Μουτζούρη. Όπως μας είπε, δεν είχε αγωνία για την ανακοίνωση των βάσεων, αφού με τα μόρια που είχε συγκεντρώσει βρισκόταν πιο ψηλά από την περσινή βάση. Αισθάνεται, δε, πολύ χαρούμενη, ενώ έχει αγωνία για τη νέα της ζωή.
  Ψυχολογία θα σπουδάσει η Μαριλένα Μπάκα, μια σχολή που ήθελε και με βάση τα μόρια που είχε συγκεντρώσει, θα περνούσε. Από την πλευρά της, θέλησε να ευχαριστήσει τους καθηγητές της, ενώ για όσους δεν κατάφεραν να πιάσουν το στόχο τους, σημείωσε ότι θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες στη ζωή τους.
  Στην Αθήνα θα μετακομίσει η Πηνελόπη Παπαγιαννοπούλου, αφού εισήχθη στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών. Ήταν από τους υποψηφίους που περίμεναν με ανυπομονησία τις βάσεις, αφού βρισκόταν ελάχιστα μόρια κάτω από τις περσινές. Τελικά, οι βάσεις έπεσαν και έτσι κατάφερε να περάσει στη Σχολή που ήθελε. Πλέον δηλώνει χαρούμενη και έτοιμη για τη νέα της ζωή.
  Αρχιτεκτονική θα σπουδάσει η Αικατερίνη Λαδά. Μάλιστα, ήταν η πρώτη της επιλογή, ενώ δεν είχε άγχος για την ανακοίνωση των βάσεων, αφού είχε συγκεντρώσει περισσότερα μόρια σε σχέση με πέρυσι. Πλέον δηλώνει έτοιμη για τη νέα της ζωή, ψάχνοντας ήδη σπίτι.
  Η Μυρτώ Αλευρά επέλεξε το χώρο της υγείας και ειδικότερα την Οδοντιατρική. Όπως σχολίασε, οι εκτιμήσεις των βάσεων δεν ήταν σωστές και έτσι δεν πέρασε στην Ιατρική. Παρ’ όλα αυτά, αισθάνεται χαρούμενη, παρά τη δύσκολη χρονιά που πέρασε.
  Τη Νομική επέλεξε η Νεφέλη Νικητάκη, καταφέρνοντας να εισαχθεί. Πλέον αισθάνεται δικαιωμένη για τον αγώνα που έδωσε και δηλώνει ενθουσιασμένη για τη φοιτητική ζωή που σε μερικές μέρες ξεκινά. Όσο για τη χρονιά που πέρασε, μας είπε ότι πρέπει να έχεις δίπλα σου τα κατάλληλα άτομα, αλλά και να καταφέρνεις να πειθαρχείς τον εαυτό σου.
  Στην Κρήτη και ειδικότερα στα Χανιά θα μετακομίσει ο Ανδρέας Καλλιντέρης, αφού εισήχθη στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου. Όπως μας είπε, η συγκεκριμένη σχολή αποτελούσε την πρώτη του επιλογή, ενώ το μόνο του άγχος ήταν η πόλη στην οποία θα περνούσε, αφού βρισκόταν αρκετά ψηλά σε σχέση με τις περσινές βάσεις.
Όσο για τη χρονιά που έφυγε, είπε ότι είχε πολύ διάβασμα και άγχος, ειδικά το τελευταίο δίμηνο, όπως και τις ημέρες των εξετάσεων, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και αισθάνεται δικαιωμένος.
  Στη Σχολή Χημικών Μηχανικών θα σπουδάσει η Χριστίνα Γαλανοπούλου. Για την ίδια ήταν η πρώτη επιλογή και, μάλιστα, την είχε σχεδόν εξασφαλίσει, αφού τα μόριά της ήταν κατά 300 παραπάνω σε σχέση με τη βάση.
Η χρόνια που πέρασε, όπως είπε, ήταν απαιτητική και έτσι χρειαζόταν σωστό πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Με αυτό τον τρόπο η ίδια κατάφερε να ανταπεξέλθει. Έτσι, δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερο άγχος, αφού με την προετοιμασία που είχε κάνει, πίστευε ότι θα πιάσει τους στόχους της, κάτι που τελικά συνέβη.
  Στη συμπρωτεύουσα θα μετακομίσει η Φαίη Τριγκιλίδα, αφού κατάφερε να καταλάβει μια θέση στην Αρχιτεκτονική του Αριστοτελείου. Ήταν δε η πρώτη της επιλογή και είναι κάτι που την κάνει πολύ χαρούμενη. Όσο για τη χρονιά που αφήνει πίσω, μας είπε ότι δεν τη δυσκόλεψε ιδιαίτερα. Βέβαια, δεν έβγαινε τόσο συχνά έξω, ενώ έκανε στην άκρη αρκετά από τα χόμπι της, προκειμένου να καταφέρει το στόχο της. Πλέον αισθάνεται χαρούμενη και δικαιωμένη, αφού οι θυσίες της ανταμείφθηκαν και περιμένει με ανυπομονησία τη φοιτητική ζωή στη συμπρωτεύουσα, μια πόλη που, όπως έχει ακούσει, έχει καλή ποιότητα ζωής, ενώ και για το Αριστοτέλειο, έχει μάθει τα καλύτερα.
  Στην Καλαμάτα θα παραμείνει ο Δημήτρης Μητσέας, που θα σπουδάσει στο Τμήμα Φιλολογίας, που πάντα ονειρευόταν, όπως μας είπε. Η Φιλολογία Καλαμάτας ήταν η πρώτη του επιλογή και, μάλιστα, ο Δημήτρης την είχε βάλει πρώτη στη σειρά.
Οι λόγοι που επέλεξε την Καλαμάτα ήταν ότι ήθελε να παραμείνει στην πόλη, αλλά και οικονομικοί.
  Ικανοποιημένος απόλυτα δήλωσε ο Παναγιώτης Κρεμμύδας, που κατάφερε να εισαχθεί στην πρώτη του επιλογή, την Ιατρική Αθηνών.
Για τις βάσεις στη Σχολή του, μας είπε ότι ανέβηκαν οριακά, σχολιάζοντας πως «οι μαθητές στην κατεύθυνση είναι σαν να τρέχουν σε μια κούρσα». Ο ίδιος θεωρούσε ότι οι βάσεις δε θα είχαν μεγάλες διακυμάνσεις και έτσι δεν είχε άγχος γνωρίζοντας τα μόριά του.
Σχετικά με τη χρονιά που πέρασε, παρατήρησε ότι ήταν απαιτητική, ενώ δεν έλειπαν και οι έξοδοι, αλλά ήταν περιορισμένοι.
  Μαθηματικός θα σπουδάσει η Κωνσταντίνα Γεωργίου, μια επιλογή που δεν ήταν η πρώτη, όμως και πάλι δηλώνει χαρούμενη. Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη, όπως είπε, και πλέον είναι αγχωμένη για τη νέα της ζωή, ωστόσο ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά.
  Στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας των Ιωαννίνων θα σπουδάσει ο Δημήτρης Μαραμπέας. Όπως είπε, η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη, αλλά όλα πήγαν καλά. Επέλεξε το τμήμα των Ιωαννίνων και όχι της Καλαμάτας, αφού κάθε παιδί θέλει να ζήσει τη φοιτητική ζωή μακριά από την πόλη του, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η 5ήμερη εκδρομή στα Γιάννενα. Τέλος, δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον.

Η Έφη (Ευθυμία) Αλειφέρη, αν και δεν πέτυχε την πρώτη της επιλογή που ήταν η Ιατρική, είναι αρκετά ευχαριστημένη με την εισαγωγή της στο Βιολογικό Πάτρας (με 18.700 μόρια), καθώς μπορεί να ασχοληθεί κι από εκεί με αυτό που θέλει, δηλαδή τις έρευνες και τη Νευροβιολογία. «Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη δοκιμασία και δεν έχεις πολλά περιθώρια για λάθη. Το Πανεπιστήμιο απαιτεί περισσότερο διάβασμα, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απόλυτα, ενώ και τα δύο αποτελούν μέρος του μεγάλου αγώνα που συνεχίζεται. Και το μεγάλο στοίχημα δεν είναι η επιτυχία στις εξετάσεις ή στο Πανεπιστήμιο, αλλά να βρεις τι είναι κατάλληλο για σένα και με τι είσαι ικανοποιημένος από τον εαυτό σου».
  Με 16,345 μόρια η Μαρία Τσαφατίνου έπιασε την πρώτη της επιλογή, τη Σχολή Πληροφορικής Πειραιά. «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και χαρούμενη, γιατί το ήθελα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όλη τη χρονιά είχα δώσει βάση και στα 4 μαθήματα. Χρειάζεται κόπο και χρόνο και να είσαι ψύχραιμος κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Εύχομαι στα παιδιά που πέτυχαν καλή φοιτητική ζωή και σε όλα καλή επιτυχία!».
  Μια θέση στη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών Αθήνας περιμένει τον Λεωνίδα Αλεξανδρόπουλο και αυτή ήταν η 1η του επιλογή, την οποία πέτυχε συγκεντρώνοντας 17.953 μόρια έπειτα από μια «δύσκολη χρονιά, με σύστημα, υπομονή και ψυχραιμία» και τη συναίσθηση ότι οι «θυσίες» ήταν προσωρινές. Ο ίδιος αισθάνεται δικαιωμένος και εύχεται σε όλα τα παιδιά να πετύχουν αυτό που θέλουν.
  Την ανδροκρατούμενη Σχολή Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είχε βάλει ως πρώτη επιλογή στο μηχανογραφικό της η Φωτεινή Λάγιου, καθώς είναι το αντικείμενο που της αρέσει να ασχοληθεί. «Είχα δουλέψει σκληρά όλο το χρόνο, είμαι πολύ ευχαριστημένη και αισθάνομαι ότι ανταμείφθηκα. Η επιτυχία ήρθε, όχι μόνο με τη δική μου προσπάθεια, αλλά και με τη βοήθεια των καθηγητών τόσο στο σχολείο όσο και στο φροντιστήριο, όπως και τη στήριξη της οικογένειας».
  Η Σταυρίνα Οδεμισιώτη πέτυχε στη Σχολή Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού στη Σπάρτη και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη, αφού την ενδιαφέρει πολύ το αντικείμενο, ενώ ελπίζει ότι θα έχει την ευκαιρία στη συνέχεια να ασχοληθεί επαγγελματικά σε κάποιον σχετικό τομέα. Με αρκετό διάβασμα, αλλά χωρίς να στερείται εξόδους, άθληση και άλλα ενδιαφέροντα, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και συμβουλεύει τα παιδιά που δεν είναι στους επιτυχόντες, «να μην το βάζουν κάτω».
  Η Μαρία Δημοπούλου αποφοίτησε πέρυσι από το 5ο ΓΕΛ Καλαμάτας κι έδωσε φέτος για δεύτερη φορά Πανελλαδικές, δικαιώνοντας την επιλογή της με την εισαγωγή της στην Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερα ανακουφισμένη εκμυστηρεύεται στο «Θ»: «Το διάβασμα ήταν σχεδόν το ίδιο, αλλά ήξερα πλέον τη διαδικασία και πήγα με λιγότερο άγχος. Έτσι, η χρονιά κύλησε πιο ομαλά και είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο, όπως και την ευκαιρία να πηγαίνω ακόμα και γυμναστήριο.
Είμαι ευχαριστημένη που μπήκα σε μια σχολή που θα μπορώ μετά να βρω δουλειά στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, που θα μπορώ να βοηθάω τους ανθρώπους και να βλέπω ωραία χαμόγελα...
Για όσα παιδιά δεν τα κατάφεραν με την πρώτη, ανεπιφύλακτα θα τους έλεγα να ξαναδώσουν και σίγουρα θα τα πάνε καλύτερα».
  Από το 5ο Λύκειο και ο Χρήστος Σμυρνής εξαιτίας των δύσκολων Μαθηματικών και κάποιων απροσεξιών στη Φυσική δε συγκέντρωσε τους βαθμούς που περίμενε και θα του άνοιγαν την πόρτα των στρατιωτικών σχολών. Ωστόσο, είναι αρκετά ευχαριστημένος με το Μαθηματικό Πάτρας και παρά τις δυσκολίες των μαθημάτων, πιστεύει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε μεγάλο βαθμό και να επιλέξει στην πορεία μια από τις επαγγελματικές διεξόδους που θα τον ικανοποιεί.
  Η Μαρία Παυλίνα Καράμπελα… ετοιμάζει βαλίτσες για Κέρκυρα, έχοντας πετύχει την πρώτη της επιλογή, το Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιόνιου Πανεπιστημίου. Η μέχρι πρότινος μαθήτρια του 5ου Λυκείου Καλαμάτας λέει: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το πίστευα, ήμουν πολύ σίγουρη μέσα μου ότι τα είχα καταφέρει. Ήταν μια δύσκολη και κουραστική χρονιά, αλλά αισθάνομαι ότι ανταμείφθηκα.
Όσο για τα παιδιά που τα κατάφεραν, πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο, αξίζει όμως να ξανακάνουν μια προσπάθεια».
  Η Νέλλη Χάικου από το 3ο Λύκειο Καλαμάτας συγκέντρωσε 17.913 μόρια που της έδωσαν το «εισιτήριο» για τη δεύτερη σχολή επιλογής της, το Βιολογικό Ηρακλείου. Παρότι δεν πέτυχε στην Κτηνιατρική, είναι πολύ ευχαριστημένη, αφού και το συγκεκριμένο αντικείμενο της αρέσει εξίσου.
Όσο για το «μυστικό» της επιτυχίας της, δεν ήταν το πολύ διάβασμα, αλλά το ότι διάβαζε με πλήρη συγκέντρωση και ήξερε ακριβώς τι έκανε, μαζί με τις καθησυχαστικές παραινέσεις των καθηγητών της, που τη βοήθησαν να διαχειριστεί το αρχικό άγχος.
  Μια χρονιά με «πίεση, άγχος και πολλά σκαμπανεβάσματα» δικαιώθηκε και ανταμείφθηκε για τον Παναγιώτη Μουζάκη, μαθητή του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας, με την εισαγωγή του στη Φαρμακευτική Αθηνών. Με «συστηματικό διάβασμα και το κεφάλι κάτω», αλλά και χαμηλές προσδοκίες που μετρίαζαν τη φόρτιση και προετοίμαζαν το έδαφος σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά. Τελικά, όλα πήγαν εξαιρετικά και με 18.547 ο Παναγιώτης πέτυχε την πρώτη του επιλογή.
   ΜΕΣΣΗΝΗ
Στην Ιατρική Πατρών κατάφερε να εισαχθεί η Αναστασία Αθανασοπούλου. Όπως είπε, αισθάνεται πολύ χαρούμενη, καθώς πέρασε στην Ιατρική, κάτι που ήθελε πάρα πολύ. Στη χρονιά που πέρασε δε στερήθηκε κάτι ιδιαίτερα, όπως είπε, αφού ήταν συνειδητοποιημένη ότι ήταν ένας χρόνος που έπρεπε να συγκεντρωθεί στο διάβασμα, ενώ είναι πολύ χαρούμενη που στο τέλος οι κόποι της ανταμείφθηκαν. Πλέον ανυπομονεί να αρχίσει η νέα σελίδα στη ζωή της στην Πάτρα, να αρχίσουν τα μαθήματα κ.ο.κ. Τέλος, θέλησε να συγχαρεί όλα τα παιδιά και να τους ευχηθεί κάθε επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα.
  Στην Κρήτη και ειδικότερα στο Ρέθυμνο, για να σπουδάσει Ψυχολογία, θα μετακομίσει η Γρηγορία Τσοπανάκη, που δήλωσε πολύ χαρούμενη αφού αυτή η Σχολή ήταν η πρώτη της επιλογή.
Σχετικά με τη χρονιά που πέρασε, είπε ότι ήταν καλύτερη από όσο η ίδια περίμενε ή άλλοι της είχαν πει, αφού δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ούτε στερήθηκε πράγματα.
Πλέον ανυπομονεί να μετακομίσει στο Ρέθυμνο για να ξεκινήσει τη φοιτητική της ζωή, με την ελπίδα ότι οι προσδοκίες της για το Τμήμα Ψυχολογίας θα δικαιωθούν.
Των Παναγιώτη Μπαμπαρούτση
Χριστίνας Ελευθεράκη
Κώστα Γαζούλη

ΤΡΙΦΥΛΙΑ
Ενθουσιασμός, χαμόγελα και προσμονή για τη φοιτητική ζωή
-Επιτυχίες και διακρίσεις των μαθητών στις Πανελλαδικές 
Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν για ακόμα μια χρονιά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι μαθήτριες και οι μαθητές των Γενικών Λυκείων της Τριφυλίας. Μάλιστα, οι επιτυχίες εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση λαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς πέρασαν σε σχολές και τμήματα που αποτελούν πρώτες επιλογές στις προτιμήσεις τους.
Χθες, με την ανακοίνωση των βάσεων και των αποτελεσμάτων, τα ΓΕΛ Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και Γαργαλιάνων «πλημμύρισαν» με χαμόγελα. Ενθουσιασμός και χαρά, ικανοποίηση και δικαίωση ήταν τα συναισθήματα των επιτυχόντων, των εκπαιδευτικών και των γονιών τους! 

ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Γιώργος Παναγόπουλος, Νομική Αθηνών: «Είναι μεγάλη έκπληξη για μένα. Η αλήθεια είναι πως είχα προετοιμαστεί για Θεσσαλονίκη, καθώς έλεγαν ότι η βάση της Αθήνας θα ανέβει. Ευτυχώς, σημείωσε την εντελώς αντίθετη πορεία, με κάθοδο κατά τριάντα μόρια. Τα καταφέραμε! Τώρα θα μπούμε μέσα στο ρυθμό τον καινούργιο της ζωής μας, θα ψάξουμε για σπίτι, θα ψάξουμε το ένα, θα ψάξουμε το άλλο».
Για την επιλογή της Νομικής, τόνισε: «Ξαφνικά, ξύπνησα ένα πρωί της Α’ Λυκείου, πήγαινα φροντιστήριο στη Φυσική, δεν καταλάβαινα τίποτα. Είχε αρχίσει να με μαγεύει γενικά όλη η Ιστορία, ήθελα να δω πώς είναι τα Λατινικά, τα Αρχαία άρχισαν να μ’ αρέσουν και μπήκα στο τρυπάκι της Νομικής από φίλους δικηγόρους της οικογένειας που ρωτούσα. Μου μπήκε αυτό το “μικρόβιο” κι ήθελα να το ακολουθήσω…»
 Ευγενία Μελά, Βιολογικό Πάτρας: «Ήταν η δεύτερη επιλογή μου, ήθελα Ιατρική, ωστόσο δεν τα κατάφερα. Είχα συγκεντρώσει 18.158 μόρια. Καλά είναι, μια χαρά. Ευχαριστημένη είμαι, θα πάω. Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Είμαι ευχαριστημένη, γιατί ως Σχολή είναι πολύ καλή, έχει μέλλον και προοπτικές, ώστε να μπορέσω να φτάσω εκεί που θέλω, με λίγο κόπο βέβαια- όλα στη ζωή θέλουν κόπο. Περίμενα χειρότερα, περίμενα Βιολογικό Κρήτης. Επομένως, είμαι πολύ ευχαριστημένη».
  Ελπίδα Χήναρη, Χημικό Ιωαννίνων: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Ήθελα αυτό, το Χημικό, οπότε μια χαρά! Το Χημικό έχει πολλά, μπορείς να κάνεις διάφορα μεταπτυχιακά, έχει πολλές επιλογές μετά και μου αρέσει πολύ ως επιστήμη κιόλας!».
  Μαριλένα Τουρκογιάννη, Νομική Κομοτηνής: «Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Χαίρομαι πολύ! Η αλήθεια είναι πως ήξερα ότι θα περάσω, γιατί η βαθμολογία μου ήταν πολύ πιο πάνω από την περυσινή βάση. Επέλεξα τη Νομική από πολύ μικρή ηλικία, γιατί πιστεύω πως η νομοθεσία όσο και η νομολογία είναι αστείρευτη πηγή γνώσεων. Πιστεύω ότι θα ’χω επαγγελματική αποκατάσταση.
Θέλω να ευχηθώ συγχαρητήρια και σε όλους τους συμμαθητές μου»
 Νικόλαος Ψιλοδημητρακόπουλος, Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Ιωαννίνων: «Δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή, ωστόσο είναι ένα ωραίο τμήμα. Μ’ αρέσουν και οι υπολογιστές, ελπίζω να τα πάμε καλά».
  Αναστασία Σαμπαζιώτη, Διοίκηση Επιχειρήσεων Πάτρας: «Είμαι ικανοποιημένη! Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν απ’ τις πρώτες μου επιλογές, αλλά πιστεύω ότι και αυτό θα το αγαπήσω κι ελπίζω να τα καταφέρω».
  ΓΕΛ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Σωτήρης Αποστολόπουλος, Ιατρική Ιωαννίνων: «Δεν ήταν στις επιλογές μου στην αρχή της χρονιάς η Ιατρική, καθώς είχα στο μυαλό μου τη Σχολή Χημικών Μηχανικών. Στη συνέχεια, όμως, βλέποντας και τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων, όπου πήγα πολύ καλά, αποφάσισα να δηλώσω Ιατρική, την οποία και πέτυχα! Με περιμένει πολύ διάβασμα και στοχεύω σε μια καλή φοιτητική ζωή»
 Αντώνιος Μυλωνάς, Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ Αθήνας: «Πέρασα σειρά 53 από 82, μία Σχολή, ένα Τμήμα, δεν υπήρχανε άλλα. Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος, ικανοποιημένος, γιατί έδωσα δεύτερη φορά. Κι αυτό που έχω να πω σε όλους που σκέφτονται να δώσουν δεύτερη φορά, είναι ότι ο επιμένων νικά! Επέλεξα τη Σχολή αυτή από την αγάπη μου για τη θάλασσα και τα καράβια».
  Γεωργία Καλογεροπούλου, Νομική Αθηνών: «Είναι η πρώτη μου επιλογή! Είμαι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερα, είμαι ενθουσιασμένη! Εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες συγχαρητήρια, κουράγιο και δύναμη σ’ αυτούς που θα δοκιμάσουν για δεύτερη φορά!».
  Όλγα Ρούσση, ΤΕΙ Αισθητικής & Κοσμητολογίας Αθήνας: «Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί ήταν η πρώτη μου επιλογή, από τα 15 μου και κατάφερα το στόχο μου με πολλή προσπάθεια. Μ’ άρεσε πάντα ν’ ασχολούμαι, με τα καλλυντικά κυρίως και με την αισθητική, κι αυτό ήταν που αγαπούσα από πολύ μικρή!».
  ΓΕΛ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ
Αικατερίνη Φρούσου, Ναυτιλιακά Χίου: «Ήθελα στην Αθήνα, αλλά δεν πειράζει! Είναι το Τμήμα που μου άρεσε! Αισθάνομαι τέλεια, πολύ χαρούμενη και ανακουφισμένη! Επέλεξα τη συγκεκριμένη Σχολή, κυρίως, για την επαγγελματική αποκατάσταση».
  Γεωργία Κανονιέρη, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ Πάτρας: «Είναι η πρώτη μου επιλογή! Είμαι πολύ χαρούμενη που τ’ όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Επέλεξα αυτή τη Σχολή, κυρίως, λόγω του καλλιτεχνικού πνεύματος που τη χαρακτηρίζει, κυρίως γι’ αυτό, επειδή είναι μια καλλιτεχνική σχολή. Φαντάζομαι τη φοιτητική ζωή μου γεμάτη τέχνη, δημιουργία και θετικά συναισθήματα!».
  Μαρία Καμπύλη, Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάτρας: «Είμαι πολύ συγκινημένη, πιάνω τη δεύτερή μου επιλογή! Μ’ αρέσει πολύ! Μ’ άρεσε από μικρή, ήθελα ν’ ασχοληθώ με τα παιδιά, γιατί είναι η μεγάλη μου αγάπη…».
  Ανδριανή – Μάρθα Μητσάκου, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ Χανίων: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Ήταν απ’ τις πρώτες μου επιλογές! Και ανυπομονώ να περάσω και να εγκατασταθώ στα Χανιά!».
Του Ηλία Γιαννόπουλου

Ποιοι Μεσσήνιοι εισάγονται και σε ποιες Σχολές των Πανεπιστημίων και Α.Τ.Ε.Ι.
ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ 90%
1ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΑΣΤΥΝ ΣΧΟΛ
ΑΗΔΟΝΙ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΙΡΑΝΤΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΥΜΠΙΝΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΙΜ  ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΙΧΘΥΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΗ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΤΕΙΟ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΣΠΑΙΤΕ
ΒΑΝΓΓΕΛΙ ΜΑΡΙΟ ΜΙΤΣΟ ΙΡΕΝΑ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΒΛΑΧΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΜΠΙΝΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)  ΕΜΠ
ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΝΙΕΣΚΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΘΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΓΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ  ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΟΦΙΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΖΑΛΙΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΖΕΡΒΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΑΚΕΠΑΚΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΜΑΡΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΑΤΣΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ-ΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΚΙΟΣΙΑ ΣΤΕΛΙΝΑ ΑΓΚΡΟΝ ΒΑΛΜΠΟΝΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΟΚΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΚΟΣΙΦΟΛΟΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΝΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΘΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΕΥΤΕΡΠΗ ΗΛΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΚΟΥΤΙΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΟΥΤΟΥΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΚΟΥΤΣΑΪΜΑΝΗ ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΛΕΓΓΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΜΥΑ) - ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΜΥΑ
ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΑΓΓΟΥΡΙΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΜΕΝ-ΙΛΑΡΙΑΝΑ  ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΙΓΙΟ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΑΛΑΠΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΜΑΝΙΑΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΜΑΝΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΜΑΣΤΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ  ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ
ΜΗΤΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΙΝΩΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ  ΦΥΣΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΜΟΝΤΟΜΠΑΝ ΜΑΡΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΝΤΑΒΙΝΤ ΛΟΥΝΤΟΒΙΚ ΣΤΕΦΑΝ ΙΩΑΝΝΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΟΥΣΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΗ  ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΜΠΑΖΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ- ΑΡΤΕΜΙΣ  ΕΛΕΝΗ  ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΣΠΑΡΤΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΠΕΓΙΩΡΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΥΡΑΝΙΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΠΕΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΡΗΝΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΜΠΙΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΠΙΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ  ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΜΠΙΤΣΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΜΠΙΤΣΑΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ- ΙΣΙΔΩΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ ΑΜΑΛΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΝΤΑΒΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΝΤΥΡΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΒΝΤΙΜΙΡ ΦΛΟΡΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΥΣΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ.
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΣΠΑΣΙΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ-ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑ  ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΕΝΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΖΑΝΗ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΠΕΚΡΙΔΗ ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΕΚΡΙΔΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ - ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΝΙΑ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΕΤΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ
ΠΡΑΤΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΑΛΑ ΕΟΥΣΕΜΠΙΟ ΑΡΜΠΑΝ ΣΟΥΕΛΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑ  ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΚΑΡΠΑΛΕΖΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - Ε.Κ.Π.Α. ΕΚΠΑ
ΣΚΟΘΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗ  ΛΑΪΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΑΡΤΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΣΠΥΡΕΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΦΥΣΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΖΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΕΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΝΤΚΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΟΥΡΟΒΣΚΑ ΝΤΑΡΙΑ ΣΕΡΓΙΙ ΠΟΛΙΝΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΣΑΜΗ ΝΕΜΕΣΙΣ- ΝΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΦΙΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΣΠΑΙΤΕ
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΕΚΠΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΕΒΒΕΚΑ  ΧΗΜΕΙΑΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
2ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας
ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ  ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΠΙΔΑ  ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΔΟΥΝΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΔΡΕΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΜΑΡΙΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ.
ΚΑΡΓΑΚΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΚΑΤΣΑΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΠΑΡΤΗ)  ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΛΑΓΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΑΛΑΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΟΦΙΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΜΑΛΑΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΜΟΥΛΛΙΣΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΛΑΖΕΡ ΜΑΡΙΝΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ  ΔΙΕΘΝΩΝ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΜΠΑΡΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΩ  ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΜΠΟΣΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΣΕΡΡΕΣ) ΑΠΘ
ΟΔΕΜΙΣΙΩΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΣΠΑΡΤΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΣΑΝΙ ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΤΖΙΠ ΒΑΣΙΛΙΚΑ  ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΦΑ ΕΛΕΝΗ ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΡΟΥΝΤΙΝΑ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΣΑΦΑΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΧΑΣΑΝΕΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΧΟΡΕΥΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
3ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)  ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΑΪΒΑΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΔΙΕΘΝΩΝ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΑΛΕΥΡΑ ΜΥΡΤΩ-ΘΑΛΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ  ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ-ΟΝΤΙΛ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΛΒΗ-ΜΑΡΗ-ΚΛΩΝΤ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΤΕΙΟ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΦΙΑ  ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΒΑΒΑΡΟΥΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΒΕΛΜΑΧΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΒΛΑΣΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΕΛΑΓΙΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΧΗΜΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΞΕΝΟΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗ  ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΓΚΕΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΓΚΟΥΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΙΝΑ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ-ΤΑΣΙΑ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΡΟΥΣΟΥΖΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΔΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ  ΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΔΟΥΛΑΜΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΛΕΙΑ ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΑΣΜΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΛΥΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΙΝ  ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΠΑΝ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΤΣΑΠΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)  ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΟΛΟΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΔΥΣΗΣ (ΚΙΛΚΙΣ) ΤΕΙ ΚΕΝΤΡ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΙΣΤΕΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΠΑΡΤΗ)  ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΚΟΥΜΑΡΑΚΟΥ ΡΟΑΛΜΠΑ-ΑΝΤΩΝΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΑΝΙΛΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΚΑΒΑΛΑ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΦΥΣΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΟΥΤΟΥΛΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ (ΘΗΒΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΡΑΝΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΦΙΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)  ΕΚΠΑ
ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ  ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (ΚΟΡΙΝΘΟΣ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ ΑΝΘΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΣΑΜΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΦΡΟΙΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΑΓΩΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΜΑΡΙΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΛΑΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΝΕΦΕΛΗ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΛΑΡΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΠΑΡΤΗ)  ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΛΕΚΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΜΑΛΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΜΑΥΡΕΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΟΛΓΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΜΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΥΛΕΡΟΥ  ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ  ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΜΠΑΖΙΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΩ  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΜΠΑΚΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - Ε.Κ.Π.Α. ΕΚΠΑ
ΜΠΟΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΠΟΥΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΠΟΥΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΥΔΙΚΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ  ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΙΑΤΡΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΣΑΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΟΛΓΑ  ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΞΑΝΘΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΡΕΒΕΖΑ)  ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ ΜΥΡΤΩ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΕΤΗ  ΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΠΡΑΤΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΗΛΙΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΡΙΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ  ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΣΑΜΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΒΙΚΥ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΣΑΡΔΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΣΚΛΗΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΣΠΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΑΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΙΝΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΣΩΦΡΟΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΛΛΑ  ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΝΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ  ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΣΣΕ) - ΟΠΛΑ ΣΣΕ
ΤΡΙΓΚΙΛΙΔΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ.
ΤΣΩΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ  ΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΧΑΪΚΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΤΟΥΛΑ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
4ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΗΛΙΑΣ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ - ΑΝΤΩΝΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)  ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΤΕΙΟ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΕΡ ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΚΡΙΣΤΙΝΑ  ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ(ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΡΓΥΡΩ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΓΕΩΡΓΑΚΙΛΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)  ΕΚΠΑ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΩΝΗ-ΧΡΥΣΟΘΕΜΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΝΕΦΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΝΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΑΣΜΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  ΧΗΜΕΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΓΚΟΤΖΑΪ ΠΑΜΕΛΑ ΒΑΣΙΛ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΓΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΔΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΑΓΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΔΕΔΟΥΣΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ (ΣΝΔ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΝΔ
ΔΕΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΧΗΜΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΔΕΜΠΕΓΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΧΗΜΕΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε. (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΘΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑ'Ι'Α  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)  ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑ'Ι'Α  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΣΑΜΟΣ) - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΦΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΔΩΔΕΚΑΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΝΙΚΗΤΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΖΥΓΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ - ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΘΑ  ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑ  ΧΗΜΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑ  ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΘΑΡΟΥΝΙΑΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΟΦΙΑ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΩΝΙΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΣΠΑΙΤΕ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΛΕΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΗ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ ΑΙΜΗΛΙΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)  ΕΚΠΑ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΛΥΒΑ ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ)  ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΚΑΠΕΛΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΜΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΑΡΕΛΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΑΣΚΤ
ΚΑΡΜΟΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΑΤΕΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΤΕΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΚΑΤΣΙΠΟΔΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΑΡΙΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΤΣΙΦΩΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ.
ΚΑΤΣΙΦΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΚΑΤΣΙΩΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΘΩΝ ΧΡΥΣΟΥΛΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΙΤΣΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΟΛΛΙΑ ΜΑΡΙΑ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΕΛΠΙΣ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΟΜΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - Ε.Κ.Π.Α. ΕΚΠΑ
ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΚΟΥΒΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΑΒΒΑΣ ΜΑΡΙΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΟΥΒΕΛΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ-ΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ.
ΚΟΥΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΟΥΛΟΥΜΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΚΟΥΤΙΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΓΩΝΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΣΥΡΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΟΥΤΙΒΑ ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΟΥΤΙΒΑ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΧΗΜΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΚΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΚΡΙΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΑΡΙΑ  ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΣΗΤΕΙΑ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΧΗΜΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΑΔΕΜΤΖΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΑΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΜΑΛΛΙΚΟΥΡΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΚΑΒΑΛΑ) - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Τ.Ε. ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΜΑΡΓΕΛΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑ  ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΑΣΚΤ
ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΘΗΝΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΗΛΙΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΗΤΣΕΑ ΔΑΝΑΗ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΞΕΝΗ  ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΜΟΥΣΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΡΑΜΟΣ ΣΕΚΗΜΠΕ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΠΕΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΦΥΣΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΝΙΚΗΤΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ-ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ  ΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΝΙΚΗΤΕΑ ΑΘΗΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΝΙΚΗΤΕΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΝΙΚΟΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΝΑ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΞΥΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΑΣΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΠΑΛΙΑΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΣΠΑΙΤΕ
ΠΑΝΑΓΗ ΕΛΕΝΗ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΟΛΓΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΝΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΠΑΠΑ ΜΑΡΚΕΛΑ ΣΠΙΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Σ.Μ.Υ.Ν.) ΣΜΥΝ
ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΕΑ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΑΤΣΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΠΑΤΣΙΩΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΕΦΑΝΗ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΞΕΝΗ  ΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΠΛΕΜΑΤΙΑ ΗΛΕΚΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΑΡΙΑ  ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ)  ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΡΟΪΔΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΣΙΩΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΟΦΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ)  ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΚΑΡΤΣΙΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΒΑΛΑ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΣΚΑΡΤΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΣΚΟΥΛΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΦΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΣΚΡΕΠΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΣΟΛΑΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΦΥΣΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΣΟΥΛΙΜΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΝΙΚΗΤΑΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΧΗΜΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΜΥΑ) - ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΜΥΑ
ΤΖΑΝΕΤΕΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΦΥΣΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΤΖΩΡΤΖΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΣΑΔΙΡΗ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΣΙΜΠΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΤΣΙΝΤΑΒΗ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗ  ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΤΣΟΤΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΦΥΣΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΤΣΟΥΣΗ ΣΟΦΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ.
ΦΙΤΣΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΦΟΥΝΤΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΩΤΙΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - Ε.Κ.Π.Α. ΕΚΠΑ
ΦΟΥΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΙΚΗ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΧΑΛΑ ΕΡΙΟΝΑ ΥΛΛΙ ΡΟΖΑ  ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΧΑΗΛ ΑΘΑΝΑΣΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΠΑΝ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΦΩΤΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΨΑΡΡΕΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΣΑΣ
5ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΑΡΤΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΓΛΑΪΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΓΚΙΟΚΟΛΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΦΙ ΛΙΡΙ  ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΠΑΝ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΓΥΦΤΕΑ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΗ  ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΓΡΕΒΕΝΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΜΑΡΙΑ - ΠΑΥΛΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΛΓΑ  ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ.
ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - ΜΕΛΙΝΑ ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΙΑ  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ.
ΚΟΥΡΕΑ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΙΩΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΑΡΓΕΛΟΥ ΕΛΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥ  ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΜΕΛΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Τ.Ε. (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ
ΜΠΑΡΑΚΑΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ - ΖΩΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ (ΔΡΑΜΑ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΜΠΙΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΑΡΕΤΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΣΠΑΙΤΕ
ΜΠΟΥΣΑΪ ΜΑΡΙΑ ΑΡΝΤΙΑΝ ΝΤΙΑΝΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΑΛΙΓΙΑΝΝΗ ΕΛΠΙΔΑ - ΜΑΡΙΑ ΖΗΣΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΘΟΥΛΑ  ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ
ΡΗΓΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΑΛΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΣΑΧΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΜΥΡΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΑΛΙΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΣΟΥΡΕΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ  ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΦΟΥΡΝΕΛΛΑ ΕΛΕΝΗ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΧΟΧΟΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΝΤΙΤΣΑ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
6ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας
ΑΓΑΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΜΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΡΟΔΟΥ (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.) ΑΣΤΕ
ΒΟΓΛΗ ΕΝΤΖΗ ΑΡΝΤΙΑΝ ΒΑΛΕ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΒΡΥΩΝΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΦΩΤΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΒΡΥΩΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΡΟΔΟΥ (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.) ΑΣΤΕ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΧΗΜΕΙΑΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΓΙΑΠΙΤΖΑΚΗΣ ΙΑΣΩΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΦΡΟΔΙΤΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΓΚΑΡΜΙΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑ  ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΓΚΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΚΡΟΝ ΦΛΟΥΤΟΥΡΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΒΑΛΑ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΓΥΦΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΑΣΤΥΝ ΣΧΟΛ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΡΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΝΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΝΝΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΩΝΗ ΘΕΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΗ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΚΑΡΤΑΛΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΠΙΝΙΚΗ  ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΠΥΡΟΣΒ ΑΚΑΔ
ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΣΗΤΕΙΑ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΟΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΣΗΤΕΙΑ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΟΤΣΟΜΥΤΗ ΜΑΡΙΑΜ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΟΥΒΑΤΣΗ ΕΥΔΟΞΙΑ ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΑΡΓΥΡΩ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ  ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΜΑΚΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΟΥΖΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΜΟΥΣΤΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΠΟΥΖΑΛΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ  ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΜΥΛΩΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ ΒΡΥΩΝΗΣ ΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΟΥΛΙΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΝΤΑΚΟΥΡΗ ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΛΙΑΝΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΑΧΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΡΙΕΤΤΗ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΣΑΜΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ(ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΝΤΕΜΕΝΤΕ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΣΚΟΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΣΚΟΥΜΠΕΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΝΕΤΙΑ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΣΠΑΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝ.
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΩ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΖΟΥΒΕΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΝΝΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΑΕΝ
ΤΣΙΜΙΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Τ.Ε. (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΦΙΤΣΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΓΕΝΙΑ  ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΑΣΤΥΝ ΣΧΟΛ
ΨΑΡΡΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΗ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
Μουσικό Γεν. Λύκειο Καλαμάτας
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ - ΦΛΩΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΟΖΑΛΙΝΤΑ  ΛΑΪΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΑΡΤΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΑΘΗΝΑΙΟΣ - ΑΘΗΝΑΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗ  ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - ΜΙΜΟΖΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΡΕΒΕΖΑ)  ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΚΕΤΖΑΚΗ ΛΥΔΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΚΟΥΦΑΛΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΛΑΜΙΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΟΥΦΑΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΩΤΙΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑ  ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΜΑΝΙΑΤΗ ΑΝΝΙΚΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΝΟΥΕΛΑ - ΜΑΡΙΑ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΗ  ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
Εσπερινό Γεν. Λύκειο Καλαμάτας
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΓΟΥΡΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΟΥΛΙΑ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΡΗΝΗ  ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΝΤΩΝΙΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΝΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΛΥΒΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΘΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΟΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΟΥΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΣΗΜΙΝΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΡΑΝΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΑΛΑΠΑΝΗ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΜΙΧΑΛΕΑ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΤΙΜΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΠΙΕΡΡΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΣΑΜΠΑΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ - ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ - ΜΑΡΙΑ  ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΑΡΑΦΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑ  ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ (ΛΑΜΙΑ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΣΕΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΡΙΑ  ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΑΕΝ
Ιδιωτικό Λύκειο Μπουγά
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΕΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ ΘΕΟΔΩΡΑ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΚΑΡΒΕΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΙΣΚΗΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΜΠΕΛΕΧΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΜΠΟΥΓΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΦΩΤΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΩ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) - ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ.
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΝΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΕΡΡΕΣ) - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΤΕΙ ΚΕΝΤΡ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΤΑΤΑ ΕΛΕΝΗ - ΑΓΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΑΧΜΑΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΕΛΕΝΗ  ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΤΟΜΑΣΣΕΚ ΕΜΙΛΙΕ ΒΟΛΦΓΚΑΝΚ ΕΡΛΙΝΤΑ ΤΟΥ ΓΚΑΟΥΝΤ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΤΣΙΛΙΔΗ ΑΝΝΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
Γενικό Λύκειο Αριστομένους
ΛΛΕΣΙ ΕΝΚΕΛΕΪΝΤΑ ΠΡΕΝΓΚ ΣΠΕΤΙΜΕ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΝΤΥΜΕΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ.
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΤΣΑΝΙ ΙΩΑΝΝΑ ΧΕΚΟΥΡΑΝ ΣΑΦΕΤΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
Γενικό Λύκειο Αρφαρών
ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ (ΛΑΜΙΑ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΖΑΛΑΧΩΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΙΣΟΥΦΙ ΦΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΙΜ ΑΡΒΕΝΟΛΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΩΤΣΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΕΡΑΤΩ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΑΕΝ
ΣΜΥΡΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΑ  ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΩΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΤΖΑΒΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΤΟΥΡΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
Γενικό Λύκειο Γαργαλιάνων
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΜΑΛΙΑ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΜΑΛΙΑ  ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΒΑΡΒΙΑΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΟΦΙΑ - ΣΟΦΙΚΑ  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΚΟΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)  ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΥΦΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΕΥΘΥΜΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΤΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ- ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΟΝΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΛΟΡΙΑ  ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝ.
ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ - ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ KAI ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ  ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΛΙΤΣΑΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΝΙΚΙΑΣ ΦΑΙΔΡΑ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΗΤΣΑΚΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ - ΜΑΡΘΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ (ΔΡΑΜΑ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΣΕΡΕΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΤΕΡΙΖΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ  ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΦΡΟΥΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΧΑΛΑΖΩΝΙΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ  ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ(ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
Γενικό Λύκειο Δωρίου
ΖΙΩΡΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΘΕΟΧΑΡΗ ΝΕΦΕΛΗ-ΑΓΛΑΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΞΕΝΗ  ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΚΟΥΤΗ ΑΝΝΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΛΙΟΓΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΛΟΥΔΩ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΜΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΠΕΜΠΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΠΙΤΣΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΦΟΥΛΑΝΖΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ (ΛΑΜΙΑ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΙΚΟΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΕΛΛΗ  ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
Γενικό Λύκειο Θουρίας
ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΑΕΝ
ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΛΕΚΑΔΙΤΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΜΠΟΥΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ (ΣΝΔ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΝΔ
ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΣΑΜΟΣ) - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΑΚΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΣΑΚΚΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΚΟΥΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΣΟΥΛΗ ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΗ ΑΛΚΕΤΑ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ
ΤΣΙΚΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΣΠΑΡΤΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
Γενικό Λύκειο Καρδαμύλης
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΩΡΓΟΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΑ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)  ΠΑΝ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΚΟΝΤΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΟΛΓΑ ΑΓΚΙΜ ΣΕΡΒΕΤΕ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΟΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΡΤΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΜΑΡΑΜΠΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΞΥΔΕΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΕΤΡΙΜΕΑ ΙΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ
ΣΕΝΙΑ ΦΙΟΡΙΣΑ ΑΛΜΠΕΡΤ ΒΕΡΑ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΤΣΑΡΤΣΙΟΥ ΑΝΤΟΥΕΛ ΛΟΥΑΝ ΒΑΛΜΠΟΝΑ  ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ
ΧΑΝΚΟ ΚΟΝΤΡΕΤ ΜΙΤΑΤ ΓΚΕΝΤΙΑΝΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
Γενικό Λύκειο Κορώνης
ΓΑΪΤΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ (ΣΕΡΡΕΣ) ΤΕΙ ΚΕΝΤΡ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΔΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ  ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΛΕΥΤΑΚΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ  ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΛΕΥΤΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΡΘΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΚΑΒΑΛΑ) - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΜΑΡΑΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ  ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΜΙΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΟΤΙΡ ΠΡΑΝΒΕΡΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (ΚΟΡΙΝΘΟΣ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΝΙΚΟΛΛΑ ΚΡΥΣΟΥΛΑ ΘΑΝΑΣ ΒΑΝΑ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ (ΔΡΑΜΑ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΠΙΡΑ ΣΟΥΑΝΤΑ ΒΕΣΕΛ ΦΑΡΙΕ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΤΕΝΤΕ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΗΛΙΑΣ ΣΟΦΙΑ  ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΝΑΥΠΛΙΟ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΟΠΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ  ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΪΔΩ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΙΑΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΞΑΝΘΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΥΖΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΣΩΤΗΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)  ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΚΙΟΝΑΪ ΦΛΑΒΙΟ ΦΡΑΝ ΝΤΡΑΝΤΕ  ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΚΙΟΥΜΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ(ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΓΚΙΟΥΜΕ ΙΩΑΝΝΑ-ΕΥΔΟΞΙΑ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΙΑΝΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΑΒΑΛΑ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΡΑΓΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΓΡΕΒΕΝΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΑΟΥΛΑ ΒΙΚΤΩΡ ΜΑΝΟΥΕΛΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΜΠΛΕΡΙΝΑ  ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΖΕΝΕΛΙ ΚΕΙΣ ΚΟΥΪΤΙΜ ΜΙΡΑΝΤΑ  ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε. (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΚΟΥΡΟΥΒΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΕΛΕΝΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΝΑ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΥΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΝΕΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΛΕΚΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΦΙΑ  ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΜΑΝΤΖΩΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΜΕΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΙΜΙΛΙΑ  ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΜΙΛΟΥΣΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΠΑΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΜΠΙΤΣΙΚΑ ΙΟΥΛΙΑΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑΝΘΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΛΑΓΙΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ.
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ  ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΓΡΕΒΕΝΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΠΛΕΤΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) -ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΣΕΚΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΣΙΓΕΡΗ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΕΛΛΗ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΣΚΟΤΑΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΗΜΩ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΕΚΠΑ
ΤΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΦΙΤΣΩΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΦΩΤΕΙΝΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΧΗΝΑΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΧΗΜΕΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΧΗΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΣΗΜΙΝΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΧΟΥΝΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΑΕΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΨΙΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΩΝΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Γενικό Λύκειο Μεθώνης
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΚΟΤΣΕΛΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΛΙΓΓΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΧΡΥΣΑΝΘΗ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
Γενικό Λύκειο Μελιγαλά
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΞΑΝΘΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΓΚΟΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΓΡΕΒΕΝΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΓΥΠΑΤΙΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΑΒΙΛΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΟΥΛΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΔΕΡΤΙΜΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑ  ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΔΙΑΓΟΥΠΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΔΡΟΥΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΚΑΡΑΝΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΜΑΡΙΑ  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΟΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΟΠΟ ΡΑΚΣΙ ΣΑΝΤΙΚ ΑΝΤΕΛΙΝΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΜΥΑ) - ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΜΥΑ
ΜΠΙΣΑΝΙ ΛΕΝΤΙΑΝΑ ΠΑΪΤΗΜ ΜΠΡΙΚΕΝΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΜΠΡΙΣΚΟΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΑ-ΕΥΑΝΘΙΑ-ΑΛΕΞΙΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΝΤΟΥΦΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΕΤΡΟΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΕΤΗ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΖΟΥΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΣΙΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΠΗΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΧΡΥΣΟΣΠΑΘΗΣ ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΣΠΑΡΤΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΧΡΥΣΟΣΠΑΘΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΡΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ  ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
1ο Γενικό Λύκειο Μεσσήνης
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΛΓΑ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑ  ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - Ε.Κ.Π.Α. ΕΚΠΑ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ  ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΔΑΒΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΔΑΦΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΖΙΟΒΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΡΑΣΜΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΖΩΦΕΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΝΑ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ ΑΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣΠΑΣΙΑ  ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΣΣΕ) - ΟΠΛΑ ΣΣΕ
ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΧΗΜΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΦΙΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΤΣΙΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΞΑΝΘΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΚΟΡΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΟΥΤΙΒΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΓΩΝΑ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΙΡΗΝΗ  ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΜΕΤΑ ΜΕΓΚΙ ΠΕΛΛΟΥΜΠ ΦΛΟΡΙΝΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΑΕΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ
ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΜΠΙΖΙΜΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΗΜΕΝΤΙΑ  ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ
ΜΠΙΖΥΜΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗ  ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΣΣΕ) - ΟΠΛΑ ΣΣΕ
ΝΙΚΟΥΤΣ ΒΑΣΙΑ ΓΚΡΑΤΣΙΕΛΑ ΒΑΣΙΛΕ ΚΡΙΣΤΙΝΑ  ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΞΑΠΛΑΝΤΕΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΞΥΝΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΑΛΛΑΝΙ ΣΑΝΤΕΚΟ ΜΠΕΖΑΤ ΜΙΡΑΒΕΤΕ  ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ)  ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΔΙΕΘΝΩΝ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΣΙΑΝΔΡΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΠΑΡΤΗ)  ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΧΗΜΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΜΙΧΑΗΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΤΑΠΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΤΕΡΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΣΥΡΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΤΖΩΡΤΖΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ-ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΤΟΣΚΑ ΚΛΕΟΝΑ ΑΝΤΡΕΑ ΒΑΛΜΠΟΝΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΣΙΛΙΒΗ ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΤΣΙΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΔΟΞΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΤΣΟΠΑΝΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΣΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΞΑΝΘΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΧΑΪΝΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΧΗΜΕΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΧΑΡΛΕΠΑ ΟΛΓΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΝΑ  ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΜΥΑ) - ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΜΥΑ
Γενικό Λύκειο Πεταλιδίου
ΖΕΡΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΛΙΤΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΙ ΣΤΕΦΑΝ ΝΙΚΟ ΑΝΙΛΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΝΝΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΟΦΙΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΤΣΕΡΙΚΟΥ ΑΡΝΕΛΤ ΒΕΛΗ ΒΑΛΜΠΟΝΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΣΑΜΟΣ) - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
Γενικό Λύκειο Πύλου
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Τ.Ε. (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΕΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ.
ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΗΛΙΑΣ ΑΙΜΙΛΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΔΙΠΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΣΑΜΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΔΟΥΛΑΜΗ ΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΘΕΡΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΒΑΛΑ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΓΛΩΣΣΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΚΑΝΑΚΗ ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΚΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ
ΚΑΡΑΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΑ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑ ΗΛΙΑΣ ΣΟΦΙΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΖΑΝΗ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΚΟΝΤΟΓΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ)  ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΛΕΚΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΛΙΓΓΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΛΥΚΙΣΙΩΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΑΓΚΑΚΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΑΝΟΣΚΑΛΤΣΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΗΛΙΑΣ ΕΛΕΝΗ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ
ΡΟΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΝΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΤΣΑΡΠΑΛΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΣΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΧΟΤΖΑΪ ΓΙΕΤΝΟΡ ΣΟΚΟΛ ΕΝΓΚΕΛΛΟΥΣΕ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
Γενικό Λύκειο Φιλιατρών
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΣΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΑΝΗ  ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ.
ΓΚΟΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ
ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΝΑ  ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)  ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΝΝΑ  ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΑΜΠΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΓΩ  ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ (ΑΙΓΙΟ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΑΡΤΕΜΙΣ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΦΙΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΑΘΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΚΟΡΟΒΙΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΛΓΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΩΤΣΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΩΤΣΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΛΙΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΝΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΑΛΑΜΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΣΠΑΣΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΜΠΑΪΜΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΛΓΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ  ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΝΤΙΝΙΩΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΑΤΑΛΙΑ  ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (Α.Σ.Τ.Ε.Κ.) ΑΣΤΕ
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ  ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ  ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΡΟΥΣΣΗ ΟΛΓΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΑΠΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΥΝΤΙΑ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ
ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΣΑΜΟΣ) - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ)  ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΤΣΑΦΑΡΑ ΑΡΓΥΡΩ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ)  ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΤΣΟΡΟΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΦΙΛΝΤΙΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΥΑΝΘΙΑ  ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΑΥΡΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝ.
ΧΑΡΜΠΑ ΙΣΜΗΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΙΛΙΑΝΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
Γενικό Λύκειο Χώρας
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΦΩΤΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ  ΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ ΘΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ.
ΛΑΜΠΙΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΜΑΘΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ ΠΑΓΩΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΗ  ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ  ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ 10%
1ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας
Απόφοιτοι 2015
ΑΣΗΜΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ.
ΓΑΛΙΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΣΠΑΡΤΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
 Απόφοιτοι 2016
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΟΛΓΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΟΣΤΡΙΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ  ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ  ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΑΝΘΙΑ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΜΠΟΥΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΣΑΜΠΑΤΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΗ  ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
2ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας
Απόφοιτοι 2016
ΚΙΣΚΕΑ ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΠΑΡΤΗ)  ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ.) - ΟΠΛΑ ΣΜΥ
3ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας
Απόφοιτοι 2015
ΔΑΒΕΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΜΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΠΟΥΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΩΦΡΟΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΛΛΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΣΙΡΟΥΝΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΡΜΙΟΝΗ  ΔΙΕΘΝΩΝ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
 Απόφοιτοι 2016
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΟΥ ΑΡΓΥΡΩ ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΓΚΟΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΙΝΙΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΚΥΒΕΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΙΑΚΟΥΜΗΣ ΚΑΡΜΕΛΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΟΥΛΟΥΠΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ.
ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ (ΣΝΔ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΝΔ
4ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας
Απόφοιτοι 2015
ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΑΝΕΤΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΦΟΥΝΤΗ ΜΑΡΙΑ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ  ΔΙΕΘΝΩΝ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
 Απόφοιτοι 2016
ΒΛΑΧΟΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΡΑΣΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΟΥΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ(ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΤΖΙΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
5ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας
Απόφοιτοι 2015
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
 Απόφοιτοι 2016
ΒΑΓΓΑΛΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΒΑΛΑ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
6ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας
Απόφοιτοι 2015
ΛΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΕΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΠΑΠΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΠΟΥΠΟΥΖΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
 Ιδιωτικό Λύκειο Μπουγά
Απόφοιτοι 2016
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ-ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 Γενικό Λύκειο Γαργαλιάνων
Απόφοιτοι 2015
ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
 Απόφοιτοι 2016
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΞΑΝΘΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
 Γενικό Λύκειο Δωρίου
Απόφοιτοι 2015
ΛΙΟΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΛΟΥΔΩ  ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
 Απόφοιτοι 2016
ΓΑΡΔΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΑΣΤΥΝ ΣΧΟΛ
 Γενικό Λύκειο Θουρίας
Απόφοιτοι 2015
ΜΟΥΛΙΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
 Απόφοιτοι 2016
ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ  ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ) ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΣΙ
 Γενικό Λύκειο Καρδαμύλης
Απόφοιτοι 2016
ΚΑΤΣΙΚΕΑ ΣΟΦΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ (ΛΑΜΙΑ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΟΝΗΡΕΑ ΘΕΟΦΑΝΩ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
 Γενικό Λύκειο Κορώνης
Απόφοιτοι 2015
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΕΛΕΝΗ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
 Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας
Απόφοιτοι 2015
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε. (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ)  ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
 Απόφοιτοι 2016
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΜΥΑ) - ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΜΥΑ
ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΤΣΟΥΚΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΕΛΕΝΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΣΑΜΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
 Γενικό Λύκειο Μελιγαλά
Απόφοιτοι 2015
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΩΗ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
1ο Γενικό Λύκειο Μεσσήνης
Απόφοιτοι 2015
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
 Απόφοιτοι 2016
ΔΑΒΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ.
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
 Γενικό Λύκειο Πύλου
Απόφοιτοι 2015
ΚΑΛΥΒΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
 Απόφοιτοι 2016
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΛΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΛΕΞΙΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
 Γενικό Λύκειο Φιλιατρών
Απόφοιτοι 2015
ΝΤΟΝΤΑ ΕΝΙ ΓΚΩΒΑΛΙΝ ΝΑΤΑΣΑ  ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΑΕΝ
 Απόφοιτοι 2016
ΚΑΡΒΕΛΑ ΕΛΕΝΗ ΣΥΜΕΩΝ ΙΩΑΝΝΑ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΔΥΣΗΣ (ΚΙΛΚΙΣ) ΤΕΙ ΚΕΝΤΡ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ 90%
1ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΡΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ) - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΤΣΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΛΕΜΟΝΗ ΣΤΑΥΡΙΤΣΑ ΜΙΧΑΗΛ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΛΙΚΟΛΛΑΡΙ ΑΡΛΙΝΤ ΑΡΤΟΥΡ ΜΠΟΥΚΟΥΡΙΕ  ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΑΓΕΙΡΑ ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΜΑΛΑΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΑΔΑΜ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΟΦΙΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ - ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΟΝΕ ΠΛΑΟΥΡΕΝΤ ΠΕΛΛΟΥΜΠ ΕΝΤΙΣΟΝΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ) - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.  ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ) - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.  ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΖΑΝΝΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ.) - ΟΠΛΑ ΣΜΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΤΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΕΑΣ ΦΩΤΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΝΙΚΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΖΗΣΗ ΔΑΦΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΡΕΒΕΖΑ)  ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΥΞΕΝΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΑΒΑΛΑ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΑΙΜΙΛΙΑ ΦΩΤΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΑΒΑΛΑ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΖΑΝΗ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΖΑΝΗ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΟΥΛΙΑ  ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΑΕΝ
ΚΙΣΚΗΡΑ ΛΥΔΙΑ - ΜΠΕΡΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΟΙΚΟΥ ΒΑΛΜΙΡ ΝΤΑΣΑΜΙΡ ΜΠΟΥΚΟΥΡΙΕ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΑΜΦΙΣΣΑ)  ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΟΤΣΟΜΥΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΕΝΤΖΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΝΤΙΜΟ ΕΛΕΝΗ ΙΛΙΡΙΑΝ ΕΛΣΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΠΕΤΡΟΜΙΧΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ- ΧΡΥΣΟΥΛΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΝΑ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΙΧΑΗΛ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΙΑ - ΝΙΚΗΤΟΥΛΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΡΗΓΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΡΟΥΣΕΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΠΑΛΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ (ΘΗΒΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΩΚΑΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΤΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΗ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΖΩΡΤΖΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΗΛΙΑΣ ΣΟΦΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΡΛΕΤΑ - ΣΥΛΒΙΑ  ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ(ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΝΗ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΒΕΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΡΕΒΕΖΑ)  ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΣΚΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΩ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΜΥΑ) - ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΜΥΑ
1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣΙΑ  ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΙΓΙΟ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΚΟΤΣΕΒ ΣΤΑΝΙΜΙΡ ΓΚΕΟΡΓΚΙ-ΤΟΝΕΒ ΓΚΑΛΙΝΑ-ΤΑΝΕΒΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΡΙΟΤΙ ΚΕΒΙΝ ΑΝΤΟΝ ΑΝΙΛΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΟΡΟΥΤΣΙ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥΧΑΜΕΤ ΜΙΜΟΖΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΛΕΝΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΡΙΓΥΡΗ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΣΩΡΟΥ ΑΘΗΝΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ  ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΑΕΝ
ΦΑΪΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΓΚΕΟΡΓΚΕ ΕΛΕΝΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΣΠΑΙΤΕ
ΧΑΤΑ ΑΡΝΟΛΝΤ ΡΕΤΖΕΠ ΦΛΟΡΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΕΡΡΕΣ) - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. ΤΕΙ ΚΕΝΤΡ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΧΟΤΙ ΑΝΤΡΙΑΝ ΡΑΜΙΖ ΦΑΤΜΙΡΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΠΑΛ Μεσσήνης
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ(ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ)  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΟΡΩΝΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΘΕΜΗ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΑ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΠΑΡΤΗ)  ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΡΙΣΒΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΟΥΣΑ ΕΝΕΑΝΤΑ ΓΚΕΖΙΜ ΜΠΕΧΑΡΕ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΣΕΛΑ ΡΟΜΠΕΛΙΝΟ ΓΙΑΝΗ ΦΟΥΛΛΑΝΤΖΕ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΦΡΑΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ 10%
1ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας
Απόφοιτοι 2016
ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας
Απόφοιτοι 2015
ΒΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ  ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ
 Απόφοιτοι 2016
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας
Απόφοιτοι 2016
ΝΤΟΥΣΑ ΘΩΜΑΣ  ΑΝΙΕΖΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΓΡΕΒΕΝΑ) - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ  ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
 ΕΠΑΛ Μεσσήνης
Απόφοιτοι 2016
ΔΙΑΚΟΥΜΗ ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΟΝΙΣΓΕ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


***Αθλητική ενημέρωση  :

***  ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ο ΠΑΟΚ! Κατάφερε να χάσει δική του πρόκριση...

~  Άξιος της μοίρας του ο ΠΑΟΚ στη Σουηδία και ντροπιαστικός αποκλεισμός από τη «Σταχτοπούτα» της φετινής διοργάνωσης, Έστερσουντ.
Με νοοτροπία μικρής ομάδας, που ήθελε απλά να καθίσει στο 3-1 του πρώτου ματς της Τούμπας και χωρίς να κυνηγήσει ποτέ ένα εκτός έδρας γκολ, τιμωρήθηκε από το ενθουσιώδες σύνολο του Γκρέιαμ Πότερ, καθώς μέσα σε έξι λεπτά δέχθηκε δύο γκολ από τον Γκόντορ.
Στο 71' ο Γκόντορ (που ενδεχομένως να ήταν σε θέση οφσάιντ, αλλά δεν υπάρχει διαφωτιστικό ριπλέι) άλλαξε την πορεία της μπάλας σε σουτ του Έντουαρντς, νικώντας τον Ρέι, ενώ στο 77' ο ίδιος παίκτης με πολύ ωραίο ευθύβολο σουτ, νίκησε για δεύτερη φορά τον Αργεντινό για το 2-0, που χάρισε τελικά και την πρόκριση στην ομάδα του.
 Πώς έπαιξε
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, όπως φαίνεται για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς επέλεξε και πάλι το 4-2-3-1 και μάλιστα χωρίς να αλλάξει καν πρόσωπα, αφού δεν άλλαξε ούτε έναν παίκτη από τους έντεκα που του χάρισαν τη νίκη στο πρώτο ματς της Τούμπας.
 Το ματς
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ΠΑΟΚ ήθελε να αφήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων στην Έστερσουντ, θέλοντας να διαφυλάξει τα νώτα του, με αποτέλεσμα και να μην κινδυνεύει, αφού οι Σουηδοί δεν ξέρουν αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Ωστόσο, αυτή η επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε και τη μεγάλη αδυναμία του «Δικεφάλου» να αλλάξει πάνω από δύο πάσες, θέλοντας να φτιάξει παιχνίδι σε φάση αντεπίθεσης.
Παρ’ όλα αυτά, η πρώτη μεγάλη στιγμή του ματς ήρθε στο 20’ για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Μπίσεσβαρ γύρισε την μπάλα από τα δεξιά, ο Κάμπος όμως που έγινε ο αποδέκτης της μπάλας δεν τη βρήκε… γεμάτα κι έτσι απομάκρυνε η άμυνα των γηπεδούχων.
Την ίδια στιγμή, η Έστερσουντ… γυρόφερνε την μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και προκαλούσε κινδύνους, ωστόσο ο Κρέσπο που φαινόταν πολλές φορές να παίζει για δύο στην άμυνα «καθάριζε» τις φάσεις, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο, μην αφήνοντας τους Σουηδούς να κάνουν κλασική ευκαιρία.   sport-fm.gr

***  Στα πιο ΔΥΣΚΟΛΑ ο Ολυμπιακός! Με αυτούς έπεσε ο ΘΡΥΛΟΣ...

~  Από τις πιο δύσκολες κληρώσεις που θα περίμενε έχει ο Ολυμπιακός στη μάχη των ομίλων του Champions League.
Η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να αντιμετωπίσει την πάντα εξαιρετική Μπαρτσελόνα, την περσινή finalist της διοργανώσεως Γιουβέντους, και την πάντοτε δυνατή Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Η πρεμιέρα των ομίλων είναι προγραμματισμένη στις 12-13 Σεπτεμβρίου, ενώ οι υπόλοιπες πέντε αγωνιστικές θα διεξαχθούν 26-27 του ίδιου μήνα, 17-18 Οκτωβρίου, 31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου, 21-22 Νοεμβρίου και 5-6 Δεκεμβρίου.
 Ο όμιλος (Δ) του Ολυμπιακού:
Γιουβέντους
Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός
Σπόρτινγκ Λισαβόνας

***  Είναι ΠΟΛΛΑ τα ΛΕΦΤΑ... ΑΕΚ! Ζεστό χρήμα μπαίνει στα ταμεία...

~   Η ΑΕΚ επέστρεψε στους ομίλους του Europa League και μαζί παίρνει -με το… καλημέρα- ένα σημαντικό ποσό.
Η πρόκριση της ΑΕΚ –μετά από 6 χρόνια- σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, συνοδεύεται από ένα σημαντικό και… ενισχυμένο ποσό. Η είσοδος των “κιτρινόμαυρων” στους ομίλους της διοργάνωσης τους δίνει το ποσό των 2.6 εκατ. ευρώ. 
Παράλληλα, η Ένωση δεν θα μοιραστεί με καμία άλλη ελληνική ομάδα το market pool του Europa League, αφού Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος αποκλείστηκαν. Έτσι, θα μπουν στα ταμεία της περίπου 4.5 εκατ. ευρώ.
Σε αυτό το ποσό, η ΑΕΚ προσθέτει και 400.000 ευρώ από τη συμμετοχή στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Συνολικά, οι “κιτρινόμαυροι” παίρνουν… αυτομάτως 7.5 εκατ ευρώ.
Να αναφέρουμε πως κάθε νίκη στον όμιλο δίνει 360.000 ευρώ, ενώ η ισοπαλία 120.000. Επίσης, η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο θα βάλει στα ταμεία 600.000 ευρώ και ο δεύτερος 300.000 ευρώ newsit

***  Δεν ανησυχούν για Γιόχανσον-Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό
Καθησυχαστικοί παρουσιάζονται το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού όσον αφορά την κατάσταση του Ματίας Γιόχανσον αλλά και του Λουτσιάνο μετά το ματς με την Μπιλμπάο.               ~ Με ενοχλήσεις αποχώρησε ο Ματίας Γιόχανσον από το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην έδρα της Μπιλμπάο, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. 
Ο Σουηδός μπακ έβγαλε για 90λεπτό σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι των «πρασίνων», καλύπτοντας την απουσία του Ουσμάν Κουλιμπαλί. 
Παρόλα αυτά, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας παρουσιάζεται καθησυχαστικό όσον αφορά την κατάσταση του 25χρονου άσου. 
Το ίδιο ισχύει και για τον Λουτσιάνο, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο «Σαν Μαμές» δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες επειδή είχε κράμπες από την κούραση, αλλά συνέχισε χωρίς πρόβλημα.


***  Επιλέξτε τους αντιπάλους της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League
This is AEK again! Η «Ένωση» επιστρέφει (και) στην Ευρώπη και το sport-fm.gr σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε την τριάδα των αντιπάλων των «κιτρινόμαυρων» στους ομίλους.             ~  Η ΑΕΚ επέστρεψε στους ομίλους μεγάλης διοργάνωσης και το sport-fm.gr σου δίνει τη δυνατότητα να τη στείλεις... όπου επιθυμείς!
Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και αποφεύγουν σίγουρα τους Απόλλων Λεμεσού, Μπασακσεχίρ, Κόνιασπορ, Φίτεσε, Σλάβια Πράγας, Ερυθρό Αστέρα Σκεντερμπέου, Ζλιν, Λουγκάνο, Βαρντάρ Σκοπίων και Έστερσουντ
Ποιους, όμως, από τα άλλα τρία γκρουπ δυναμικότητας θα θέλατε να φέρει η κληρωτίδα απέναντι από την ΑΕΚ;  Ψηφίστε στο poll του Sport-fm.gr


*** Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ - Αυτές είναι οι 48 ομάδες του Europa League
Με την ολοκλήρωση των προκριματικών γύρων του Europa League, διαμορφώθηκαν και τα γκρουπ δυναμικότητας για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης - Δείτε τους υποψήφιους αντιπάλους της ΑΕΚ.            
~ Οι προκριματικοί γύροι του Europa League αποτελούν πλέον… ιστορία και από ελληνική εκπροσώπηση μόνο η ΑΕΚ θα είναι παρούσα στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.
Η κλήρωση από την οποία θα προκύψουν οι αντίπαλοι της «Ένωσης» θα γίνει σήμερα στις 14:00 στο Πριγκιπάτο, με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να βρίσκεται στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός 48 ομάδων του Europa, έμεινε ο περσινός φιναλίστ, Άγιαξ. η Φενέρμπαχτσε και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας και οι αντίπαλοι της ΑΕΚ:
1ο γκρουπ δυναμικότητας
Άρσεναλ (Αγγλία) 105.192
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία) 87.106
Λιόν (Γαλλία) 68.833
Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) 67.526
Βιγιαρεάλ (Ισπανία) 64.999
Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία) 60.999
Λάτσιο (Ιταλία) 56.666
Μίλαν (Ιταλία) 47.666
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) 40.635
Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 40.570
Κοπεγχάγη (Δανία) 37.800
Μπράγκα (Πορτογαλία) 37.366
2ο γκρουπ
Στεάουα (Ρουμανία) 35.370
Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) 34.175
ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ (Λευκορωσία) 29.475
Έβερτον (Αγγλία) 29.192
Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) 28.915
Μαρσέιγ (Γαλλία) 28.333
Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ισπανία) 27.499
Μακάμπι Τελ-Αβίβ (Ισραήλ) 23.375
Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία) 20.606
Αούστρια Βιέννης (Αυστρία) 17.070
Χέρτα Βερολίνου (Γερμανία) 16.899
Νις (Γαλλία) 16.833
3ο γκρουπ
Αστάνα (Καζακστάν) 16.800
Πάρτιζαν (Σερβία) 16.075
Χόφενχαϊμ (Γερμανία) 15.899
Κολωνία (Γερμανία) 15.899
Ριέκα (Κροατία) 15.550
Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία) 14.866
Αταλάντα (Ιταλία) 14.666
Ζούλτε Βάρεγκεμ (Βέλγιο) 14.480
Ζόρια Λουγκάνσκ (Ουκρανία) 13.526
Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) 12.665
Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία) 11.150
Χάποελ Μπερ-Σέβα (Ισραήλ) 10.875
4ο γκρουπ
Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος) 10.710
Μπασάκσεχιρ (Τουρκία) 10.340
Κόνιασπορ (Τουρκία) 9.840
Φίτεσε (Ολλανδία) 9.212
Σλάβια Πράγας (Τσεχία) 8.135
Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 7.325
Σκεντέρμπεου (Αλβανία) 6.825
Ζλιν (Τσεχία) 6.635
ΑΕΚ (ΕΛΛΑΔΑ) 6.580
Λουγκάνο (Ελβετία) 6.415
Βαρντάρ Σκοπίων (FYROM) 5.125
Έστερσουντ (Σουηδία) 3.945
Οι ημερομηνίες των 6 αγωνιστικών:
1η αγωνιστική: 14 Σεπτεμβρίου
2η αγωνιστική: 28 Σεπτεμβρίου
3η αγωνιστική: 19 Οκτωβρίου
4η αγωνιστική: 2 Νοεμβρίου
5η αγωνιστική: 23 Νοεμβρίου
6η αγωνιστική: 7 Δεκεμβρίου

***   Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των play-off του Europa League
ΑΕΚ Λάρνακας - Βικτόρια Πλζεν 0-0 (1-3)
Ντινάμο Κιέβου - Μαρίτιμο 3-1 (32' Γκάρμας, 35' Μοροζιούκ, 61' Ντέρλις Γκονσάλες - 68' Σεν) (0-0)
Ολεξαντρίγια - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ 1-2 (34' πέν. Γκριτσούκ - 70', 75' Ίβανιτς) (1-1)
Έστερσουντ - ΠΑΟΚ 2-0 (71', 78' Γκόντος) (1-3)
Σάλτσμπουργκ - Βιτόρουλ 4-0 (7' Νταμπούρ, 38' Γκούλμπραντσεν, 52' πέν. Μπερίσα, 88' Αϊνταρά) (3-1)
Μακάμπι Τελ-Αβίβ - Άλταχ 2-2 (41' Κιάρτασον, 73' Γεΐνι - 20' Άιγκνερ, 59' Νέτσερ) (1-0)
Ζενίτ - Ουτρέχτη 2-0 (παρ.) (9', 105' Κοκόριν) (0-1)
Σερίφ Τιρασπόλ - Λέγκια 0-0 (1-1)
Φενέρμπαχτσε - Βάρνταρ 1-2 (61' Νόιστεντερ - 68' Τζιγκάουρι, 91' Γκλιγκόροβ) (0-2)
Σούντουβα - Λουντογκόρετς 0-0 (0-2)
ΑΕΚ - Μπριζ 3-0 (27' πέν. Χριστοδουλόπουλος, 29' και 91' Αντρέ Σιμόες) (0-0)
Βίντεοτον - Παρτίζαν 0-4 (6' Κανά, 24' Σουμά, 35', 87' Τζούρτζεβιτς) (0-0)
Σκεντερμπέου - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0-0 (1-1)
Μίντιλαντ - Απόλλων Λεμεσού 1-1 (10' Χασάν - 50' Σέμπρι) (2-3)
Σκεντίγια - Μίλαν 0-1 (13' Κουτρόνε) (0-6)
Μαρσέιγ - Ντομζάλε 3-0 (28', 56' Ζερμέν, 85' Τοβέν) (1-1)
Ρόζενμποργκ - Άγιαξ 3-2 (25' Μπέντνερ, 80', 89' Αντεγκμπένρο - 60' Γιουνές, 61' Σένε) (1-0)
Μπιλμπάο - Παναθηναϊκός 1-0 (22' Μουνιαΐν) (3-2)
Μπράγκα - Χαφνάρφιορντουρ 3-2 (39', 80' Παουλίνιο, 93' Ντίεγκο Σόουζα - 16' και 51' Μπέντβαρσον) (2-1)
Ερυθρός Αστέρας - Κρασνοντάρ 2-1 (7' Ράντονιτς, 46' Κανγκά - 82' πέν. Γκράνκβιστ) (2-3)
Χάιντουκ - Έβερτον 1-1 (43' Ραντόσεβιτς - 46' Σίγκουρντσον) (0-2)
Αούστρια Βιέννης - Όσιγεκ 0-1 (62' Μπόμπαν) (2-1)
 
~** Oι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας....Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας 25/8/2017
  ~ 10:50 COSMOTE SPORT 6 HD
Formula 1: GP Βελγίου 1ες ελεύθερες δοκιμές
10:55 COSMOTE SPORT 5 HD
Moto3: GP Βρετανίας 1ες ελεύθερες δοκιμές
11:00 Eurosport 1
Πανεπιστημιάδα Καταδύσεις - 3μ. συγχρονισμένες ανδρών
11:50 COSMOTE SPORT 5 HD
MotoGP: GP Βρετανίας 1ες ελεύθερες δοκιμές
12:00 Eurosport 2
Πανεπιστημιάδα Ξιφασκία
12:00 Eurosport 1
Πανεπιστημιάδα Στίβος
12:50 FOX Sports
Cowboys - Tigers NRL
12:50 COSMOTE SPORT 5 HD
Moto2: GP Βρετανίας 1ες ελεύθερες δοκιμές
14:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Κλήρωση Europa League Φάση ομίλων
14:00 Eurosport 2
 Πανεπιστημιάδα Κολύμβηση
14:50 COSMOTE SPORT 6 HD
Formula 1: GP Βελγίου 2ες ελεύθερες δοκιμές
15:05 COSMOTE SPORT 5 HD
Moto3: GP Βρετανίας 2ες ελεύθερες δοκιμές
16:00 COSMOTE SPORT 5 HD
MotoGP: GP Βρετανίας 2ες ελεύθερες δοκιμές
16:00 Eurosport 1
Γύρος της Ισπανίας 7ο ετάπ
17:00 COSMOTE SPORT 5 HD
Moto2: GP Βρετανίας 2ες ελεύθερες δοκιμές
18:45 Novasports 1HD
Ιταλία - Γεωργία Τουρνουά Ακρόπολις
18:45 ΕΡΤ2
Ιταλία - Γεωργία Τουρνουά Ακρόπολις
19:30 COSMOTE SPORT 7 HD
Γκρόιτερ Φιρτ - Ίνγκολσταντ Bundesliga 2
21:00 Novasports 1HD
Ελλάδα - Σερβία Τουρνουά Ακρόπολις
21:00 ΕΡΤ2
Ελλάδα - Σερβία Τουρνουά Ακρόπολις
21:05 COSMOTE SPORT 8 HD
World Tour Αμβούργο, ημιτελικά γυναικών
21:15 COSMOTE SPORT 2 HD
Ρεάλ Σοθιεδάδ - Βιγιαρεάλ La Liga
21:30 COSMOTE SPORT 5 HD
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Αμβούργο, προκριματικά
21:30 COSMOTE SPORT 1 HD
Κολονία - Αμβούργο Bundesliga
21:45 Novasports 2HD
Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν Ligue 1
21:45 Novasports 3HD
Μπρίστολ Σίτι - Άστον Βίλα Championship
23:00 Eurosport 1
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Gothenburg, Sweden
23:00 COSMOTE SPORT 7 HD
Μπέτις - Θέλτα La Liga
02:00 COSMOTE SPORT 6 HD
ATP 250 Ουίνστον-Σάλεμ, ημιτελικά
03:00 FOX Sports
Seattle Seahawks - Kansas City Chiefs NFL


~*** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017  :
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Τρίτη 01  Αυγούστου 2017  :Στο αγιάζι της ενημέρωσης  ...από το  2008  ..
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ  για όλους μας  !  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2017/07/arfara-news-01-2017_48.html .-  
~* Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Τετάρτη 02 Αυγούστου 2017 :Στο αγιάζι της  ενημέρωσης ... από το 2008 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2017/08/arfara-news-02-2017.html .- 
~*Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  Πέμπτη 03 Αυγούστου 2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσης  ...από το  2008   : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2017/08/arfara-news-03-2017.html  
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσης .... από το 2008  :   http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2017/08/news-04-2017.html .-
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Σάββατο 05- Αυγούστου - 2017 : Στο αγιάζι της ενημέρωσης ....από το 2008  ...  : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2017/08/news-05-2017.html .- 
~* ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ  ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ .... Σάββατο 05 Αυγούστου 2017 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2017/08/blog-post.html .- 
~*   Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  Κυριακή 06  Αυγούστου 2017  :Στο αγιάζι της ενημέρωσης ,,, από το .. 20008  : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2017/08/news-06-2017.html .- 
~*Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Δευτέρα 07 Αυγούστου 2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσης ....από το  2008    :  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2017/08/arfara-news-07-2017.html .- 
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Τρίτη 08  Αυγούστου 2017  :Στο αγιάζι της ενημέρωσής  ...από το  2008: http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2017/08/arfara-news-08-2017.html  
~*  Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS  -2- Τρίτη  08  Αυγούστου  2017  :Στο αγιάζι της ενημέρωσης     ....από  το  2008:  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2017/08/arfara-news-2-08-2017.html .-
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Τετάρτη 09  Αυγούστου  2017 : Στο αγιάζι της ενημέρωσης  ..από το  2008  : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2017/08/news-09-2017.html .-
~*Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 : Στο αγιάζι της ενημέρωσης .....από το 2008  :  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2017/08/arfara-news-10-2017.html .-
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Παρασκευή 11 Αυγούστου  2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσης  ...από το    2008  : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2017/08/arfara-news-11-2017.html .-
~* ΤΑ  500 ονόματα και οι Εικόνες της ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ  :Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017  : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2017/08/500-11-2017-500.html .- 
~** H Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Σάββατο 12  Αυγούστου 2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσης ...από το  2008 :  http://snsarfara.blogspot.gr/2017/08/news-12-2017.html .- 
~* Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Κυριακή 13  Αυγούστου 2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσης .... από το  2008  :  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2017/08/news-13-2017.html .- 
~*  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017 : Στο αγιάζι της ενημέρωσης ..... από το  2008 :  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2017/08/arfara-news-14-2017.html .-
~* Αθλητικό Σαββατοκύριακο 05  έως και 13 Αυγούστου 2017  :Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017 ..Μια   αθλητικά ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε  : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2017/08/05-13-2017-14-2017.html .-  
~ * Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Τρίτη 15 Αυγούστου 2017  : Στο αγιάζι της ενημέρωσης .... από το 2008 : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2017/08/news-15-2017.html .-
~ *  Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017  :Στο αγιάζι της ενημέρωσης ...από το 2008 : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2017/08/arfara-news-16-2017.html .- 
~*  Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσης .... από το 2008  : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2017/08/news-17-2017.html .-
~* Η Εφημερίδα μας   Arfara News  2  Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017  :Στο αγιάζι της ενημέρωση  ...από το 2008 : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2017/08/arfara-news-2-17-2017.html .- 
~* Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017  :Στο αγιάζι της ενημέρωσης  ... από το 2008 :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2017/08/arfara-news-18-2017.html .- 
~*   Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Σάββατο 19  Αυγούστου  2017  :Στο αγιάζι της ενημέρωσης  ...από το  2006 : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2017/08/news-19-2017.html .-  
~*  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Κυριακή 20 Αυγούστου  2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσης  ...από το 2008  : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2017/08/arfara-news-20-2017.html .-  
~ *   Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS ΄Δευτέρα 21  Αυγούστου  2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσης ...από το 2008 : http://snsstamoskal.blogspot.com/2017/08/arfara-news-21-2017.html .-
~*ΑΘΛΗΤΙΚΟ Σαββατοκύριακο 13 Αυγούστου -20 Αυγούστου 2017 : Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017  ~Μια   αθλητικά ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2017/08/13-20-2017-21-2017.html .- 
~* 
Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS  Τρίτη 22 Αυγούστου 2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσης  ....  από το 2008   : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2017/08/arfara-news-22-2017.html .- 
~*  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Τετάρτη 23  Αυγούστου 2017  : Στο αγιάζι της ενημέρωσης ....από το 2008  :  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2017/08/arfara-news-23-2017.html .- 
~*  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 :Στο  αγιάζι της ενημέρωσης ....από το  2008 :  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2017/08/arfara-news-24-2017.html .-
~*  Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS Παρασκευή 25 Αυγούστου  2017 :
Στο αγιάζι της ενημέρωσης ,....από το  2008 : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2017/08/arfara-news-25-2017.html .- 
~*

~**   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:   https://twitter.com/stamos01  .-
1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   5791   video.  -    Σταματης Σκουλικας  
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01   ,    3687   video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.
http://www.youtube.com/vlasiskal  .  =    3687  video. - https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                  13.155   βίντεο   .-  

The YOUTUBE:
 https://www.youtube.com/user/messiniaview .-
 https://www.youtube.com/user/stamos01 .-
https://www.youtube.com/user/stamatios01 .-
https://www.youtube.com/user/vlasiskal .-

***~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ https://www.facebook.com/groups/1758656167707813/1761788260727937/?notif_t=like&notif_id=1476255372769279  ΛΕΞΙΚΟ ΤΩΝ ΑΡΦΑΡΩΝ
https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.3 ΣΤΑΜΑΤΗΣ
    http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home   , 1206/. - https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas  .-  https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas?fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all .- https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258 ,  1.206 .-            https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas .- ,
https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.617   Arfara Kalamatas Messinias | Facebook                       
*** https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.1?fref=ts .-  55 .-            Σταμάτιος Σκούλικας  .-  https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.1?pnref=lhc.friends SNS=
            https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.5 .- =   157 .-stamos01
https://www.facebook.com/profile.php?id=100017889240768&fref=pb&hc_location=profile_browser = ΔΑΒΙΛΛΑΣ ΤΟΥΡΣ  
  
    

~**   Εξωχικό κέντρο αφοί ¨-Καπόγλη- ΣΤΟΝ Άγιο Κων-νο Αρφαρών Βάφτιση Φωτεινής 29/07/2017 ΑΡΦΑΡΑ: Μέσα σε ένα πολύ όμορφο , ευχάριστο και δροσερό περιβάλλον στο Εξοχικό κέντρο αφοί ¨-Καπόγλη- ΣΤΟΝ Άγιο Κων-νο Αρφαρών ..μετά την Βάφτιση ...όνομα ,,,Φωτεινής Σάββατο 29/07/2017 ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ με περισσότερους από 50 πενήντα προσκεκλημένους
Αναμνήσεις ... πριν επτά χρόνια ... :
Γάμος Βασίλη -Αγγελικής 2010:!
https://youtu.be/zgToD9s2SZE
Διασκέδαση γάμου 2010:
https://youtu.be/i-XyEYPz9Vo .-

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου