ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 02/02/2014 Φεβρουαρίου,

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  02/02/2014  Φεβρουαρίου  :
 

*** Σήμερα  εορτάζει  η πόλη της  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ :

 Εορτασμός  Υπαπαντής  ΚΑΛΑΜΑΤΑ   2014 Μητρoπολίτης   Χρυσόστομος : http://youtu.be/eyljjQF2jpo 

Εορτασμός  Καλαμάτα  Υπαπαντής  2014 : http://youtu.be/Ye-eknZOwYY  ,


***  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα  :
*** Με κατάνυξη και λαμπρότητα η Καλαμάτα εορτάζει την πολιούχο της Παναγία Υπαπαντή (φωτογραφίες & βίντεο)
            
 
 
 
 
  
 
 
 
 
    
Με τη δέουσα λαμπρότητα και κατάνυξη η Καλαμάτα εορτάζει σήμερα την πολιούχο και προστάτιδά της, Παναγία Υπαπαντή.Χιλιάδες πιστοί από όλη την Ελλάδα βρίσκονται το μητροπολιτικό ναό της Καλαμάτας, όπου έχει ενθρονιστεί η θαυματουργή εικόνα για να την προσκυνήσουν.
Νωρίτερα τελέστηκε  ο Όρθρος και η πολυαρχιερατική θεία λειτουργία. Αυτή την ώρα πραγματοποιείται   η πάνδημη λιτάνευση της θαυματουργού εικόνος της Παναγίας, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, προς ενίσχυση και αγιασμό των κατοίκων και των προσκυνητών .
Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες το κρύο και τη βροχή , πλήθος πιστών βρίσκεται στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας.
Ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην Καλαμάτα παραβρίσκεται ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος έφτασε πριν λίγο στον Ιερό Ναό. Το "παρών" δίνουν επίσης ο Περιφειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης,οι Βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος, Δημήτρης Κουκούτσης και Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τερενς Κουίκ , ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης
ο γ.γ. του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος, Δήμαρχοι του νομού Μεσσηνίας καθώς και ο Αρχηγός του ΓΕΣ. 
 
***   Η Καλαμάτα γιορτάζει και έχει πλημμυρίσει από προσκυνητές (φωτογραφίες)         
      
   
  
 
 
 
Μέρα γιορτής σήμερα για την Καλαμάτα. Από χθες η πόλη έχει κατακλυστεί από προσκυνητές, με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα, που θα γίνει η περιφορά της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Υπαπαντής.
Το πρωί θα τελεσθεί στον πανηγυρίζοντα Mητροπολιτικό και Καθεδρικό Ιερό, Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Mητροπολίτου Mεσσηνίας κ. Xρυσοστόμου.
Στις ιερές εκδηλώσεις έχουν κληθεί να μετάσχουν οι ακόλουθοι Σεβ. Μητροπολίτες: Δημητριάδος Ιγνάτιος, Νέας Σμύρνης Συμεών, Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιος (της Εκκλησίας της Κρήτης), Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, Ιλίου Αθηναγόρας, Ζακύνθου Διονύσιος, Χίου Μάρκος, Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος, καθώς και Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων. Εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Στις 11.00 το πρωί, μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Iεράς Eικόνος με τη συμμετοχή πολλών Φιλαρμονικών, σε κεντρικές οδούς της πόλης (Yπαπαντής, 23ης Mαρτίου, Aριστομένους, Π. Kαίσαρη, Φαρών), με κατάληξη το Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ιερό Ναό.
Θα μετάσχουν, πέραν της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, οι Φιλαρμονικές των Γενικών Επιτελείου Στρατού και Ναυτικού, εκείνες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και οι μπάντες των Δήμων Τρίπολης και Μεσσήνης.
Οι εκδηλώσεις θα εκτυλιχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα, παρά το γεγονός ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει επιδείνωση του καιρού από τις πρώτες πρωινές ώρες.
H λιτάνευση της Eικόνας έγινε για πρώτη φορά το 1841, για την αντιμετώπιση κάποιας επιδημίας βαριάς μορφής (πιθανολογείται ότι ήταν πανώλη) που είχε πλήξει την πόλη. Kαθιερώθηκε, όμως, να γίνεται κάθε χρόνο, την ημέρα της γιορτής, το έτος 1884.
Σημειώνεται ότι μετά την ολοκλήρωσή της, σύμφωνα με το έθιμο, τα καταστήματα της Καλαμάτας θα ανοίξουν.
Τέλος, ύστερα από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, διατέθηκαν από το Δήμο 15 θέσεις στο Ιστορικό Κέντρο για πώληση ειδών χειροτεχνίας και θρησκευτικών ειδών με την ευκαιρία της εορτής.
Στην πόλη μας θα βρεθεί σήμερα και  ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος θα παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα. Στις 12.00 το μεσημέρι  θα βρεθεί στα γραφεία της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Μεσσηνίας (Αριστομένους 49, 1ος όροφος), όπου θα συναντήσει μέλη και φίλους του κόμματος.
Χθες το πρωί το «Θάρρος» βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής, αλλά και στο Ιστορικό Κέντρο, μιλώντας με προσκυνητές και επαγγελματίες για τη σημερινή ημέρα.
Πριν ο λόγος δοθεί στους ερωτηθέντες, μία τελευταία πρόταση από μένα: Μπορεί στο Δήμο να υποστηρίζουν ότι το πανηγύρι έκανε κακό στην αγορά, αλλά πολλοί άνθρωποι, όπως κι εγώ, είχαν συνδυάσει αυτή τη γιορτή, όπως και της Μεσσήνης, με μια βόλτα σε αυτό, μια βόλτα που ουσιαστικά αποτελούσε διασκέδαση και συνήθεια ετών. Σε καμία περίπτωση δε γινόταν για ψώνια, γιατί όλοι γνωρίζουν τι μπορείς να αγοράσεις από ένα πανηγύρι και τι από ένα κανονικό κατάστημα.
  Κυρία Αθανασία
«Είμαι από την Καλαμάτα και έρχομαι κάθε χρόνο στην Παναγία. Το πανηγύρι θεωρώ ότι έδινε ζωή στην πόλη και την περιοχή, αλλά…».
  Κύριος Κώστας
«Και φέτος προσκύνημα, όπως κάνω κάθε χρόνο. Βοηθά η Παναγία όσο μπορεί. Εμείς οι φτωχοί άνθρωποι σε Αυτήν πιστεύουμε. Παλιά υπήρχε και ένα παζάρι, από τότε που καταργήθηκε ρήμαξε και η Καλαμάτα».
  Κυρία Ελευθερία
«Είμαι στην Καλαμάτα από χθες. Έρχομαι εδώ για πρώτη φορά και γνωρίζω έτσι την πόλη σας».
  Κυρία Μαίρη
«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, προσκύνημα στην Παναγία. Το ότι δε γίνεται πανηγύρι είναι καλό για τους επιχειρηματίες, νομίζω».
  Κυρία Βούλα
«Πήγα κι εγώ στην Παναγία, που πιστεύω ότι βοηθάει. Τουλάχιστον εμένα με έχει βοηθήσει στην πορεία της ζωής μου. Σχετικά με το πανηγύρι, ομολογουμένως ήταν μια συνήθεια, το θυμάμαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ομολογώ ότι μου λείπει. Βέβαια, από την άλλη λένε ότι θα δουλέψουν τα μαγαζιά. Τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να τα συνδυάσουμε όλα».
  Κύριος Βασίλης
«Έχει κίνηση, ενώ αύριο (σ.σ. σήμερα) θα έχει πιο πολύ, όμως η διαφορά είναι ότι ο κόσμος ταλαιπωρείται, αφού έρχεται με τα πόδια, ενώ θα μπορούσαν να τους αφήνουν εδώ πάνω. Το πανηγύρι δε χρειάζεται, αφού κάνει ζημιές στα μαγαζιά και, κυρίως, σε αυτά με την εστίαση. Αν πάνε στα δικά μας μαγαζιά τα λεφτά, μένουν εδώ, ενώ αν τα πάρουν οι παράγκες, θα πάνε αλλού».
  Κύριος Μπάμπης
«Έχουμε έρθει από τα Γιάννενα, αλλά δεν έχει καθόλου κίνηση. Στην Καλαμάτα είχα να έρθω από τότε που γινόταν το πανηγύρι. Θεωρώ ότι χρειαζόταν και κακώς το έκοψε ο δήμαρχος, και όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τα μαγαζιά που ήταν στην περιοχή εκεί και δούλευαν όλα».
  Κύριος Γιώργος
«Εμείς αυτό που θέλουμε είναι, πάνω από όλα, να κρατήσει ο καιρός. Δουλειά δεν έχει ακόμα. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να προσκυνήσει, αφού το μόνο που μας έχει μείνει είναι η πίστη μας. Μακάρι η Παναγία να μας βοηθήσει σε αυτές τις δύσκολες εποχές για να ανταπεξέλθουμε».
  Έλενα, Σταυρούλα, Οδυσσέας
«Κίνηση έχει, αλλά εμείς δε δουλεύουμε, αφού ο κόσμος δεν έχει χρήματα».
  Κύριος Αργύρης
«Εγώ βλέπω ότι ο κόσμος κυκλοφορεί στο Ιστορικό Κέντρο και όχι μόνο εδώ, αλλά και στις γύρω περιοχές και μέχρι την παραλία. Παλιότερα που υπήρχε το πανηγύρι, με το που προσκυνούσαν, έφευγαν από το πίσω μέρος της αγοράς και πήγαιναν μόνο εκεί. Πέρυσι, για παράδειγμα, δούλεψαν και τα μαγαζιά της παραλίας. Έπειτα, είχε ανάγκη ο Καλαματιανός να φέρνουν κουβέρτες, για παράδειγμα, από τη Λειβαδιά για να πουλήσουν στην Καλαμάτα;Η Καλαμάτα έχει μαγαζιά και καλά και φθηνά και ακριβά, ο κόσμος μπορεί να διαλέξει».  Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση . Βίντεο :
 

***  Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στην Καλαμάτα για την Πολιούχο Παναγία Υπαπαντή (φωτογραφίες)         
     
 
 
 
Με κατάνυξη και την παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός για την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό, όπου φυλάσσεται η θαυματόβρυτος Εικόνα της Παναγίας. Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών Νέας Σμύρνης Συμεών, Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνατίου, Ζακύνθου Διονυσίου,  Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα, Χίου, Ψαρών και Οινουσσών Μάρκου, Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιου, Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσοστόμου και Μεσσηνίας Χρυσοστόμου.
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιος, ο οποίος μίλησε για το ιερό πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, τις ευεργεσίες της στο μεσσηνιακό λαό και σε όλο τον κόσμο.
Οι εκδηλώσεις εορτασμού θα κορυφωθούν αύριο με την τέλεση του όρθρου, της πανηγυρικής πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και της μεγαλειώδους λιτάνευσης της χαριτοβρύτου Εικόνος προς αγιασμό των κατοικών και των προσκυνητών.
Τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει στον εορτασμό ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ.  Δημήτριος Αβραμόπουλος.  Φωτογραφίες: Τσερεφός Γεώργιος

***   Μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και ελπίδας έστειλε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος από την Καλαμάτα (βίντεο)         
   
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε από την Καλαμάτα  ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος που δήλωσε ότι η χώρα μας έχει ανάγκη από συνοχή για να περάσουμε τα δύσκολα και οδεύαμε προς την έξοδο από την κρίση.   Βίντεο :
 
 
***  Παρουσίαση των υποψηφίων στους Δήμους της Μεσσηνίας από το ΚΚΕ         
            
Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, θα μιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει η Τομεακή  Επιτροπή Μεσσηνίας του κόμματος την Παρασκευή  7 Φλεβάρη, στις 7.00 μ.μ, στο ξενοδοχείο «Φαραί Παλλάς» στην παραλία,  με θέμα:
«Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη μάχη των ευρωεκλογών, τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές».

***
 
***  ΑΘΛΗΤΙΚΗ  Κυριακάτικη Ενημέρωση :
 
 
  ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  Σ/Κ  :
***
Livescore ΠΑΣ - Λεβαδειακός (15:00), Αρης - Ξάνθη (17:15), λεπτό προς λεπτό το ΟΦΗ - ΠΑΟ (19:30)
 Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
 ~***   Σάββατο 1/2/2014 :

   ~   ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός   2-1 , (1-0) .- ^
Τα  γκολ : 24΄Ίλιτς  ,  66  ΄ Τσουκαλας , 74΄ Μάντζιος
   Διαιτητής : Α . Γιάχος  ,  Καρσιότης ,  Γρεβένης
    Κάρτες : Ακόστα , Τσουκαλάς ,Ντσιος, Ροτζέριο Μάρτινς , Μάντζιος ,.-
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα(Αυγενίκου), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης (Μπέριος), Γιάκος(Ντάσιος), Ακόστα, Ίλιτς.
Στον πάγκο του ΠΑΣ:  Αμπάρης, Ντάσιος( , Μπέριος, Κυβελίδης, Χαρίσης, Κρητικός, Αυγενικού
Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Χαραλάμπους, Λουκογιάννης(Καπό), Ιντζίδης(Μιλοσάβλιεφ) , Κονέ, Ορτέγκα, Κώτσιος, Γεωργίου, Μάνζτιος, Ροτζέριο.(Βαρελάς)
Στον πάγκο του Λεβαδειακού:  Στρατηλάτης, Μάγκας, Γιάντσης, Πετράτζι, Καπό, Βαρέλα, Μιλοσάβλιεφ .-
Τα  βίντεο  από  αγώνα :
Γιάννενα - Λεβαδειακός   φάσεις  ημίχρονο  1- 0  01/02/2014 : http://youtu.be/5KxLeGOJmeQ ,
Γιάννενα -  Λεβαδειακός  2 - 1 δηλώσεις  γκόλ   1/022014 : http://youtu.be/__9DlYJw2W4 ,
Γιάννενα - Λεβαδειακός  2 - 1  2ο  γκόλ  01/02/2014 : http://youtu.be/uZ9FX2DnJRo ,
Γιάννενα - Λεβαδειακός  2 - 1 μείωση γκολ  01/02/2014 : http://youtu.be/VB2Xuo2Rdfc ,
 
~  Αρης-Ξάνθη  1-1, (0-0) .- ^
Τα γκολ : 52΄Πέτρος Μάνταλος , 68΄Αναστάσιος  Μπακασέτα ,
Οι διαιτητές : Α. Κάκος , Δ.  Τάτσης , Λ.  Δημητριάδης .-
Κάρτες :  Βλάχος , Τσουμάνης , Γκαρσία ,Σολτάνι , συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άρης (Σ. Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Πουλίδο, Οικονομόπουλος(Σούνας), Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης(Γιάννης Παπαδόπουλος), Μανιάς, Βλάχος(Αγγελούδης) ,.
Στον πάγκο του Άρη κάθονται οι: Γουναρίδης, Κύργιας, Σουνάς, Αγγελούδης, Παπαδόπουλος, Νταμαρλής, Βαγγέλη  ,                     
Ξάνθη (Ρ. Μάουρερ): Τσέμα, Φλίσκας, Πάμπλο Γκαρσία (Βασιλακάκης), Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Μάνταλος (Σουάρεζ), Μαρίν (Τριάδης), Σολάρι ,
Αναπληρωματικοί για την Ξάνθη οι: Ζαρόπουλος, Τριάδης, Σουάρες, Βασιλακάκης, Ράνος, Μπέρτος, Γούτας ,
Τα  βίντεο  από αγώνα :
ΑΡΗΣ -  ΞΑΝΘΗ  στο ημίχρονο  0 - 0  01/02/2014  : http://youtu.be/W7RzfPno5Zs  ,
~ ΑΡΗΣ -  ΞΑΝΘΗ  1ο  γκολ  0 - 1  01/02/2014 :  
http://youtu.be/63eypORmHNg ,

~ ΑΡΗΣ -  ΞΑΝΘΗ      γκολ ισοφάρισης 1 - 1   01/02/2014 : http://youtu.be/gLjaXldpGXg ,
~ ΑΡΗΣ - ΞΑΝΘΗ   1 - 1 δηλώσεις  γκόλ  01/02/2014 : http://youtu.be/PaItmzqjEKQ ,

  ~  ΟΦΗ-Παναθηναϊκός     1-1,(0-1) .- ^
Τα γκολ : 39΄ Βίκτωρ Κλωναρίδης ,85΄πεν Ζε  Εντουάρντο ,
Διαιτητές:Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Κουτσιάυτης, με βοηθούς τους Κωσταρά και Ποντίκη
Κάρτες : Καρέλης , Λαγός ,Μέντες , Μπαϊράμη , κόκκινη Ρισβάνης ,
         ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κουτσιανικούλης(Μπανούσης), Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μακρής Μιλιάζες.(Ροβίθης)
  Στον πάγκο των Κρητικών κάθονται οι Αγριμάκης, Βερόν, Μπανούσης, Μονιάκης, Ντουντού, Ροβίθης, Στάθης.
Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης, Λαγός, Μπεργκ, Καρέλης(Μέντες), Αμπέντ(Μπαϊράμη), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης.
         Αναπληρωματικοί για τους «πράσινους» είναι οι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Μέντες, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Ντίνας.
Παράπονα για τον Κουτσιαύτη και για τους δύο, αφού το γκολ του Παναθηναϊκού, ξεκινάει με φάουλ του Μπεργκ, ενώ ο Ροβίθης, είναι σε θέση οφ σάιντ, την στιγμή που ξεκινάει την κούρσα του, κερδίζει το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα του Ρισβάνη. Αξιοσημείωτο ότι οι «πράσινοι» δέχθηκαν και πέντε κίτρινες κάρτες ενω οι γηπεδούχοι καμία.
Τα  βίντεο  από  τον  αγώνα :
ΟΦΗ  - ΠΑΟ ημίχρονο  0 -1  1ο  γκολ Βίκτωρτ Κλωναρίδης 01/02/2014 : http://youtu.be/o8XBPuWRhhg ,
ΟΦΗ -  Παναθηναϊκός  ημίχρονο 0 - 1  01/02/2014 :
http://youtu.be/bcTpgKDfNdY ,

ΟΦΗ - ΠΑΟ  1 - 1  γκόλ  ισοφάρισης  01/02/2014 : http://youtu.be/6AF5aDAwxho ,
ΟΦΗ -  Παναθηναϊκός  1 - 1  δηλώσεις  γκόλ  01/02/2014 : http://youtu.be/zPGle-yXc5E ,
***  ΝΤΡΟΠΗ !!!  για  άλλη μια  φορά  στην απαράδεκτη  και  στοχευμένη διαιτησία ... εις  βάρος  του  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ...από  διαιτητές  αγώνα ... για  μελλοντικούς  αγώνες  του Σωματείου !!!
Πληγωμένος σκέπτεται το ματς της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός

~ Πολλά παράπονα από την διαιτησία

~** Πληγωμένος σκέπτεται το ματς της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός
Η ισοπαλία με τον ΟΦΗ μπορεί να ανήκει στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο πολλά από όσα έγιναν στην Κρήτη επηρρεάζουν τους «πράσινους» και στα επόμενα ιδιαίτερα κρίσιμα ματς για τον Γιάννη Αναστασίου.
Τα πολλά παράπονα για την διαιτησία των Κουτσιάυτη και Κωσταρά αφορούν όχι μόνο την λάθος υπόδειξη οφσάιντ στη φάση της ισοφάρισης του ΟΦΗ, αλλά και τις πολλές κίτρινες κάρτες που έδειξε ο ρέφερι με αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να πρέπει να κάνει επιλογές εν όψει Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη (στην εμβόλιμη 23η αγωνιστική) και  ΠΑΟΚ στην επόμενη Κυριακή.
Συγκεκριμένα ο Λαγός αντίκρισε την κίτρινη στο 73ο λεπτό, μολονότι έφυγε σωστά απ' το τείχος, μετά την πάσα που έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ στην κομπίνα του φάουλ. Ετσι έφτασε τις επτά και θα λείψει σε δύο από τα τέσσερα επόμενα ματς του Παναθηναϊκού με Αστέρα Τρίπολης (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), Πανθρακικό (εκτός) και Εργοτέλη (εντός).
Ο δε Μέντες στη φάση που είδε κάρτα (75') δεν έχει κάνει καν φάουλ στον Μιλιάζες και σίγουρα η υπόδειξη του Κουτσιαύτη ήταν υπερβολική. Ο Ολλανδός έφτασε κι αυτός με τη σειρά του στις τέσσερις και θα χάσει έναν αγώνα απ' την επόμενη τετράδα.

Παράλληλα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα λείψει επίσης κι ο Ρισβάνης που αποβλήθηκε στο χθεσινό ματς, στην λάθος υπόδειξη πέναλντι καθώς προυπήρχει οφσάιντ.
Και μέσα σε όλα αυτά διαίτερα σημαντικό είναι και το ότι ενώ ο Καπίνο τραυματίστηκε με αναπτήρα, στο Φύλλο Αγώνα δεν γράφτηκε τίποτα τέτοιο, απλά έγινε λόγος για απλή ρίψη αντικειμένων.
 
Κυριακή 2/2/2014 :

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός   2-1   , (1-1) .- ^
Τα  γκολ : 5΄ Καμαρά  , 26΄Ολαϊτάν , 71΄ πεν.  Κάμπελ  ,
Διαιτητές  :Χ.  Μήτσιος ,Α.   Θανασακούδης , Κ.  Μερκενίδης ,
Κάρτες : Μπικέϊ , Σφακιανάκης , Θεοδορίδης , Μπακάκης ,
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο(Μασάντο) , Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης, Σάμαρης, Σαβιόλα( Ιμπαγάσα ) , Ολαϊτάν, Κάμπελ, Σέποβιτς (Βαλντέζ) .
Στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι δύο νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας: Μέγιερι, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Εντινγκά, Βαλντέζ, Μαρκάνο, Μπονγκ
Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρατσάλι, Κουτρουμάνος (Καλί) , Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης (Νταλμά) , Γοδόι, Σφακιανάκης(Μπόγιοβιτς) , Γκάλο, Μπακάκης, Φλοράν, Μπικέι .-
Στον πάγκο του Παναιτωλικού: Στεφανάκος, Καλι, Μελισσάς, Νταλμά, Μαρτίνεζ, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπόγιοβιτς
Τα  Βίντεο από αγώνα  :

ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  2 - 1  δηλώσεις  γκολ  02/02/2014 : http://youtu.be/sGXUrqY5iwA ,
ΟΣΦΠ - Παναιτωλικός  2 - 1  ισοφάριση  02/02/2014 : http://youtu.be/F_O_CJoIkXw ,
ΟΣΦΠ - Παναιτωλικός  2 - 1  2ο  γκολ  02/02/2014 : http://youtu.be/vborGigs42Y  ,

Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος  2-3   , (1-1) .-
 ^

Τα  γκολ : 10΄, 63΄Λουσέρο , 37΄, 83΄Ναπολεόνι , 75΄  Ινγκλέσιας ,
Διαιτητές : Δελφάκης , Αναστόπουλος , Πετρόπουλος ,
Κάρτες : Φαρινόλα , Ντάλμπεργκ , Ταυλαρίδης ,
Απόλλων Σμύρνης (Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παντελιάδης, Κανακούδης, Τσοκάνης, Κόρμπος, Μίνγκας, Λουσέρο, Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ
Στον πάγκο για τον Απόλλωνα: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Παπαχρήστος, Πετρόπουλος, Τσιλιγκίρης, Μπάρκογλου, Άμπροουζ
Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Ιγκλέσιας, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος, Ουμπίδες, Λαζαρίδης
Στον πάγκο για τον Ατρόμητο: Σηφάκης, Μπρίτο, Γεωργίου, Νάστος, Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο
Τα  βίντεο  από  αγώνα :
~ ΑΠΟΛΛΩΝ -   ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  στο ημίχρονο  1 - 1  τα γκολ  02/02/2014 : http://youtu.be/TZDgmsRlyGU ,
~ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  γκολ ισοφάρισης  02/02/2014 : http://youtu.be/xMaRox0nnE8 ,
Απόλλων Α  - Ατρόμητος 2 - 3  τα γκολ  02/02/2014 : http://youtu.be/beZPKnOKhNc ,
Απόλλων -  Ατρόμητος  ημίχρονο  1 - 1  02/02/2014: http://youtu.be/9OsBn4i93ek  ,
ΑΠΟΛΛΩΝ  - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  2 - 3  02- 02- 2014 : http://youtu.be/jQ4lek3oLyo ,
^ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2ο  γκολ  2 - 2- 2014 : http://youtu.be/-P_TTrluEbU  ,
^Απόλλων - Ατρόμητος 1ο  γκολ ισοφάρισης  1 - 1  02/ 02/ 2014 : http://youtu.be/fnO7l7Xp2Go ,

Πανιώνιος - Εργοτέλης   0-1 , (0-0) .-  ^
 Τα  γκολ : 86΄Διαμαντάκος ,
Διαιτητές : Κίζας ,Η. Κουλα    Γουρδιώτης ,
Κάρτες : Κούρντι ,  Μεχία κοκκινη  , Διαμαντάκος , Ρέντζα κόκκινη ,Λαμπρόπουλος , Κούμπικ ,
  Οι  συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανιώνιος (Κ. Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός, Παντίδος, Κουλουχέρης, Λάζνικ, Αραβίδης, Γιάννου
Εργοτέλης (Μ. Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Σαρρής, Καρντόζο, Ιμπραΐμ, Ρέντζας, Μεχία, Μπαντιμπανγκά, Κούμπικ, Χαντί, Διαμαντάκος
Τα  βίντεο από  αγώνα  :
^ Πανιώνιος - Εργοτέλης 0 -1  γκολ  02/02/2014 : http://youtu.be/v6HcKJiW5fI ,
^ Πανιώνιος - Εργοτέλης  φάσεις  στο  0 - 0  2/ 2/ 2014 : http://youtu.be/sXB_GbexQZA  ,
  Πανιώνιος -  Εργοτέλης 0 – 1, το  γκολ 2/ 2/ 2014 : http://youtu.be/vIQIoQSr0xM  ,

Βέροια - Πανθρακικός   0-0, (0-0) .- ^
Τα   γκολ : 
Διαιτητές  :  Αρετόπουλος , Ευθυμιάδες ,  Φραγκιαδάκης ,
Κάρτες : Πασχαλάκης κόκκινη , Αμαραντίδης ,Παπαγεωργίου ,
Η ενδεκάδα της Βέροιας: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Μοχάμεντ, Τραπ, Ζεζίνιο, Γεωργιάδης, Καλτσάς, Γκονσάλβες, Παυλίδης, Όστοϊτς, Μπάρμπας
Ο πάγκος του Ράτκο Ντόστανιτς: Λόπεζ, Τζημογιάννης, Μάνος, Βέρτζος, Σιόντης, Μπαργκάν, Βεργώνης.
24Αλέξανδρος Πασχαλάκης (4΄) 2Θανάσης Παπαγεωργίου 15Π. Μ'Μπο 33Αχιλλέας Σαρακατσάνος 3Ζορντάο Ντιόγκο 7Χρήστος Τζάνης 20Ν. Μπαϊκαρά 23Ρομέου 84Αντώνης Λαδάκης 32Διονύσης Μακρυδημήτρης  (Αθανασιάδης)   99Ιγκόρ 
Βίντεο  από αγώνα  :
  ^Βέροια -  Πανθρακικός  0 - 0  φάσεις  2/ 2/ 2014 : http://youtu.be/nSOUSpt6Rac  ,

Καλλονή - Αστέρας Τρίπολης    0-2 , (0-0) .- ^
Τα γκολ : 35΄ Χουάνμα , 72΄Καράσκο ,
Διαιτητές :Τοπούζης , Καρασεραϊδης , Καραγκιζόπουλος  ,
Κάρτες : Σανκαρά ,
Χογκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Ζακουάνι, Κειτά, Καλτσάς, Γιορέντε, Μανούσος, Λεοζίνιο και Περόνε (Γκναμπούργκου ,)
οι ενδεκα του Γιάννη Μαντζουράκη για την τυπικά γηπεδούχο Καλλονή
 Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κοντοές, Εντό, Ουσέρο, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Καράσκο και Χουάνμα είναι οι 11 που ξεκινάει ο Στάικος Βεργέτης για τον Αστέρα

Βίντεο  από  αγώνα  :   
 ΚΑΛΟΝΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ 0 - 2  02- 02- 2014 : http://youtu.be/f6S2XfODJOM  ,
Super League 02/02/2014  γκολ και φάσεις  αγώνων : http://youtu.be/5N5lfrXWhcI ,

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ  2-1 , (1-1).- ^Τα  γκολ :10΄ Αθανασιάδης ,36΄Κάταϊ ,  67΄Τόρες
Διαιτητής του αγώνα είναι ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος με βοηθούς τους Αντώνη Καρατζίκα και Στέλιο Τσολάκη  
Κάρτες :Καζναφέρης , Κίτσιου ,Σπυρόπουλος,   Κάτσε ,
 11άδα του Πλατανιά: Γεωργαλλίδης, Φάισκα, Ινκούμ, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Καζναφέρης, Τέτε, Γουνδουλάκης(Μενδρινός), Κατάι, Μπέλιτς, Τόρες(Σιαλμάς)
Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Περιστερίδης, Σιαλμάς, Μενδρινός, Δημήτρης, Πάχια, Ντεντάκης, Σούκιας
 Η 11άδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος(Λίνο), Σκόνδρας, Κατσουράνης, Μαντούρο(Νάτκο), Κάτσε, Μάρτενς(Βούκιτς), Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης
Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Νάτχο, Λίνο, Ινσαουράλδε, Σαλπιγγίδης, Βούκιτς, Νίνης
Τα  βίντεο  από  αγώνα  :
  ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ -  ΠΑΟΚ  ημίχρονο  1 - 1  02/02/2014: http://youtu.be/8KrKcZF5uas ,
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟΚ 2 - 1  , 2ο γκόλ 02/02/2014: http://youtu.be/LOYsS0mmKQM ,
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ -  ΠΑΟΚ 2 - 1 δηλώσεις  γκολ  02/02/2014 : http://youtu.be/AH9jgVOhTjY  ,


*** Α1 - Μπάσκετ  Σ/Κ :

                               

16η Αγωνιστική
01/02/2014ΚολοσσόςΑπόλλων Πατρών84-82
01/02/2014Νέα ΚηφισιάΑρης81-74
01/02/2014ΗλυσιακόςΠανελευσινιακός84-75
01/02/2014ΠΑΟΚΑΓΟΡ97-90
02/02/2014ΠανιώνιοςΚΑΟ Δράμας77-71
02/02/2014ΠαναθηναϊκόςΤρίκαλα83-63
02/02/2014Ικαρος ΧαλκίδαςΟλυμπιακός64-87


***Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής:

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου
Κολοσσός Ρόδου-Απόλλων Πατρών 84-82

ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Άρης 81-74
Ηλυσιακός-Πανελευσινιακός 84-75
ΠΑΟΚ-ΑΓΟ Ρεθύμνου 97-90

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Πανιώνιος - ΚΑΟ Δράμας 77-71
Παναθηναϊκός - Τρίκαλα 83-63
Ίκαρος Χαλκίδας-Ολυμπιακός 64-87
BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 16 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός 31
2. Πανιώνιος 29
3. Ολυμπιακός 28
4. ΠΑΟΚ 26
5. ΑΕ Νέας Κηφισιάς 25
6. Απόλλων Πατρών 23
. ΚΑΟ Δράμας 23
8. Κολοσσός Ρόδου 22
. Άρης 22
. ΑΓΟ Ρεθύμνου 22
11. Πανελευσινιακός 21
. Ηλυσιακός 21
. Τρίκαλα 21
14. Ίκαρος Χαλκίδας 20
* Ο Ολυμπιακός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

***  Β΄ Εθνική  Νότιος  Όμιλος 18η  αγωνιστική 2013-14  :
18η Αγωνιστική 31-01-2014 18:00 Φωστήρας3 : 0   Αστέρας Μαγούλας
  02-02-2014 15:00 Επισκοπή5 : 1    Γλυφάδα
  02-02-2014 15:00 Παναχαϊκή0 : 1    Ηρακλής Ψαχνών
  02-02-2014 15:00 Αχαρναϊκός 3 : 0    Βύζας Μεγάρων
  02-02-2014 15:00 Φωκικός2 : 2  Ολυμπιακός Βόλου
  02-02-2014 18:00 Καλλιθέα1 : 3    Παναιγιάλειος
  03-02-2014 14:00 ΑΟ Χανιά1 : 1    Πανηλειακός

*** B ΄ Εθνική  Βόρειος  Όμιλος  :


18η Αγωνιστική
02/02/2014ΚαβάλαΠιερικός-
02/02/2014Δόξα ΔράμαςΑπόλλων Καλαμαριάς-
02/02/2014ΖάκυνθοςΑναγέννηση Γιαννιτσών-
02/02/2014Νίκη ΒόλουΑιγινιακός-
02/02/2014ΗρακλήςΒατανιακός-
03/02/2014ΤύρναβοςΑΟ Κασσιόπη-
03/02/2014Εθνικός ΓαζώρουΑναγέννηση Καρδίτσας-

*** Γ΄ Εθνική  16η αγωνιστική  στον  4ο  Όμιλο Σ/Κ  :


Σάββατο  01/02/2014 :

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ  Γ. Σ.-Α.Ε. ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  0-0  ,(0-0) .-^
Τα  γκολ  :
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Τσουκάλης, Κουρεντζής, Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Δασκαλάκης, Αργυρόπουλος, Ταχματζίδης, Βιτάλι, Τσουλάκος και, Χελάς, ενώ ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θέση διεκδικούν και  οι Μερκούρης, Μπαστακός , Σπανός, Ζησιμάτος, Πετρόγιαννης, Πουλάκος και, Νινιός.
Α.Ε ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Αρώνης, Ανυφαντής, Νίτσος, Μπαλαούρος, Δενδρινός, Μεταξούλης, Τζιμάνης, Καβαλάρης, Νάκος και, Μιχαλόπουλος, ενώ την 18άδα συμπληρώνουν και οι Μπούρος, Νούλας, Ν. Ζέρβας, Δουλιώτης, Φιλάι, Διαμαντόπουλος και Μπαλαφούτης.
Διαιτησία: Δραγάτης, Τζαφόλιας, Σπυρόπουλος (Σ.Δ. Ανατ. Αττικής)
Κυριακή  02/02/2014  :

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ - Π.Σ  ΚΑΛΑΜΑΤΑ  0-1  ,(0-1) .- ^
Τα  γκολ : 4΄ Καραχάλιος     ΠΑΟ Βάρδας ξεκινάει με τους εξής 11: Θωμάς, Π. Πολίτης, Παναγιωτόπουλος, Καραχάλιος, Βραχνής, Δ. Τσουκαλάς, Γ. Πολίτης, Ανδριέλος, Μπισμπάρδης, Πασπαλιάρης, Γραμματικόπουλος,
Στον πάγκο οι Σκοντζάι, Ανδριτσόπουλος, Π. Τσουκαλάς, Καπετανάκης, Παναγόπουλος, Βέρας και Ντεντόπουλος
 Μαύρη Θύελλα ξεκινάει με Ριγανά, Τσόπελα, Λιόλιο, Καντούτση, Κωνσταντόπουλο, Μαρτίνο, Καραχάλιο, Ζαχαρόπουλο, Ηλιόπουλο, Καλογερόπουλο, Καλαντζή
Στον πάγκο οι Αθανασόπουλος, Σοφός, Γεωργακόπουλος, Κολοβούρης, Μπελεβέτης, Πούτσης, Σκόνδρας
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ -  Α.Ε  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  0-0  .- ^  Χθες .-
 
 Ατρόμητος Αχαΐας - Αχαϊκή  1-1 .- ^
Ατρόμητος Αχαΐας: Τζουραμάνης, Λιβάνης (76′ Ν. Γραμματικόπουλος), Α. Τρίγκας, Θ. Βέρρας, Παπαδόπουλος, Θωνιάτης, Ν. Τρίγκας. Ντόμας, Γκάτσης, Λαθύρης, Βαβάτσικος.
Aχαϊκή: Δρακόπουλος, Ρέλλας (91′ Διακάτος), Νίκας (68′ Μελέκος), Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Τόγιας, Καζαντζής (74′ Αγγελόπουλος), Μπουρδανιώτης, Σπανός, Δημητρακόπουλος, Αποσκίτης.
ΠΑΟ Βάρδας - Μαύρη Θύελλα   0-1 .- ^

Πανναυπλιακός - ΑΕ Καραϊσκάκης   0-1   .- ^
 {Τα  γκολ : Γραβάνης  , }
Πανναυπλιακός: Κομπόσης, Καπλατζής, Κομνηνός, Γκολέμης Θ., Ευθυμίου, Καραμάνος, Μπέλεσης, Διαμαντής, Δριμούζας, Μουσταφάι, Γκολέμης Η.
ΑΕ Καραϊσκάκης: Καραγκούνης, Παναγιώτου, Κίτσος, Μπαλάφας, Πέτσας, Κόλλινς, Κυριάκης (72΄ Μαργαρίτης), Χούσος, Γεωργόπουλος, Σκερλετίδης (88΄ Παγώνης), Γραβάνης (20΄ Χήρας).

Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο - Παναργειακός   1-3 , (0-1) .-    
{  25΄, 65΄Αγγελόπουλος , }

Παναρκαδικός - Δόξα Νέας Μανωλάδας  0-1 .-^

 Παναρκαδικός: Μανέλης, Ειρ. Πετρόπουλος, Μπούτας, Χατζόπουλος, Μπεντεβής (53' Νάνος), Κωστάκης, Σταθουλόπουλος, Αρδάμης, Σαλαπάτας, Καδάς, Βλάχος (46' Ευγ. Πετρόπουλος).
Δόξα Νέας Μανωλάδας: Τσάκωνας, Νιφορόπουλος, Μπίζος, Νικολακόπουλος, Ζαδραβέλης, Δαβουρλής, Σεϊτάι, Κυριαζόπουλος, Κωστής, Νικελάτος, Γούρμος.


Εθνικός Σαγέικων - Ένωση Ερμιονίδας  0-2  , (0-1) .- ^ 
    {Τα  γκολ :  46΄Στάϊκος,65΄Βλαχόπουλος } ,
Εθνικός Σαγέικων: Κανελλόπουλος, Μπινιέρης, Σωτηρόπουλος (46΄ Παναγόπουλος), Νικολόπουλος, Αυγερινός, Τζίφας, Αγγελάτος (59΄ Δαλιάνης), Βουρλούμης, Ντεμάι (72΄ Σπαθής), Φωτόπουλος, Αθανασόπουλος.
Ένωση Ερμιονίδας: Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Ιασωνίδης, Τσώνης, Κιοσσές Δήμας, Σααβέντρα (64’ Μαυρόπουλος), Στάικος, Συμελίδης (89’ Μπούρας), Βλαχόπουλος (82’ Σχοινάς).

Άρης Αιτωλικού - Κόρινθος  1-1 .- ^
  Άρης Αιτωλικού: Ρόκκος, Γρηγοριάδης, Σωτηρόπουλος, Καλοκαίρης, Μπερερής, Καβαλιέρης (88΄ Παλιάτσας), Τουρλίδας (72΄ Βαλμάς), Μακρής, Κολοβάκης, Λαδάς (44΄ Γαβρίνας).
Κόρινθος: Αρχοντάκης, Κουλός, Φίλης, Τσάτσος, Τζωρμπατζίδης, Σπυρόπουλος, Διαμαντόπουλος (61΄ Αμπαδιωτάκης), Λούβρης (46΄ Γκεοργκίεφ), Καφαντάρης, Κερμανίδης, Χαρίτος (84΄ Μπούκης).
 
 
***    Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας: Όλα τα ονόματα των υποψηφίων για τις εκλογές...
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας στην συνεδρίασή του 30/1/2014 επικύρωσε τις  υποψηφιότητες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στις εκλογές της  Ένωσης, που θα διεξαχθούν στις 5/2/2014, ημέρα Τετάρτη!
~** Οι Υποψήφιοι είναι κατά αλφαβητική σειρά οι παρακάτω:
ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ
1-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του  ΗΛΙΑ
3-ΓΙΑΛΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ     του ΙΩΑΝΝΗ
4-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
5-ΓΟΥΡΝΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ
6-ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
7-ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
8-ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
9-ΚΑΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
10-ΛΙΟΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΡΙΣΤΟΥ
11-ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
12-ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ    του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
13-ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ
14-ΜΠΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ     του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
15-ΜΠΟΥΓΑΣ ΦΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
16-ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
17-ΝΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ      του ΣΤΑΥΡΟΥ
18-ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
19-ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ     του ΧΡΗΣΤΟΥ
20-ΡΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ     του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
21-ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ    του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
22-ΣΩΦΡΟΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
23-ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
24-ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ       του ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ
25-ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ
1-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   του ΙΩΑΝΝΗ
2-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ     του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3-ΚΟΥΤΙΒΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ       του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
4-ΛΙΓΓΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ        του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
5-ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
6-ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ      του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
7-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΛΙΑΣ   του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
8-ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
9-ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
10-ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
11-ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
1- ΘΕΟΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2- ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3- ΜΠΡΙΣΚΟΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
4- ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
5- ΤΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
1- ΔΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ

***  ΕΠΣΜεσσηνίας Ποδόσφαιρο  Τοπικής  κατηγορίας  Σ/Κ :

Α΄ Κατηγορία (18η αγωνιστική) 
Σάββατο 01/02/2014 :
1. Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ-ΑΓΡΑΣ   1-1 , (0-0) .- ^
2. ΟΜΟΝΟΙΑ-Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΗΣ  2-4 , (0-2) .-^
3. ΕΡΑΝΗ - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ   2-1 ,(0-0) .-^
Κυριακή 02/02/2014 :
4. ΑΣΤΕΡΑΣ-Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ  1-2 .- ^
5.ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ  1-0 .- ^
6. Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ-ΦΑΡΑΙ  1-0 .-^
7.ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  0-0.- ^ 
8. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 0-0 .-^

*** Β΄ Τοπικό ΕΠΣΜεσσηνίας  (17η) αγωνιστική    :
Τετάρτη 29/01/2014:
Παπαφλέσσας Άμφειας -Α.Π.Σ.Άρις  4-0 ^
Δόξα Καλαμάρας - Αστέρας Μικρομάνης  0-2 .- ^
Α.Ε. Κυπαρισσίας , Ηρακλής - Α.Ο. Ασπρόχωμα  2-3  .- ^
Α.Σ. Μάνεσι - Αστέρας Βαλύρας  1-1 .- ^
Α.Ε. Αβίας -Α.Σ. Πανθουριακός 0-2 .- ^
Κεραυνός Καλαμάτας - Ηρακλής Καλαμάτας 4-2 .- ^
Σάββατο  01/02/2014 :
ΑΣΤΕΡΑΣ  Μικρομάνης - Α.Π.Σ. Άρις
Νέος  Άρις  - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ Άμφειας
Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΔΟΞΑ  Καλαμάτας
Α.Ο. ΒΕΡΓΑΣ - Α.Π.Σ. Δήμου  Παπαφλέσσας 
ΠΑΟ Καλλιθέα - Α.Ο. Πατίστας
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ Χώρας - Ολυμπιακός Ανάληψης

***

***  https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.  -     411  φίλοι.-

~   ANARTHSEIS  IANOYARIOY  2014   : ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/01/2014-01-2014.html ,
~  Πρώτη  μέρα  του  2014  στην  ενημέρωση  Τετάρτη  01  Ιανουαρίου  2014   : ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ !!!  ΓΕΜΑΤΑ  ΥΓΕΙΑ  , ΕΥΗΜΕΡΙΑ ! , ΕΛΠΙΔΑ  ! , ΑΓΑΠΗ  . ΕΙΡΗΝΗ ,  ΧΑΡΑ  ΚΑΙ  ΑΝΘΡΩΠΙΑ !!!  
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/01/01-2014.html , Ενημέρωση  Τετάρτης  01  Ιανουαρίου  2014.-
~  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/01/02-2014.html , Ενημέρωση  της  Πέμπτης  02  Ιανουαρίου  2014  .-
~   http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/01/03-2014.html , Ενημέρωση  της Παρασκευής  03  Ιανουαρίου  2014 .- 
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/01/03-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  03  Ιανουαρίου  2014 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/01/04-2014.html?showComment=1388836276942#c3402382603892749924 ,   Ενημέρωση  του  Σαββάτου  04  Ιανουαρίου  2014 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/01/4-5-6-2014.html ,   ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ Σάββατο Κυριακή Δευτέρα 4 , 5 και 6 Ιανουαρίου 2014  .-
~   http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/01/05-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  05  Ιανουαρίου  2014 .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/01/06-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  06 Ιανουαρίου  2014   .-
~  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/01/07-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  07  Ιανουαρίου  2014 .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/01/08-2014.html , Ενημέρωση  της  Τετάρτης  08  Ιανουαρίου  2014.-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/01/09-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  09 Ιανουαρίου  2014 .-~
http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/01/10-2014.html  , Ενημέρωση  της  Παρασκευής 10  Ιανουαρίου  2014 ~
 ~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/01/11-2014.html  , Ενημέρωση  του  Σαββάτου  11 Ιανουαρίου  2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/01/12-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  12  Ιανουαρίου  2014 .-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/01/13-2014.html , Ενημέρωση της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου 2014.-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/01/15-2014.html ; , Ενημέρωση Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/01/16-2014.html , Ενημέρωση Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 .-
http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html ,   Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/01/18-2014.html , Ενημέρωση του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου 2014 .-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/01/19-2014.html , Ενημέρωση της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2014.-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/01/20-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης   Δευτέρα   20  Ιανουαρίου  2014
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/01/21-2014.html , Ενημέρωση της  Τρίτης  21  Ιανουαρίου  2014  ,.
~  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/01/22-2014.html   , Ενημέρωση Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 .-
~  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/01/23-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 , .-
~  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/01/24-2014.html , Ενημέρωση Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 .-
~  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/01/25-26-2014.html ,   ,  Αθλητικό Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιανουαρίου 2014.-
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/01/25-2014.html  , Ενημέρωση του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2014 .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/01/25-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/01/26-2014.html  ,  Ενημέρωση  της  Κυριακής  26  Ιανουαρίου  2014 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/01/27-2014.html , Ενημέρωση  της  Δευτέρας  27  Ιανουαρίου  2014 .-
~  http:// http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/01/28-2014.htmlvlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/01/28-2014.html ,     , Ενημέρωση Τρίτη  28  Ιανουαρίου  2014 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/01/29-2014.html .- Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  29  Ιανουαρίου  2014 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/01/29-2014.html , Το  αγιάζι της  ενημέρωσης  Τετάρτη  29 Ιανουαρίου  2014 .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/01/30-2014.html , Ενημέρωση της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου 2014 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/01/31-2014.html    Ενημέρωση Παρασκευή  31  Ιανουαρίου  2014  : Η  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΜΑΣ .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/01/31-2014.html , Σήμερα  είναι Παρασκευή ανθολογίου   31  Ιανουαρίου  2014 .-
~   http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/01/31-2014.html  , ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Παρασκευή  31  Ιανουαρίου  2014 .-

*** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:
~ http://www.youtube.com/stamos01 ,       = 3061   video.-
~   http://www.youtube.com/stamatios01 , = 1504 video.-
~    http://www.youtube.com/vlasiskal , =     1497   video.-
                                               ** Σύνολον   :  6062   βίντεο αναρτημένα .-
~** http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home ,   2427  .-
~** https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  , 587  φίλοι .-  


~***ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ    ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
 ~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/02/01-02-2014.html  , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο 01-02-2014 Φεβρουάριος .-
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/02/2014.html , Παρουσιάσεις  Αθλητικών  ερασιτεχνικών  βίντεο  Ιανουαρίου  Φεβρουαρίου  2014 .-
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου