ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 09-12-2013,

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  09-12-2013  : 

 Ι.Μονή  Γρηγορίου

Ι.Μ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ




 *** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα  :
 Άγιον Όρος
***  Σενάρια και παρασκήνιο…          
  
Φίλος, διαβάζοντας το σχόλιό μας για τον πρώην υπουργό Σταύρο Μπένο, την «αγωνία» του για την κεντροαριστερά και τη... μετά Χριστό δήλωσή του για το λαϊκισμό του Ανδρέα Παπανδρέου, μας έλεγε ότι δεν έχει σταματήσει, επίσης, να ενδιαφέρεται για την Καλαμάτα. Μάλιστα, μας τόνισε ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα έχει... ιδιαίτερη συμμετοχή, τόσο ο ίδιος όσο και ο κύκλος των φίλων που επηρεάζει.
Εμείς, τι να πούμε τώρα; Η αλήθεια είναι ότι κάτι ακούμε, αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν είναι ένα κακογραμμένο σενάριο ή ανταποκρίνονται στην... παρασκηνιακή πραγματικότητα!  ΑΠ. 

*** Ο Δήμος Καλαμάτας θα βοηθήσει στο πλαίσιο του νόμου τις οικονομικά αδύνατες οικογένειες         
           
Η προγραμματισμένη για προχθες συνάντηση μεταξύ του υπουργού και του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Μανιάτη και Ασημάκη Παπαγεωργίου, της διοίκησης της ΔΕΗ και εκπροσώπων της ΚΕΔΕ, δεν ήταν χωρίς εντάσεις. Στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους οι δήμαρχοι θεωρούν ότι η κυβέρνηση επιχειρεί εν μέσω κατακραυγής της κοινής γνώμης να τους πετάξει την «καυτή πατάτα» των διακοπών ρεύματος της επιχείρησης που τις τελευταίες ημέρες έχει οδηγήσει συνανθρώπους μας ακόμη και στο θάνατο, με αποκορύφωμα την υπόθεση-σύμβολο της 13χρονης Σάρας στη Θεσσαλονίκη.
  Η αντίδραση των δημάρχων
Με τις δημοτικές εκλογές σε έξι μήνες δεν είναι τυχαίο ότι δήμαρχοι, με πρώτον τον Στέλιο Μποζίκη, ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν την εξόφληση λογαριασμών της ΔΕΗ σε νοικοκυριά της περιοχής τους που η επιχείρηση τους έχει διακόψει το ρεύμα.
Ούτε είναι τυχαία η επιστολή των τεσσάρων δημάρχων στον πρωθυπουργό με την οποία  ζητούν την προσωπική του παρέμβαση, προκειμένου η κυβέρνηση να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση, που θα επιτρέψει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εφόσον οι Δήμοι έχουν αποδεδειγμένα την οικονομική δυνατότητα, να γίνει τακτοποίηση οφειλών και κάλυψη του κόστους επανασύνδεσης του ρεύματος στους αδύναμους.
Κι αυτό, γιατί συνάδελφοί τους απ’ όλη τη χώρα, όπως αυτός του Κορδελιού-Ευόσμου Στάθης Λαφαζανίδης, που είδε μία γιαγιά και τον εγγονό της να σώζονται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τις φλόγες, λόγω της έγκαιρης επέμβασης της Πυροσβεστικής, θεωρούν ότι το σημερινό νομοθετικό πλαίσιο δεν επιτρέπει την εξόφληση των λογαριασμών της ΔΕΗ από τους Δήμους.
  Τι θα ζητήσει η ΚΕΔΕ
Πάντως, οι εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ κατά τη διάρκεια της συνάντησης ζήτησαν: Τη νομοθετική ρύθμιση που ζητούν με την επιστολή τους οι τέσσερεις δήμαρχοι, ώστε να μπορεί να εγκριθούν σχετικά κονδύλια από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Χρηματοδότηση των Δήμων, ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τέτοιου είδους έξοδα.
Να σημειωθεί ότι όσα συμβαίνουν με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν «χτυπήσει» τους Δήμους και στο θέμα των εσόδων τους, καθώς η αδυναμία πληρωμής από τους καταναλωτές σημαίνει ότι και οι ΟΤΑ χάνουν πόρους από τα δημοτικά τέλη.
  Ουσιαστική συμπαράσταση στους συνδημότες
Από την πλευρά του, ο Δήμος Καλαμάτας, στην προσπάθεια να υπηρετεί το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, έχει κινητοποιηθεί και βοηθά τους οικονομικά αδύνατους όλο το χρόνο, αλλά με έμφαση στις εορταστικές περιόδους, όπως αυτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που έρχεται. Αυτό το πράττει μέσα από τις Δομές που ίδρυσε και λειτουργεί, με τη βοήθεια εθελοντών σε πολλές περιπτώσεις.
Τα ανωτέρω τόνισε προχθές ο δήμαρχος Παν. Νίκας και – απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου – εκτίμησε ότι είναι άτοπα όσα αναφέρονται σε δηλώσεις δημάρχων πως θα πληρώσουν τη ΔΕΗ για δημότες τους οι οποίοι αδυνατούν να το πράξουν, διότι ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου δε θα εγκρίνει τις δαπάνες.
Ο Π. Νίκας τόνισε πως υπάρχει τριμελής επιτροπή, όπου εκπροσωπούνται η ΔΕΗ, η ΔΟΥ και ο Δήμος Καλαμάτας, για τη διευθέτηση τέτοιων ζητημάτων. Σε ό,τι αφορά το Δήμο, θα εξαντλήσει στο πλαίσιο αυτής της επιτροπής τα περιθώρια που υπάρχουν υπέρ των οικονομικά αδύνατων συμπολιτών μας, οι οποίοι δυσκολεύονται να εξοφλήσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ.

*** Ομορφιές και δυσκολίες στη Μεσσηνία: Διεθνώς βραβευμένα ντοκιμαντέρ η καλύτερη διαφήμιση της χώρας (βίντεο)         
  
To Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λονδίνου και προβάλει τις ταινίες που βραβεύτηκαν φέτος, στο 6ο  Φεστιβάλ (7-18 Οκτωβρίου 2013), από την Πέμπτη 5 έως την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 Το βραβείο του καλύτερου ντοκιμαντέρ δόθηκε στο «Μίτσιγκαν –Ομορφιές και δυσκολίες» του Κίμωνα Τσακίρη.
Ο αγρότης «φιλόσοφος» Δημήτρης Τσίγκανος ή Μίτσιγκαν, από τα Φιλιατρά, έριξε ένα τελάρο με μαρούλια άισμπεργκ στην καρότσα του αγροτικού του, κάθεται πίσω από το τιμόνι, κλείνει την πόρτα, βάζει μπροστά τη μηχανή και το ντοκιμαντέρ δρόμου «Ομορφιές και δυσκολίες», με συνεπιβάτες- συνοδοιπόρους τον σκηνοθέτη Κίμωνα Τσακίρη και τον εικονολήπτη Βαγγέλη Κουλίνο ξεκινά.
Το ντοκιμαντέρ αποτελεί τη ραχολοκαλια ολοήμερου- σημερινού- αφιερώματος του γαλλογερμανικού καναλιού ARTE για τις αχτίδες αισιοδοξίας στην Ελλάδα της κρίσης. Με διαφορά μερικών ωρών προβλήθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου στο Λος Άντζελες. Η πρόταση του καναλιού, με παραλήπτη τον δημιουργό των ντοκιμαντέρ «Sugartown», Κίμωνα Τσακίρη ήταν σαφής.
Πεδίο δράσης του και πάλι η Μεσσηνιακή γή. Η Άγρια Δύση της Ελλάδας με πρωταγωνιστή έναν σύγχρονο κάουμποϊ- επιτυχημένο επιχειρηματία.
«Η Μεσσηνία είναι η Άγρια Δύση της χώρας διότι οι άνθρωποι ζούν σαν τα αγρίμια, ιδιώς εκείνοι που έχουν ακόμη όνειρα», εμφανίζεται ο Δημήτρης Τσίγκανος ή Μίτσιγκαν να λέει στον σκηνοθέτη την ώρα που οδηγεί.
Για τον Τσακίρη η ζωή «βρίσκεται εκεί έξω, όχι στις πόλεις». Επέλεξε τη Μεσσηνία διότι την γνωρίζει αρκετά από τα γυρίσματα που είχε κάνει για τα δύο ντοκιμαντερ με επίκεντρο τους γαμπρούς και τις νύφες της Ζαχάρως αλλά και επειδή «η Μεσσηνία έχει το μύθο του Ουέστ και τη δυναμική της ανάπτυξης».
Κατέβηκε, λοιπόν, ο Τσακίρης έχοντας κατά νου να μιλήσει με αγρότες, επιχειρηματίες, μεγάλους και μικρούς, που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα ώστε από τα λεγόμενα τους να σχηματιζόταν μια θετική εικόνα για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της.
Κι έπεσε πάνω στο Μίτσιγκαν ο οποίος συγκέντρωνε όλα όσα είχε κατά νού ο σκηνοθέτης. Με σπουδές σκηνοθεσίας κινηματογράφου στην Αθήνα, ο Δημήτρης Τσίγκανος, επέστρεψε στα Φιλιατρά και την οικογενειακή επιχείρηση- καλλιέργειες καρπουζιών και μαρουλιών- για χάρη της μητέρας του.
Την ανέλαβε και της έδωσε νέα πνοή καλλιεργώντας τα ζαρζαβατικά πάνω σε μαύρο νάϊλον διότι έτσι δεν απαιτούνται φυτοφάρμακα, εξηγεί ο ίδιος. Μετέτρεψε και έναν παλιό στάβλο της οικογενειακής φάρμας «Ομορφιές και δυσκολίες», σε χώρο ψυχαγωγίας με μπιλιάρδο, φλιπερ, μπαρ, ενώ τα καλοκαίρια οργανώνει δωρεάν κινηματογραφικές προβολές.
Ένας παγετός όμως καταστρέφει τη σοδιά και την ίδια χρονική στιγμή χάνει και την μητέρα του.
Δυό «χαστούκια» είναι πολλά γι’ αυτό και αποφασίζει οδοιπορικό στη Μεσσηνία για να συναντήσει παλιούς γνωστούς και νέους φίλους ώστε να βρει το κουράγιο για καινούργια αρχή.
Στο αγροτικό του μπαίνει ο σκηνοθέτης και ο εικονολήπτης και χωρίς σενάριο και σκαλέτα αρχίζουν να κινηματογραφούν «πρίμα βίστα».
Κουβέντες με οικονομικούς μετανάστες, με παραγωγούς, με καλλιεργητές, και προτάσεις για ανταλλακτική οικονομία, για συμπράξεις για καλύτερη διαχείριση αγροτικών προϊόντων συνθέτουν μια εικόνα εξωστρέφειας στο ντοκιμαντέρ.
Το οδοιπορικό στην άγρια δύση για την άγρια κρίση με το Δημήτρη Τσίγκανο διήρκεσε δέκα ημέρες (και νύχτες) το χειμώνα του 2011 και αποτυπώνει στα 57 λεπτά του την οπτική- κατ’ αρχήν- του πρωταγωνιστή στα πράγματα όχι με ανασκευή όσων στραβών έγιναν στο παρελθόν αλλά με κοινό μέτωπο ανασυγκρότηση για πρόοδο επειδή ο (συγκεκριμένος) τόπος έχει δυνατότητες.
«Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν δέκα τέτοια ντοκιμαντέρ, αντί να γυρίζονται διαφημιστικά σποτάκια για τα νησιά και το πόσο όμορφη είναι η χώρα μας» υποστηρίζει ο Κιμων Τσακίρης, με αφορμή το «Ομορφιές και δυσκολίες» και το 24ωρο αφιέρωμα του ARTE.
«Όλοι στο εξωτερικό αντιλαμβάνονται πως ότι βλέπουν στα ειδησεογραφικά δελτία δεν είναι η πραγματική εικόνα για την Ελλάδα. Αφήνοντας τους ανθρώπους να μιλήσουν αναδύεται μια άλλη εικονα, αισιόδοξη. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσεις με τον κόσμο».  news4all.gr
Video: 


~ ΚΑΛΟΝΗ -  ΠΑΟ  0-4   1ο  γκόλ 8 - 12 – 2013  : http://youtu.be/Cccud00RHSQ ,
~ ΚΑΛΟΝΗ - ΠΑΟ  0 – 4   2ο  γκόλ  8- 12- 2013  : http://youtu.be/RiBMvHlrxqQ ,

Δευτέρα  09  Δεκεμβρίου  2013 :Για  την 14η  αγωνιστική  της Σούπερ Λίγκα,
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   0-0 , (0-0) .- ^
 Τα  γκολ :   -
Διαιτητές : Α.  Κάκος  ,Λ.   Βασιλειάδης  , Χ. Μαγιάνης  .-
Κάρτες : Αραβίδης , Κούσας , Παπουτσογιανόπουλος , Γκόλιας , Κούρος , Κουλοχέρης ,Αυλωνίτης, Μπελόν ,Καπάνταης ,
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  
Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Μπρακάλι, Γκόλιας(Δάρλας), Καλί, Κούσας, Καμαρά, Γοδόι(Μπελόν ) , Σίλβα Ζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος(Καλογέρης), Μπόγιοβιτς ,
Πανιώνιος (Ν. Παντελής):Γιάνης Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός(Λαμπροπούκ

λος), Μενδρινός(Καπάντζη), Κουλουχέρης, Αραβίδης, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Γιάννου(Τόσκας)  ,.-
Βιντεο   από  τον  αγώνα  :
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  -  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  0 - 0  δηλώσεις 09 - 12 – 2013 : http://youtu.be/ns1fOMnRM0I ,


 Στην  9η αγωνιστική της Α1 μπάσκετΔεκεμβρίου  2013   :
Live score: Παναθηναϊκός - Ίκαρος Χαλκίδας (30-24 20')
***   ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΙΚΑΡΟΣ  ΚΑΛΙΘΕΑΣ   77-61 .- ^
  ~   Ο Αργύρης Πεδουλάκης με τις γνωστές απουσίες των Παππά και Μασιούλις, ωστόσο, κανονικά αγωνίζονται οι Γιάνκοβιτς και Λάσμε.
Τα  δεκάλεπτα  : 14-11 , 30-24 , 59-39 ,  77-61 .- ^
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Σταματόπουλος, Μπλέτσας
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αργύρης Πεδουλάκης): Χαραλαμπόπουλος 3, Μπράμος 2, Μπατίστ, Φώτσης 17 (4), Ούκιτς 9 (1), Λάσμε 12, Μαυροκεφαλίδης 11, Διαμαντίδης 10 (2), Γκιστ, Γιάνκοβιτς 10 (2), Αποστολίδης 3 (1)
ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Άρης Λυκογιάννης): Γκόβενς 16 (2), Παπανικολόπουλος, Μανωλόπουλος 17 (3), Γκαγκαλούδης 11 (2), Τολιόπουλος, Βουγιούκας, Μάσιτς 3, Ρίτσαρντς 14, Μπέμπης
~** Νέο ρεκόρ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη
Νέο ρεκόρ για τον Διαμαντίδη
Τέταρτος παίκτης στην ιστορία της Α1, στα ριμπάουντ, είναι πλέον ο Δημήτρης Διαμαντίδης, φτάνοντας στο παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας τα 1723 ριμπάουντ στην καριέρα του.
Ο μεγάλος αρχηγός του «τριφυλλιού» χρειαζόταν δύο «σκουπιδάκια» για να περάσει τον Ουόλτερ Μπέρι και να φτάσει την τέταρτη θέση στη σχετική λίστα. Τα δύο ριμπάουντ τα μάζεψε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας για την ένατη αγωνιστική της Basket League.
Ο 33χρονος «3D» είναι, επίσης, πρώτος σε ασίστ και κλεψίματα στην Basket League, γεγονός που αποδεικνύει και με βάση τους αριθμούς την εγνωσμένη πολύπλευρη μπασκετική του προσωπικότητα.
~**

~  *** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~  http://www.youtube.com/stamos01 ,     =2952    Video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =1379   video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =      1371  video.-
   www.novasports.gr   , Σύνολο  :  5702   βίντεο ανηρτημένα .-
 WWW.IN.GR ,    www.simerininews.gr   ,
~** http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home, .


***   ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2013  :
~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/11/01-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  01 Νοεμβρίου  2013 , ΚΑΛΟ   ΜΗΝΑ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ !!!μαζί με  την ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ΜΑΣ !!!
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/11/02-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημέρωσης Σάββατο  02  Νοεμβρίου  2013 .-
της ενημέρωσης Σάββατο  02  Νοεμβρίου  2013 .
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/11/03-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Κυριακή 03  Νοεμβρίου  2013  .-
~    http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/11/04-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  04  Νοεμβρίου  2013  .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/11/02-03-04-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ  τριήμερο 02, 03  και  04  Νοεμβρίου  2013 , *** ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση .-
**
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2013  :
~   http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/12/01-2013.html , Κυριακάτικο  αγιάζι  ενημέρωσης 01 -Δεκεμβρίου  2013.-
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/12/02-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 02- Δεκεμβρίου 2013.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/12/2013.html  , Άρωμα  Ελλάδας Όμορφες  διαδρομές  Τρίτη  Δεκέμβρης  2013  .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/12/03-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  03  Δεκεμβρίου  2013  .-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/12/04-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  04  Δεκεμβρίου  2013 .-
~  
  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/12/05-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  05  Δεκεμβρίου  2013  .-
~   http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/12/06-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή  06 Δεκεμβρίου  2013 .-
~  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/12/07-2013.html , Ενημέρωση  Σαββάτου  07  Δεκεμβρίου  2013 .-
  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/12/08-2013.html  , Ενημέρωση Κυριακή  08 Δεκεμβρίου  2013 .-
~  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/12/09-12-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  09-12-2013 .-
 
~
 ~  





 
*** ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ  ..... :
*** www.blogtv.gr   , www.tometopo.gr  , www.antarsya.gr  , www.expresss.gr  , www.zougla.gr  , www.cybc.com.gr  ,  www.enikos.gr  , www.pospert.gr , www.iatro.gr , www.news.gr  , www.planetgreece.gr , www.piazzadelpo.gr , www.anexartiti.gr , www.aixmi.gr , www.lifo.gr , www.pospertnews.gr , www.atita.gr , www.nocomments.gr , www.tometopo.gr , www.veetle.com , www.news247.gr , www.apela.gr , www.koutipandoras.gr , http://www.defencenet.gr  www.thepressproject.gr , www.ebu.ch , www.inthecity.gr , www.readio.gr , www.24h.com.cy ,  www.tvx.gr , www.antassya.gr , www.apela.gr , www.in.gr .-

~   www.liveu.gr ,  http://www.sportstonoto.gr/  , http://www.youtube.com/watch?v=PE4jTS1a6fk
 

* ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  
*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.- .-
  ~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-          ** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.html ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln  , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-  
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/29-2013.html , Άρωμα Ελλάδας Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Άρωμα Ελλάδας διαδρομές - εκδρομές 11 Σεπτεμβρίου 2013, ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ  εκδηλώσεις στις ΣΠΕΤΣΕΣ – Από Τριήμερη  εκδρομή-απόδραση 7.8. και  9  Σεπτεμβρίου 2013 ,.. ΝΑΥΠΛΙΟ - Ερμιόνη ,Σπέτσες , Ύδρα , Γαλατάς , Πόρος . Αίγινα , Πειραιάς.-

***

5 σχόλια:

  1. ** "Κόσμημα και καλλονή όλων των αρετών είναι η ταπείνωση. Αυτή είναι για την ανθρώπινη ψυχή ό,τι είναι η βροχή για την ξεραμένη γη. Η αληθινή ταπείνωση έχει την αρχή της στον ταπεινό Ιησού Χριστό. «Μάθετε απ’ εμού», μας προτρέπει ο Κύριος, «ότι πράος ειμί και ταπεινός τη καρδία, και ευρήσετε ανάπαυσιν ταίς ψυχαίς υμών» (Ματθ. 11:29)"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ** -Πώς κλίνεται το ρήμα πτωχεύω; = Εγώ πτωχεύω, εσύ κερδίζεις, αυτός πλουτίζει, εμείς πεινάμε, εσείς τα τρώτε, αυτοί μας πηδάνε! ** MΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ .. ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΠΕΙΝΑΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ** "Η σωματική ζωή και η απόλαυση του βίου με εξουσία και πολύ πλούτο, γίνονται θάνατος της ψυχής. Ενώ ο κόπος και η υπομονή και η στέρησης με ευχαριστία προς τον Θεών και ο θάνατος του σώματος, είναι ζωή και αιωνία απόλαυσης της ψυχής. Γράφει: Mέγας Αντώνιος Καλη μέρα ομορφες Ψυχες ...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ***** ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ :
    ~** http://lykeiomeligala.blogspot.com/ ,ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ.-
    ~** http://www.inathos.gr/athos/el/ ,ΑΘΩΣ-ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
    * http://www.fromsport.com/ , ΣΠΟΡ- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΑΣΚΕΤ κ.λ.π.
    ~** http://www.agion-oros.eu/athos/el/VisitMonastery.html , ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    ~** www.mixanitouxronou.gr , Η μηχανή του χρόνου
    ~** www.chiospress.gr , ΧΙΟΣ ΠΡΕΣΣ
    www.emessinia.gr , ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
    www.diasnews.com , ΔΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    www.marathoupoli.com.gr , ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗ
    www.kefalinou.blogspot.com , ΚΕΦΑΛΗΝΟΥ
    www.mani.org.gr , ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ
    www.tripilis.gr , ΤΡΙΠΙΛΑ
    www.pera.gr , ΠΕΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. * http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/
    * http://snsarfara.blogspot.com ,
    * http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com ,
    * http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή