ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ένα Σάββατο στο αγιάζι της ενημέρωσης 16 Μαρτίου 2013

Ένα  Σάββατο  στο αγιάζι της ενημέρωσης 16 Μαρτίου  2013  :


Φωτογραφίες από αποκριάτικες εκδηλώσεις  στην Μεσσήνη Ν. Μεσσηνίας 2013!

*** Μεσσηνιακά  καί  Άλλα  :

***  Περισσότεροι από 3.000 καρναβαλιστές θα παρελάσουν αύριο στην Καλαμάτα  :
 * Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και κέφι οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας. Σήμερα Σάββατο, 16 Μαρτίου, στο λιμάνι της Καλαμάτας, στη 1.00 μετά το μεσημέρι, θα γίνει η «Ιζαμπιάδα», ένα σύνολο καρναβαλικών δρώμενων για να ολοκληρωθούν τα quiz σε πανηγυρικό τόνο.
 Αύριο Κυριακή, 17 Μαρτίου, είναι η μέρα της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης. Η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας θα προηγείται παίζοντας μουσικές του καρναβαλιού και θα ακολουθήσει η πριγκίπισσα Ιζαμπώ με τη συνοδεία της.
Στη συνέχεια, 45 πληρώματα με περισσότερους από 3.000 καρναβαλιστές θα γεμίσουν την οδό Αριστομένους - που θα είναι το επίκεντρο της παρέλασης - με κέφι, χρώματα και καρναβαλική διάθεση.
Αμέσως μετά, στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου, θα γίνει η τελετή λήξης και η απονομή των βραβείων στα καρναβαλικά πληρώματα που διακρίθηκαν. Όλοι οι καρναβαλιστές και οι φίλοι του καρναβαλιού θα χορέψουν σε latin αλλά και ελληνικούς ρυθμούς, στην ανοιχτή γιορτή που θα ακολουθήσει.  Α.Π.

***  Η Καρδαμύλη τίμησε την έναρξη του επαναστατικού αγώνα του 1821 :
  

  

  

  

  

  

 

  

  

  

  

  

     

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  *   Δέκτης αποδοκιμασιών έγινε χθες, την ώρα που κατέθετε στεφάνι στο ηρώο των πεσόντων στην Καρδαμύλη, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την έναρξη της Επανάστασης του 1821, ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ygEkMIOUOBQ#t=0s ,
 
 http://www.youtube.com/watch?v=9M8FBjXH7Fs&feature=player_embedded ,

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=59DP4dLKtfY  ,
 
* Κατά τα λοιπά, ο εορτασμός ήταν λαμπρός. Οι επίσημοι πλαισίωσαν τη σημαία των Μανιατών προς το ηρώο. Ακολούθησε η έπαρσή της και λίγο αργότερα κατέφθασαν οι μαντατοφόροι από την έδρα του Πετρόμπεη, με το μήνυμα της έναρξης του Αγώνα στους καπεταναίους της Δυτικής Μάνης. Στη μνήμη των ηρώων ψάλθηκε τρισάγιο, προ του Ηρώου, και ακολούθησε η κατάθεση στεφανιών από τους βουλευτές Φεβρωνία Πατριανάκου (Ν.Δ.) και Δημ. Κουκούτση (Χρυσή Αυγή), τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παν. Αλευρά, τον εκπρόσωπο της ΠΕΔ Πελοποννήσου, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Μάνης Χρ. Αναστασάκο, την αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Ελένη Κούβαρη, η οποία φορούσε και την παραδοσιακή μανιάτικη στολή, το δήμαρχο Ανατολικής Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο, το διοικητή της Π.Υ. Καλαμάτας Κυριάκο Κυριακουλέα, τον αντιστασιακό Μιχ. Ξυδέα και τη μαθήτρια Δέσποινα- Νεφέλη Καπιτσίνου. Προ της προτομής του Μούρτζινου Τρουπάκη κατέθεσαν στεφάνια η κα Καίτη Βαβαλέα για την Ένωση Απανταχού Μανιατών, ο κ. Γ. Τζανετάκης εκ μέρους του Συλλόγου Μανιατών, η κα Σοφία Καπετανάκη εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μάνης, η κα Ουρανία Μούρτζινου ως εκπρόσωπος της οικογένειας Τρουπάκη - Μούρτζινου που ζει εκτός Καρδαμύλης, ο κ. Στ. Πετρέας ως εκπρόσωπος της οικογένειας Τρουπάκη - Μούρτζινου που ζει στην Καρδαμύλη και ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημ. Γιαννημάρας.
Αναπαράσταση
Αφού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων, ακολούθησε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι μετέβησαν στον ιστορικό χώρο του Αγίου Σπυρίδωνα και των πυργόσπιτων των Μούρτζινων – Τρουπάκηδων, στην παλαιά Καρδαμύλη, όπου η επίκουρος καθηγήτρια του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Σοφία Καπετανάκη, εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας. Αφού αναφέρθηκε στα περιστατικά που προηγήθηκαν της συνάντησης των Μανιατών οπλαρχηγών, επισήμανε πως οι Μανιάτες ήταν η ραχοκοκαλιά της Επανάστασης και με τη βοήθειά τους στάθηκε αυτή, καθώς αν δεν υπήρχαν αυτοί, γρήγορα θα εκφυλιζόταν.
Ακολούθησαν το προσκλητήριο των Μανιατών και των οπλαρχηγών που συμμετείχαν στην κατάληψη της Καλαμάτας και στον Αγώνα του ’21 και η αναπαράσταση της συνάντησης των Καπεταναίων και της ιστορικής απόφασής τους. Στην αναπαράσταση έλαβαν μέρος ερασιτέχνες ηθοποιοί, μέλη του Συλλόγου Νεδουσαίων και η κα Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το Χορευτικό Όμιλο «Λεύκιππο» και το Σύλλογο Κρητών Μεσσηνίας «Ο Ψηλορείτης», τα μέλη των οποίων εντυπωσίασαν με τη χορευτική τους δεινότητα.
Ο δήμαρχος Δ. Γιαννημάρας ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση στη μνήμη εκείνων «που μας χάρισαν την ελευθερία, ώστε να μπορούμε να χορεύουμε και να ζούμε ελεύθερα».
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και ο πατέρας Συμεών, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γ. Πουλοκέφαλος, ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, αντιπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι Μανιάτικων Συλλόγων και πλήθος κόσμου.-
 
*** Εθνικός διχασμός - «Έξω οι ναζί» και «σούζα, κουμμούνια» στην Καρδαμύλη :

 *  Δέκτης αποδοκιμασιών έγινε χθες, την ώρα που κατέθετε στεφάνι στο ηρώο των πεσόντων στην Καρδαμύλη, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την έναρξη της Επανάστασης του 1821, ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης.
Κάποιος από το πλήθος ακούστηκε να φωνάζει «Έξω οι ναζί». Η αναφορά προκάλεσε την έντονη αντίδραση ενός άλλου, προφανώς οπαδού της Χρυσής Αυγής, ο οποίος πετάχτηκε και φώναξε: «Βούλωσέ το, κουμμούνι, προδότη, αλητοκούμμουνο».
Μέχρι να γίνουν όλα αυτά, ο βουλευτής κατέθεσε το στεφάνι, απέτισε το φόρο τιμής και μνήμης και έσπευσε στο σημείο, κινούμενος απειλητικά κατά του πλήθους, φωνάζοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Θα μάθετε να είσαστε σούζα, κουμμούνια»...
Το θέμα δεν πήρε ευρύτερες διαστάσεις, καθώς παρενέβησαν η ενισχυμένη αστυνομική δύναμη, ο δήμαρχος Δημήτρης Γιαννημάρας, ο οποίος ζήτησε από όλους να σεβαστούν την ιερότητα της στιγμής, καθώς και ο Λυκούργος Γαϊτανάρος. Τα πνεύματα ηρέμησαν, ο βουλευτής επέστρεψε στη θέση των επισήμων, ενώ κάποιοι από το πλήθος συνέχισαν να σχολιάζουν: «Δεν πολέμησαν οι πρόγονοί μας για να έρθουν εδώ οι ναζί».
Λίγα λεπτά αργότερα, κάποιος από το πλήθος αποδοκίμασε το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ., χωρίς να δοθεί περαιτέρω συνέχεια. Βίντεο : http://www.youtube.com/watch?v=cmZFIwnAhu0&feature=player_embedded ,


*** Ακυρώνεται η “Κυρία Ιουλία” :
 *  Η παράσταση Κυρία Ιουλία που ήταν να πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου ακυρώθηκε μετά από ατύχημα που είχε μέλος του θιάσου.
Ο διαγωνισμός του Θάρρους παύει να υπάρχει και σας ευχαριστούμε για την μεγάλη συμμετοχή και αυτή την φορά.
  
 ***  Ένοπλη ληστεία στην Ελαία, κλοπή οικίας στην Κυπαρισσία :
 *  Νέα κρούσματα εγκληματικότητας στην Τριφυλία
 Δύο νέα κρούσματα ήρθαν να προστεθούν τις προηγούμενες μέρες στο μακρύ κατάλογο της εγκληματικότητας στην Τριφυλία. Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Ελαία, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης άγνωστος οι άγνωστοι δράστες «μπουκάρισαν» σε οικία στους Μύλους Κυπαρισσίας. Λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης σε οικία στην Ελαία, ο 62χρονος ιδιοκτήτης άκουσε το σκύλο του να γαβγίζει επίμονα και βγήκε έξω από το σπίτι του, στο οποίο μέσα ήταν η σύζυγός του και τα δύο ανήλικα παιδιά του. Βγαίνοντας έξω, δέχθηκε βίαιη επίθεση από δύο κακοποιούς ο οποίοι φορούσαν κουκούλες και γάντια. Πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει και ενώ έφερε αντιστάσεις, είδε μπροστά του ακόμα δύο κακοποιούς με κουκούλες και γάντια οι οποίοι τον απείλησαν με όπλα. Μπήκαν στο σπίτι και με την απειλή των όπλων και τη χρήση βίας απέσπασαν χρηματικό πόσο και ένα κινητό τηλέφωνο. Ευτυχώς, που χάρη στην ψυχραιμία του ανδρόγυνου δεν έγινε τίποτα χειρότερο και οι κακοποιοί ετράπησαν σε φυγή μες στη νύχτα. Το απόγευμα της Τετάρτης άγνωστος ή άγνωστοι παραβίασαν οικία στους Μύλους Κυπαρισσίας και μάλιστα με «κινηματογραφικό» τρόπο που θα ζήλευαν γνωστοί κασκαντέρ ή κομάντος, ανεβαίνοντας στο μπαλκόνι του σπιτιού με τριχιά! Γύρω στις 6 το απόγευμα, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έφυγαν από το σπίτι. Ο ή οι κακοποιοί, όπως φαίνεται, παρακολουθούσαν το σπίτι και με τριχιά που πέταξαν στα κάγκελα του μπαλκονιού στην πίσω πλευρά του σπιτιού, αναρριχήθηκαν και στη συνέχεια παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου του ανδρόγυνου. Έκαναν τα πάντα άνω – κάτω για να βρουν τη λεία του και αφού «σαβούρωσαν» κοσμήματα και χρυσαφικά, ετράπησαν σε φυγή. Μετά από λίγη ώρα επέστρεψε η σύζυγος του ιδιοκτήτη και μπαίνοντας στο σπίτι, τα έχασε αντικρίζοντας τα πράγματα ανακατωμένα και διαπιστώνοντας την παραβίαση. Γείτονες, από οικία λίγα μέτρα από το σπίτι, την άκουσαν, και έσπευσαν να δουν τι έχει συμβεί. Σημειώνεται πως, οι γείτονες όλη την ώρα που έγινε το συμβάν ήταν στον περιβάλλοντα χώρο του δικού τους σπιτιού, αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.-
Του Ηλία Γιαννόπουλου

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ :
 ~  Χορός Περιηγητικής Μεσσήνης στου  Κουζή   16-3-2013 :  http://youtu.be/mdKHfBwr2Mk  ,


~ Από χορό Περιηγητικής  16-03-2013 :http://youtu.be/wE53H-C0XVE ,


~ Χορός Περιηγητικής -Κουζή  16-03-2013 :



Αθλητική  ενημέρωση :

*** Τα κορίτσια της Κυπαρισσίας πρωταθλήτριες Μεσσηνίας στο βόλεϊ λυκείων :
  

  

  

  


* Το ΓΕΛ Κυπαρισσίας 2-0 το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας στον τελικό των κοριτσιών
 Η ομάδα του ΓΕΛ Κυπαρισσίας επικράτησε με 2-0 σετ της ομάδας του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας στο μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Λυκείων Κοριτσιών, που διοργανώνει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας και διεξήχθη χθες το πρωί στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παραλίας.
Η ομάδα του ΓΕΛ Κυπαρισσίας ήταν αποτελεσματική, είχε καλό σερβίς και δυνατό μπλοκ, φθάνοντας δίκαια στην τελική επικράτηση.
Στο πρώτο σετ, η ομάδα του ΓΕΛ Κυπαρισσίας είχε σταθερά το προβάδισμα στο σκορ (8-2, 10-5, 13-9, 14-18, 16-24), φθάνοντας στο 25-16 (20΄).
Στο δεύτερο σετ, ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε 9-4. Η ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας προσπάθησε να αντιδράσει, πλησίασε στο 11-10, αλλά η συνέχεια δεν ήταν καλή. Το ΓΕΛ Κυπαρισσίας ξέφυγε με 15-10, 17-11 και συνέχισε να έχει τον έλεγχο, 20-13, 23-16 φθάνοντας στο τελικό 25-16 (17΄).
Διαιτησία: Γιώργος Μαυρέας, Ιωάννα Κοστρίβα.
Γραμματεία: Γιάννης Δημητρόπουλος, Δημήτρης Νικολακέας.
3Ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Χρήστος Πολιτόπουλος): Λευκιμμιάτη, Ε. και Κ. Μπότη, Βούρλα, Μαστοράκη, Μανωλάκου, Τουρλομούση, Κυβέλη, Πιτσιλή- Χατζή, Χρυσικοπούλου, Χαραλαμποπούλου, Τσώλη.
ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Φωτεινή Βιτσικάνου): Παπανικολάου, Λαμπροπούλου, Βλάχου, Κομποχώλη, Διαμάντη, Δημητρακάκη, Μπακούρου, Δεμπεγιώτη, Βαρελά, Αβραμοπούλου, Γιαννοπούλου, Γκόγκα.
-Γιατρός αγώνα ήταν η Ειρήνη Ρουσσάκη
-Το ματς παρακολούθησαν ο σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας Χριστόδουλος Στυλιανίδης και ο προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, Αργύρης Ζαμανάκης.
-Κατάμεστη ήταν η κερκίδα από μαθητές του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας και του ΓΕΛ Κυπαρισσίας, ενώ δεν έλειψαν ορισμένα υβριστικά συνθήματα.
 ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού, έγινε η απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΓΕΛ Κυπαρισσίας από το σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, Χριστόδουλο Στυλιανίδη και τον προϊστάμενο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, Αργύρη Ζαμανάκη, όπως και των μεταλλίων στη δευτεραθλήτρια ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας.
Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας ομάδα του ΓΕΛ Μεσσηνίας στην α΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Λυκείων θα αντιμετωπίσει την ομάδα που πήρε τον τίτλο στο Νομό Κεφαλληνίας.

*** Συνοπτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι NOVA):

ΣΑΒΒΑΤΟ17:15 (Ζωσιμάδες) ΠΑΣ Γιάννινα-Αρης
17:15 (Λιβαδειά) Λεβαδειακός-ΟΦΗ
19:30 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ-Βέροια

ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 (Περιστέρι) Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης
17:15 (Χανιά) Πλατανιάς-Πανιώνιος
17:15 (Κέρκυρα) Κέρκυρα-Ολυμπιακός
19:30 (Τούμπα) ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

ΔΕΥΤΕΡΑ19:30 (Κομοτηνή) Πανθρακικός-Ξάνθη

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ
ΑΓ. Ν-Ι-Η Ν-Ι-Η Ν-Ι-Η ΤΕΡΜ. ΒΑΘ.
1. Ολυμπιακός 25 21-3-1 11-0-1 10-3-0 56-14 66
2. Αστέρας Τρίπολης 25 15-5-5 10-2-1 5-3-4 35-16 50
3. ΠΑΟΚ 25 14-7-4 9-2-1 5-5-3 39-19 49
4. Ατρόμητος 25 10-11-4 7-3-2 3-8-2 23-17 41
5. Παναθηναϊκός 25 9-10-6 4-6-2 5-4-4 28-24 35
. ΠΑΣ Γιάννινα 25 9-8-8 4-4-4 5-4-4 22-20 35
7. Ξάνθη 25 8-7-10 5-3-5 3-4-5 22-23 31
. Πανιώνιος 25 10-1-14 7-1-5 3-0-9 28-34 31
9. Λεβαδειακός 25 8-5-12 4-4-4 4-1-8 18-30 29
10. Πλατανιάς Χανίων 25 7-6-12 5-4-3 2-2-9 24-32 27
. ΟΦΗ 25 7-6-12 6-4-3 1-2-9 26-37 27
. Βέροια 25 6-9-10 4-4-5 2-5-5 20-28 27
13. Πανθρακικός 25 7-5-13 5-1-6 2-4-7 22-29 26
. ΑΕΚ 25 7-5-13 5-4-4 2-1-9 19-29 26
15. Αρης 25 5-10-10 5-6-2 0-4-8 26-37 25
16. Κέρκυρα 25 4-8-13 3-5-5 1-3-8 14-33 20

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς





~*  ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  -  ΟΦΗ    1-1  , (1-1).-     ^
Τα  γκόλ : 17΄ Λισγάρας  , 39΄ Παπάζογλου ,
Διαιτητής  :Καλογερόπουλος ,
Κάρτες :
Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Μάρτινς, Πόι, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Μεντί, (Ακόστα), Ροτζέριο (Ρομέο) .
ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Βερόν, Σαρ, Μπανούσης(Μακρής) , Κουτσιανικούλης(Zορμπάς) , Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Σόουζα, Μπούρμπος, Βιτώρος ,

http://www.youtube.com/watch?v=Kn6ChGaBSwc&feature=share&list=UUW42ix16LmFdIRIhbP-OHEw ,

 
~*  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ  Θεσσαλονίκης   2-0  , (1-0) .- ^
Τα γκόλ :   24΄ Ίλιτς , 64΄ Κοροβέσης ,
Διαιτητής  : Σπάθας ,
Κάρτες :
Οι συνθέσεις
 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μπαμπανιώτης, Πάντος (90' Ντάσιος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Γεωργίου, Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι (85' Βίλα), Ίλιτς (90' Κεϊτά).
ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος (57' Σουνάς), Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος (86' Νταμαρλής), Ηρακλής (71' Αγγελούδης), Αγκάνθο.


  http://www.youtube.com/watch?v=IdW5dPi7fvA&feature=share&list=UUW42ix16LmFdIRIhbP-OHEw ,

 
~*  ΑΕΚ  -  ΒΕΡΟΙΑ   2-1    , (1-0) .-
Τα  γκόλ: 3΄Φούντας , 84΄ Κατίδης , 75΄ Ολαϊταν
Διαιτητής : ο Μάνταλος από την Αθήνα με βοηθούς τους Αλεξέα, Σωτηρόπουλο.-
Κάρτες : Κατίδης ,
Οι αρχικές 11άδες στο ΟΑΚΑ
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Γκερέιρο, Κορδέρο, Ρίκκα, Φούντας(Κατίδης) , Πετρόπουλος, Τσουμάγκας(Τσουκαλάς) , Βλάχος, Μπουγαΐδης, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής.
ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Τζημογιάννης, Καλτσάς, Ορέστες, Κόστλι, Αμαραντίδης, Γεωργέας, Καλογέρης, Ιωάννου, Γεωργιάδης, Ολαϊτάν.

http://www.youtube.com/watch?v=7KIPtCxYYcY&feature=share&list=UUW42ix16LmFdIRIhbP-OHEw,



AEK - ΒΕΡΟΙΑ  2-1  γκόλ Βέρ. P1050431 :http://youtu.be/OtX_ypmP6K4 ,



**Για την  Α1 στο  Ελληνικό μπάσκετ Σάββατο :
Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των ανδρών και οι διαιτητές έχουν ως εξής:
ΤΕΤΑΡΤΗ 13/3Απόλλων Πατρών-ΑΓΟ Ρεθύμνου 65-75 .-^
ΣΑΒΒΑΤΟ 16/3
Ίκαρος Καλλιθέας–Καβάλα 76-73 .-^
ΚΑΟ Δράμας–Περιστέρι 87-75 .-^
ΠΑΟΚ 19:00 ΠΑΟΚ–Άρης (Πηλοΐδης, Κορομηλάς, Ψαριανός)
ΚΥΡΙΑΚΗ 17/3ΣΕΦ 16:00 Ολυμπιακός–Κολοσσός Ρόδου (Γεωργιάδης, Διαμαντής, Τσούνας)
Νέας Σμύρνης 19:00 Πανιώνιος–Ηλυσιακός (Φούφης, Ταβουλαρέας, Γκούμας)
ΔΕΥΤΕΡΑ 18/32ο Ελευσίνας 19:00 Πανελευσινιακός–Παναθηναϊκός (Αφεντουλίδης, Καλδίρης, Ανδρικόπουλος)


ΙΚΑΡΟΣ Καλλιθέας - ΚΑΒΑΛΑ  76-73 .- ^
 
ΚΑΟΔ Δράμας - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  87-75 .-^
Τα δεκάλεπτα: 33-19, 52-34, 69-54, 87-75
ΚΑΟΔ (Νέναντ Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 2, Νόουλς 14 (2), Ακεψιμαΐδης 7, Μισέλ 2, Μπάβτσιτς 9, Κακαρούδης 12 (1), Ζάρας 8 (2), Ιωάννου 1, Πάλμερ 20 (1 τρ., 8ρ., 5κλ.), Ρόου 12 (2 τρ., 5ασ.)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Τζίμης Κουστένης): Παπαντωνίου 12 (1), Κομποδιέτας 6, Πάρκερ 15 (1), Κανονίδης 4, Ψαρόπουλος 2, Μάντζαρης 5 (6κλ.), Μίτσελ 20 (2τρ., 9ρ.), Χάινς 4, Πέτρουλας 3, Μελισσαράτος, Λάκκας 2, Ζούμπος 2
ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης    14-22 ......

*** Για  την Α1  ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΣΤΟ ΜΠΆΣΚΕΤ :
Τα αποτελέσματα 21ης αγωνιστικής:

Αρης-Τερψιθέα 63-56
Παναθηναϊκός-Ελληνικό 71-68 .-
Τα δεκάλεπτα: 24-21, 38-32, 58-42, 71-68
Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Καλέντζου 10 (1), Βλάνη 3 (1), Μαγκλάρα 19, Σλούκα 2, Δίελα 19 (3), Χρονοπούλου, Χριστινάκη 3, Μοσχοπούλου, Ντέλβα 15.
Eλληνικό (Καπογιάννη): Αξιοπούλου, Σταμάτη 24 (2), Ευμορφοπούλου, Τσουκαλά, Μπαλτά 5 (1), Χαλιβέρα 8 (1), Μπόνη 9 (1), Μπροκ 17, Μουρντ 5.
Αστέρας Εξαρχείων-Αθηναϊκός 58-68
Ολυμπιακός Βόλου-Κρόνος Αγίου Δημητρίου
Πανιώνιος-ΔΑΣΑΛ 44-65
Ίκαρος Καλ.-ΠΑΟΚ 60-46

** Για  τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜεσσηνιας  :
Α΄ Τοπικό Σάββατο :
Α.Ο.ΔΩΡΙΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Καλαμάτας
 Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ
Β΄ Τοπικό : Σάββατο
Α.Ε. Ηρακλής Κυπαρισσία - Πανιώνιος Καλαμάτας
Αστέρας Μικρομάνης - Κεραυνός Καλαμάτας
Α.Σ. Ανδρούσας - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Πλατύ
Α.Ο. Πατίστας -Α.Σ. Πανθουριακός
Νίκη Πλάτης - Α.Σ. Μάνεσι
Α.Ε. ΛΟΓΓΑ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.
Γ΄Τοπικό Σάββατο :
Α.Ε. Γαργαλιάνων - Α.Ο. Διοδίων
Διαγόρας Κοπανακίου - Νέδουσα Αλαγονίας
Πράσινα Πουλιά - Διμάκ.ΕΑΟ  Ταϋγετος
Α.Ε. ΑΝΘΕΙΑΣ - ΝΕΣΤΩΡ Πύλου
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - Α.Ο. ΒΕΡΓΑΣ
Προπαιδικό Σάββατο :  3ος όμιλος  6η αγωνιστική :
ΑΣΤΕΡΑΣ Αρφαρών - Ηρακλής Καλαμάτας
 
~** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2013  :
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/02/1-2013.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση 1 Φεβρουαρίου 2013 , ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ γιά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !! Μαζί με την Καλημέρα μας ! .-
~**
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/01-2013.html , Υγεία γιά όλους μας 01 Φεβρουαρίου 2013 , ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ γιά Όλους μας.-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/t-02-2013.html , Tο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2013 , ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/02-03-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ Σ/Κ 02 καί 03 Φεβρουαρίου 2013 :.-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/02/03-2013.html , Κυριακάτικη ενημέρωση 03 Φεβρουαρίου 2013.-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/t-04-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013.-
 ~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/05-2013.html  , Αθλητική δραστηριότητα και τα παράξενα Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/02/06-20123.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 06 ,Φεβρουαρίου 20123 .-
~**  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/02/07-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης την βροχερή Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** ~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/02/07-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης την βροχερή Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/02/08-2013.html , Γεγονότα χθές και σήμερα 08 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/02/09-10-2013.html  , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 09 καί 10 Φεβρουαρίου 2013.-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/02/09-2013.html , Αυτό το βροχερό Σαββατο στο αγιάζι της ενημέρωσης 09 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/02/to-10-2013.html , To αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 ,.-
~***** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**  http://snsarfara.blogspot.gr/2013/02/11-2013.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013  .-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html ,  ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις .....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή , Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/12-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013.-
~**  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/02/13-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013  .-
 ~***  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/14-2012.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2012 .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/15-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/16-17-2013.html , Αυτό το Σ/Κ στην ενημέρωση , Αθλητικό Σ/Κ 16 καί 17 Φεβρουαρίου 2013 .-
** ~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 (12) .-
 ~**  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/02/18-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013.-
~*** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/02/20-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετέρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**~* *  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/02/21-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**   http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/21-2013.html  , Αθλητική παρουσίαση Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/02/22-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/22-2013.html  , ΑΥΤΟΙ που μας ΓΡΑΦΟΥΝ  Αδιακρίτως , Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/22-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/02/24-2013.html , Το Κυριακάτικο αγιάζι στην ενημέρωσή μας 24 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/02/25-2013.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** ~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/02/26-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/02/26-2013.html , ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ,Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ γιά Όλους μας.,-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/02/27-2013.html ,
Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/28-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/03/05-2013.html ,
AΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΗΝΟΣ  ΜΑΡΤΙΟΥ  2013  :
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/01-2013.html ,
Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 01 Μαρτίου 2013 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/2-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σαββάτο 2 Φεβρουαρίου 2013  .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/03/04-2013.html  , , Θέατρο από ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013.-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/03/04-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013.-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/03/05-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 05 Μαρτίου 2013 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/03/06-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 06 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/03/to-07-2013.html , To αγιάζι της ενημέρωσης Τσικνοπέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2013 .-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/08-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρεωσης Παρασκευή 08 Μαρτίου 2013 .-
~ ~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/03/to-09-2013.html  , To αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 09 Μαρτίου 2013.-
~ ~  ~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html , Σαββατο κύριακο στο αγιάζι της ενημέρωσης 09καί 10 Μαρτίου 2013 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/03/11-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 11 Μαρτίου 2013 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/03/11-3-2013.html , ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 11-3-2013 .-
~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/12-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/03/13-2013.html , Η καθημερινή μας ενημέρωση Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013.-
  ~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/03/13-03-2013.html , ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ 13-03-2013 .-
~** ~**  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/03/14-2013.html  , Η καθημερινή μας ενημέρωση Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/16-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/16-2013.html , Ένα Σάββατο στο αγιάζι της ενημέρωσης 16 Μαρτίου 2013 .-

 
*** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ …..
~* * http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html , Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html , Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html , Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html , Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html , Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.html ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** *** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10 Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html ,  ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις .....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή , Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 (12) .-
 







~ ARFARA KALAMATAS  MESSINIAS  16-03-2013  : http://youtu.be/wYlaz9tdBdI ,

Η  ΑΡΧΑΙΑ   ΜΕΣΣΗΝΗ  :
~* http://www.youtube.com/watch?v=ZR0E2r_ZMKk&feature=share&list=UUW42ix16LmFdIRIhbP-OHEw ,



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου