ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΛΟΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΩΝ***

*** ΛΟΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ..ΘΕΣΕΙΣ .. ΑΠΟΨΕΙΣ ...ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ...:
*

~* ** Η ΠΟΡΕΙΑ Της ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ
Ζωή !!!!!! αλλαγή , εναλλαγή …αλλά πολλές φορές συναλλαγή …και τέλος Ο Θάνατος .-
Ότι γεννιέται , στα σίγουρα πεθαίνει ..Μόνοι μας γεννιώμαστε και μόνοι μας πεθαίνουμε .!
Στη Ζωή μας πάντα πρέπει να χαράζουμε πορεία .. αλλιώς δεν πάμε ούτε στο σπίτι μας , ούτε στην πόλη μας , …πουθενά …χανόμαστε !!!
Η ζωή μας πάντα θέλει στόχους , πάντα θέλει να χαράζουμε πορεία .._ _ .-
Πρέπει να ασχολιόυμαστε με τα σημαντικά και να αφήνουμε τα΄ασήμαντα .-
Πάντοτε ας μαθαίνουμε από τα λάθη μας και τις πράξεις μας , τόσο τις δικές μας , όσο και των άλλων .- Αν δεν πάθεις , ποτέ σου δεν πρόκειται να μάθεις .- Το σακούλι της Ζωής μας έχει και τα καλά και τα κακά , έχει και τα άσπρα και τα μαύρα , έχει και τη χαρά και τη λύπη


….και τι δεν έχει , όλα τα έχει …και Αγώνα , κι΄αγωμία !!!!! .- Πάντα το κατά φύση επεδίωκε και το παρά φύση να αποφεύγεις .- Stamos .-

~* apo to toixos omakoio …ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΟΜΑΚΟΙΟ :
Πρόσφατα Νέα
Αγαπητοί φίλοι, πριν γράψετε κάτι στο Wall κάντε ένα κόπο να ελέγξετε όλη την θεματολογία στα Topics στο Discussion Board, έτσι ώστε το κείμενό σας να μπαίνει στο θέμα που ταιριάζει (εφόσον υπάρχει). Ελέγχετε όλα τα θέματα και όχι μόνο τα 3 πιο πρόσφατα που φαίνονται. Αυτό είναι καλό για τα γραφόμενά σας διότι αν απλώς γράψετε στο Wall, με τον καιρό θα χαθούν, ενώ αν είναι ενταγμένα σε ένα συγκεκριμένο θέμα, δεν χάνονται.-..
** Ευρωεκλογές Ιουνίου 2009
10 μηνύματα από 2 άτομα Ενημερώθηκε πριν από 16 ώρες
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ?
7 μηνύματα από 3 άτομα Ενημερώθηκε στις 16 Μαΐου 2009 στις 12:59 μ.μ.
Τι είναι η Ελλάς και οι Έλληνες?
7 μηνύματα από 2 άτομα Ενημερώθηκε στις 5 Μαΐου 2009 στις 12:39 π.μ.
**Ενδιαφέρουσα Είδηση: Μια τεράστια ηφαιστειακή έκρηξη στην Κίνα κάπου 260 εκατομμύρια χρόνια πριν, οδήγησε στην ξαφνική εξόντωση της θαλάσσιας ζωής σχεδόν σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσαν βρετανοί παλαιοντολόγοι, σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science. Οι ερευνητές μπόρεσαν να εντοπίσουν το χρονοδιάγραμμα για τη μαζική έκρηξη χάρη σε ένα στρώμα απολιθωμένου πετρώματος που έδειξε την μαζική εξαφάνιση διαφορετικών μορφών ζωής – συνδέοντας καθαρά τις ηφαιστειακές εκρήξεις με μια μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή.
**ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΗ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ - ΕΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΠΛΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Α - Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΟΝ 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980.-
ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΗΣ ΣΟΥΜΕΡΙΑΣ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΖΥΜΠΑΜΠΟΥΕ ΑΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΑΜΣΟΥ=ΒΑΘΥ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ
ΤΗΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕ ΑΠΕΧΘΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Η ΝΙΝΧΑΡΣΑΝΓΚ=ΝΑΝΙ=ΜΑΜΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΚΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟΝ ΛΟΥΛΟΥ=ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΟΣ=ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ
.
Γράψτε στον Τοίχο του/της Tzannhs - Αναφορά


** Τέλος, παραμένουν τα εύλογα ερωτήματα: ποιος ο τελικός σκοπός αυτού του σχεδίου των ερπετοειδών? Αν τα ερπετοειδή ως πολύ παλαιότερο γένος είναι τόσο προηγμένα (που όταν ο άνθρωπος ήταν πρωτόγονος και ζώο, μας μετάλλαξαν σε νοήμων άνθρωπο), γιατί χρειάζονται σκλάβους? δεν έχουν πολύ εξελιγμένα μηχανήματα να τους κάνουν τις δουλειές? Δηλ. θέλω να πω ότι σκλάβους χρησιμοποιεί όποιος δεν έχει υψηλή τεχνολογία, οπότε κάνει τις όποιες εργασίες με ανθρώπους.
Οι απορίες μου είναι καλόπιστες πάντα. Θα μελετήσω και το υλικό που μου έστειλες.
** Καλημέρα. Συμφωνώ ότι περισσότεροι άνθρωποι είναι "σκλάβοι" σήμερα, καθώς αναγκάζονται να δουλεύουν, απλά για να επιβιώνουν. Αλλά τα αφεντικά τους είναι δυστυχώς άνθρωποι. Η ερώτησή μου περί ανθρώπων σκλάβων υπό των ερπετοειδών, είχε να κάνει με το ότι αν τα ερπετοειδή ήθελαν να τους υπηρετούμε, θα μπορούσαν λόγω της ανώτερης τεχνολογίας τους, να μας αναγκάζουν να δουλεύουμε χωρίς καν να πληρωνόμαστε, να μην ξεκουραζόμαστε (να δουλεύουμε 20 ώρες το 24ωρο), να μας έχουν τελείως αναλώσιμους (κάτι που στις δυτικές κοινωνίες δεν συμβαίνει).
**Ο/Η Tzannhs Kontizas (Greece) έγραψε
26 Μαΐου 2009 στις 5:38 μ.μ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 6 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΑ 5.990.000.000 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΔΕΚΑ ΦΑΙΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΖΥ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ.
ΑΠΟ ΤΟ 1970 ΕΩΣ ΤΟ 1997 ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΕΩΣ ΤΟ 2004
ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
** Ο/Η Sofianopoulos Panayiotis (Greece) έγραψε
26 Μαΐου 2009 στις 4:53 μ.μ.
Έδωσες υλικό για μελέτη Ζαννή. Δεν μπορώ να έχω άποψη αν δεν μελετήσω.
Θα εκφράσω όμως ορισμένες εύλογες απορίες από τώρα: ο τελικός σκοπός αυτού του σχεδίου από τα ερπετοειδή αν κατάλαβα καλά, ποιος είναι? Να μας σκλαβώσουν και να εργαζόμαστε για αυτά? Εάν ναι, γιατί δεν το έχουν κάνει ήδη? γιατί φαντάζομαι ότι ως παλαιότερο γένος, θα έχουν τεχνολογικό εξοπλισμό πολύ πιο προηγμένο από τον δικό μας. Από την άλλη, αν είναι τόσο προηγμένοι, γιατί να χρειάζονται σκλάβους? δεν έχουν μηχανήματα να τους κάνουν τις δουλειές?
**ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 21-12-2012 ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1983 ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΗ
ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΠΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΗ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΗΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1460 ΠΡΙΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 5000 ΠΧ
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΦΕΡΝΗ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
**Ο/Η Tzannhs Kontizas (Greece) έγραψε
26 Μαΐου 2009 στις 2:52 μ.μ.
ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ
REPTIL = ΕΡΠΕΤΟ. ΕΚΕΙ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ , Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ, Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΣΕ ΜΩΑΜΕΘ , ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ=ΝΕΑ ΤΡΟΙΑ.
**ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 850 ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ
ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΦΟΤΟ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ.
ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΙΤΣΙΝ ΘΑ ΒΡΗΣ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΣΟΥΜΕΡΙΑΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΣΦΗΝΟΕΙΔΗ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 7.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΜΠΟΡΗΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΔΑΒΙΔ ΑΙΚ - ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ - ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ.
**Ο/Η Sofianopoulos Panayiotis (Greece) έγραψε
26 Μαΐου 2009 στις 10:12 π.μ.
Δυστυχώς, τα μόνα ερπετοειδή (μεταφορικώς μιλάω) προς το παρόν είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι, αφού άνθρωποι εκμεταλλεύονται ανθρώπους και ξέρω πολλούς από αυτούς για τους οποίους είμαι σίγουρος, ότι δεν ενεργούν ως όργανο κάποιου ερπετοειδούς από άλλον πλανήτη. Επιπλέον, θα έλεγα ότι λέγοντας ερπετοειδή τους ανήθικους ανθρώπους, μάλλον κακοποιούμε τα καημένα τα πραγματικά τα ερπετά, τα οποία ως ζώα, είναι αγαθά και δεν πειράζουν άνευ λόγου, κάτι που ο άνθρωπος, αν και "πολιτισμένος" κάνει.
**Αν τα ερπετοειδή αυτά, επενέβησαν γεννετικά στον άνθρωπο για να γίνει νοήμων και έξυπνος, γιατί δεν εξακολούθησαν να μας χρησιμοποιούν ως σκλάβους? Διότι εδώ και εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια, στην Γη δεν υπάρχουν τέτοια ερπετοειδή που να μας έχουν σκλάβους. Εκτός και υπάρχουν αλλά κρύβονται (γι'αυτό δεν τα βλέπουμε) και έχουν πάψει να μας εκμεταλλεύονται ως σκλάβους, οπότε και αυτά τα ερπετοειδή έχουν αλλάξει και δεν είναι κακά, τουλάχιστον απέναντι στο ανθρώπινο είδος. - **Καλημέρα Ζαννή. Μπορείς να γράφεις ελεύθερα ότι θέλεις. Στο πάνω μέρος των Discussion Boards έχω βάλει και για τις Ευρωεκλογές. Ας ανταλλάξουμε απόψεις, καθώς οι εκλογές είναι πάντα, ένα σοβαρό ζήτημα, που μας αφορά (την ζωή μας, το μέλλον μας κλπ). Τώρα σε σχέση με όσα έγραψες, σε γενικές γραμμές, τα έχω ακούσει. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να αποδειχτούν. Αποτελούν θεωρίες και εικασίες. Αλλά για χάρη του διαλόγου, ας πούμε ότι ισχύουν. Εμείς οι άνθρωποι κινδυνεύουμε από κάτι?
**Ο/Η Tzannhs Kontizas (Greece) έγραψε
25 Μαΐου 2009 στις 9:11 μ.μ.
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΟΥΜΕΡΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 460.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ
ΕΞΕΛΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΡΟ ΜΑΝΙΟΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΚΤΗΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ
ΣΚΛΑΒΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΧΘΗΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥ 250.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙ-ΔΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΠΕΤΑ.
**ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΕ 70 ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ 'Η ΜΑΡΔΟΥΚ 'Η ΠΛΑΝΗΤΗΣ
ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑ
ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΖΗΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΩΝ.
Ο ΜΑΡΔΟΥΚ ΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ 3/600 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ....
**ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΗ ΝΑ ΣΥΝΒΑΙΝΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ
ΕΧΕΙ ΑΙΤΙΑ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
ΘΑ ΚΛΗΜΑΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 21-12-2012 ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ ΣΥΖΗΓΙΑ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΒΑΙΝΗ
ΚΑΘΕ 25.600 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ - ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ
ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ.
**ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ 2007 ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΟΣΕΤΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 297 ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ
**Συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα Ζαννή μου?
Πέφτω απ'τα σύννεφα...
**ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΟΥ 2004
ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ. ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΒΙΛΗ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΗΓΟ ΤΟΥ ΒΑΒΥΛΗ.0
~*ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΣΑΣ , ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ!!!ΣΤΑΜΑΤΗΣ .- ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΚΡΩΤΩ ΟΛΑ !!! http://snsarfara.blogspot.com,
**Ν. Κορέα: Αυτόχειρ πρόεδρος
Ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Κορέας Ρο Μου-χιούν, που είχε βρεθεί στο επίκεντρο της έρευνας για ένα σκάνδαλο δωροδοκίας ύψους εκατομμυρίων δολαρίων, βρέθηκε νεκρός μετά την πτώση του σε χαράδρα το Σάββατο, και υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι αυτοκτόνησε.
Σχόλιο: στη χώρα μας βέβαια... έχουμε καθαρούς πολιτικούς. Η διαφθορά και οι μίζες, η κλοπή δημοσίου χρήματος, μας είναι άγνωστα...
***You have invited 0 of 100 friends to ΕΝΩΣΗ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" -TOGETHER FOR CHILDREN.
Invite today's friends now:
http://apps.facebook.com/causes/invite_pledges/5444617?m=6a5764f9
Thanks,
The Causes Team
---
Edit Your Pledges - Cancel Pledge .-
~* !~* Ο/Η Antonios σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Pas mi Ellin, Varvaros=Anyone that's not a Greek is a barbarian". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=88977765853&mid=8af059G56358b7cG757a81G6 Ευχαριστούμε, Pas mi Ellin, Varvaros=Anyone that's not a Greek is a barbarian ___Αυτο το μήνυμα απευθυνόταν στον/στην stamoskal@windowslive.com. Θέλετε να ελέγχετε ποια e-mail θα λαμβάνετε από το Facebook; Μεταβείτε στο:http://www.facebook.com/editaccount.php?notifications&md=Z3JvdXBfaW52aXRlO2Zyb209MTA0OTM1MDQ0NDtnaWQ9ODg5Nzc3NjU4NTM7dG89MTQ0NjM0OTY5Mg==&mid=8af059G56358b7cG757a81G6Τα γραφεία του Facebook βρίσκονται στη διεύθυνση: 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304..-
~* Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο trelokouneli σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - καλημέρα φίλε μου!!!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/trelokouneli/ .-
~* Ο/Η Tzannhs σας έστειλε ένα μήνυμα. Απ.: ΟΜΑΚΟΕΙΟ "φιλε ΣΤΑΜΑΤΙΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΖΑΝΝΙΚΟΣ" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1170432699511&mid=8af723G56358b7cG757cf7G0 .-___Αυτο το μήνυμα απευθυνόταν στον/στην stamoskal@windowslive.com. Θέλετε να ελέγχετε ποια e-mail θα λαμβάνετε από το Facebook; Μεταβείτε στο:http://www.facebook.com/editaccount.php?notifications&md=bXNnO2Zyb209MTQ1MjE5OTAzMjt0PTExNzA0MzI2OTk1MTE7dG89MTQ0NjM0OTY5Mg==&mid=8af723G56358b7cG757cf7G0Τα γραφεία του Facebook βρίσκονται στη διεύθυνση: 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304.-
~* Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο pantelos σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - καλησπερα φιλε, να σαι καλα...- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/pantelos/ .-
~*(
30/05/2009



ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΘΜ ΣΤΗΝ ΚΕΝΥΑ
Μισό αιώνα ζωής εορτάζει φέτος η Ιερά Μητρόπολη Κένυας. Τις εκδηλώσεις θα λαμπρύνει με την παρουσία του η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, ο οποίος αναχώρησε την 28η Μαΐου ε.ε., συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ.Αρχιμ.κ.Χρυσόστομο Μπαρμπέρη, από το διεθνές αεροδρόμιο του Καΐρου με προορισμό το Ναϊρόμπι. Τον Μακαριώτατο προέπεμψε Θεοφιλ.Επίσκοπο Νιτρίας κ.Νικόδημο, Πατριαρχικό Επίτροπο Καΐρου.
Επίκεντρο του εορτασμού θα είναι η ημέρα τελέσεως της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή της Πεντηκοστής, 7 Ιουνίου.
Παράλληλα, ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου θα απονείμει τα πτυχεία στους τελειόφοιτους σπουδαστές της Ορθόδοξης Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής «Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Μακάριος ο Γ΄», ενώ θα συναντήσει τις πολιτειακές αρχές της χώρας.
Ο Μακαριώτατος θα επιστρέψει στην Πατριαρχική Έδρα του την 12η Ιουνίου ε.ε.
Great job! You recruited Anthi Christoforou to the cause ΕΝΩΣΗ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" -TOGETHER FOR CHILDREN. You have recruited 15 people to the cause so far. -Go ahead and thank Anthi Christoforou now.
Thanks for all that you do,The Causes Team
Recruiting tip: Set your status message for ΕΝΩΣΗ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" -TOGETHER FOR CHILDREN
~*Ο Eleni Samioti έστειλε μήνυμα στα μέλη τουΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.- --------------------Θέμα: Καλό μήνα ... και καλή εβδομάδα !!Αξίζει τον κόπο να ρίξετε μία ματιά σε αυτά τα άρθρα !! έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς επίσης και τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί απο τους αναγνώστες !http://www.facebook.com/l/;http:/olympia.gr/2009/01/04/west_thrace/http://www.facebook.com/l/;http:/olympia.gr/2009/05/17/green-fraud/http://www.facebook.com/l/;http:/olympia.gr/-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1075664772156&mid=8da5e4G56358b7cG76cb56G0 .-~*Tania έστειλε ένα μήνυμα προς απάντηση του θέματος. Απ.: Hello "Καλό μήνα..." Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1061215692451&mid=8d939aG56358b7cG76c3cdG0 .-
~* Tania έστειλε ένα μήνυμα προς απάντηση του θέματος. Απ.: Hello "Καλό μήνα..." Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1061215692451&mid=8d939aG56358b7cG76c3cdG0 .-
~*Ο Kiriaki Politou έστειλε μήνυμα στα μέλη τουΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΗΤΕΣ. --------------------Θέμα: Καλο καλοκαιρι & καλο μηνα σε ολους μας Ποίημα πρώην ασυρματιστή Εμπορικού Ναυτικού(τίτλος:Βαλκάνια Νέα Τάξη) Φτύνω με πείσμα στη βιτρίνα αυτού του κόσμου-με την επίπλαστη και πρόστυχη γυαλάδαΔεν με χωρεί κι ούτε που χώρεσε εντός μου-μα με στενεύει λίγο - λίγο κι η ΕλλάδαΣύννεφο μαύρο, η ψυχή μου, ανταριασμένο-σ'άγρια μπόρα πηλαλάει προτού ξεσπάσειστρέφεται,ορθώνεται, χυμάει οργισμένο-κι ολο πασχίζει τη Σερβία να σκεπάσει.Κι έτσι στα κούφια να ξεπέσουνε οι βόμβες-νεοβαρβάρων κι απο πάντα δολοφόνωνπου στα βαλκάνια θυσιάζουν εκατόμβες-σ'έναν θεό δολλαριόπληκτων και αφρόνων.Πόρνη χορτάτη, η Ευρώπη, ακουμπισμένη-νωθρή, μοιραία, μαλθακή-στο φανοστάτηδήθεν ανήσυχη,κοκκέττα, ξαναμμένη- τσίλιες κρατά στον μακελάρη τον προστάτη...Δόρυ σπασμένο ο ατελέσφορος θυμός μου-άλλοθι, λένε, επαναστάτη βετεράνου....Μήτρα του Νού, το ιοβόλο βέλος δός μου-να το καρφώσω στο μελίγγι του τυράννου.Κι άν αστοχήσω και στο θρίαμβο με φέρουν της ατιμίας τους αιχμάλωτο, δεμένοθάμαι απροσκύνητος για πάντα-ας το ξέρουν!- και με το χέρι σε κλειστή γροθιά σφιγμένο! 25 Μάρτη 1999-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=86611192499&mid=8db3d2G56358b7cG76d630G0 .-
· ~* Ωραίοι Έλληνες: Επίκουρος
· Κάπνισμα και εγκυμοσύνη: Πείτε "όχι" στο τσιγάρο και προστατέψτε το μωρό σας
· Δεν συγχωρoυνται ολα κυριοι Καλλιτεχνες, οι συνειδησεις μας δεν μπορουν να ανεχτουν τα παντα.
Ωραίοι Έλληνες: Επίκουρος
Posted: 31 May 2009 05:25 AM PDT
ΟΤΑΝ ΟΥΝ ΛΕΓΩΜΕΝ ΗΔΟΝΗΝ ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙΝ, ΟΥ ΤΑΣ ΤΩΝ ΑΣΩΤΩΝ ΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΕΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑΣ ΛΕΓΟΜΕΝ, ΩΣ ΤΙΝΕΣ ΑΓΝΟΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΧ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΚΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΣΙΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΗΤΕ ΑΛΓΕΙΝ ΚΑΤΑ ΣΩΜΑ ΜΗΤΕ ΤΑΡΑΤΤΕΣΘΑΙ ΚΑΤΑ ΨΥΧΗΝ.
(Επίκουρος - Επιστολή προς Μενοικέα)
Όταν λέμε ότι η ηδονή είναι το τέλος (ο σκοπός της ζωής), δεν επιλέγουμε τις ηδονές των ασώτων και αυτές των απολαύσεων όπως νομίζουν κάποιοι από άγνοια και δεν αποδέχονται ή που αντιλαμβάνονται κακώς, αλλά το να μη πονά το σώμα και το να μην ταράσσεται η ψυχή.
ΘΕΟΙ ΜΕΝ ΓΑΡ ΕΙΣΙΝ. ΕΝΑΡΓΗΣ ΓΑΡ ΑΥΤΩΝ ΕΣΤΙΝ Η ΓΝΩΣΙΣ.
(Επίκουρος - Επιστολή προς Μενοικέα)
Οι Θεοί βέβαια υπάρχουν, διότι η γνώση που έχουμε γι΄ αυτούς είναι εναργής (ξεκάθαρη, ολοφάνερη, διαχρονική και καθολική).
ΠΡΩΤΟΝ ΜΕΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΖΩΟΝ ΑΦΘΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙΟΝ ΝΟΜΙΖΩΝ, ΩΣ Η ΚΟΙΝΗ ΝΟΗΣΙΣ ΥΠΕΓΡΑΦΗ , ΜΗΘΕΝ ΜΗΤΕ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ ΑΛΛΟΤΡΙΟΝ ΜΗΤΕ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΑΝΟΙΚΙΟΝ ΑΥΤΩ ΠΡΟΣΑΠΤΕ.
(Επίκουρος - Επιστολή προς Μενοικέα)
Κατ΄ αρχήν τον Θεό να τον νομίζεις σαν άφθαρτο και μακάριο ον, όπως η κοινή νόηση μας τον παρουσιάζει και να μην του προσάπτεις ιδιότητες και συμπεριφορές που δεν ανήκουν στην αφθαρσία και στην μακαριότητά του.
ΑΣΕΒΗΣ ΔΕ ΟΥΧ Ο ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΟΥΣ ΑΝΑΙΡΩΝ, ΑΛΛ’ Ο ΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΔΟΞΑΣ ΘΕΟΙΣ ΠΡΟΣΑΠΤΩΝ.
(Επίκουρος, επιστολή προς Μενοικέα)
Ασεβής δεν είναι αυτός που αναιρεί τους Θεούς των πολλών, αλλά αυτός που τις δοξασίες των πολλών προσάπτει στους Θεούς.
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΤΑΤΟΥΣ ΩΣ ΑΘΕΟΥΣ ΛΕΙΑΝ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΣΙ ΚΑΙ ΔΗ ΚΑΙ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ ΔΗΛΟΝ ΩΣ ΟΥΧΙ ΗΜΕΙΣ ΑΝΑΙΡΟΥΜΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΛΛ ΕΤΕΡΟΙ.
(Διογένης Οινοανδέας - Μεγάλη Επιγραφή)
…και τους καλύτερους τους κατατρέχουν ως άθεους και γι αυτό θα δηλώσω ότι δεν είμαστε εμείς (οι επικούρειοι) που αναιρούμε τους Θεούς, αλλά άλλοι…
ΟΤΑΝ ΟΥΝ ΛΕΓΩΜΕΝ ΗΔΟΝΗΝ ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙΝ, ΟΥ ΤΑΣ ΤΩΝ ΑΣΩΤΩΝ ΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΕΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑΣ ΛΕΓΟΜΕΝ, ΩΣ ΤΙΝΕΣ ΑΓΝΟΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΧ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΚΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΣΙΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΗΤΕ ΑΛΓΕΙΝ ΚΑΤΑ ΣΩΜΑ ΜΗΤΕ ΤΑΡΑΤΤΕΣΘΑΙ ΚΑΤΑ ΨΥΧΗΝ.
(Επίκουρος - Επιστολή προς Μενοικέα)
Όταν λέμε ότι η ηδονή είναι το τέλος(ο σκοπός της ζωής), δεν επιλέγουμε τις ηδονές των ασώτων και αυτές των απολαύσεων όπως νομίζουν κάποιοι από άγνοια και δεν αποδέχονται ή που αντιλαμβάνονται κακώς, αλλά το να μη πονά το σώμα και το να μην ταράσσεται η ψυχή.
ΤΗΣ ΜΕΝ ΓΑΡ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥΣ ΟΣΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΛΕΚΤΟΣ Η ΔΙΑΘΕΣΙΣ.
(Διογένης Λαέρτιος)
Ο σεβασμός (του Επίκουρου) προς τους Θεούς και η φιλία του προς την πατρίδα, δεν είναι δυνατόν να περιγραφούν.
πηγή: www.epicuros.gr .-
*Κάπνισμα και εγκυμοσύνη: Πείτε "όχι" στο τσιγάρο και προστατέψτε το μωρό σας
Posted: 31 May 2009 12:23 AM PDT
Κάθε έγκυος εύχεται να φέρει στον κόσμο ένα υγιές μωρό. Ωστόσο, η υγεία του μωρού συχνά εξαρτάται και από τη μητέρα του, καθώς κάποιες "κακές" συνήθειές της στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, με σημαντικότερη το κάπνισμα, επηρεάζουν τη ζωή του εμβρύου. Είναι, λοιπόν, υποχρέωσή της να πει "όχι" στο τσιγάρο, να ενημερωθεί και να προστατέψει τη ζωή του παιδιού της.

Πείτε "όχι" στο τσιγάρο και προστατέψτε το μωρό σας.
Οι επιστήμονες κρούουν διαρκώς τον κώδωνα του κινδύνου για τις σοβαρότατες συνέπειες στην υγεία των παιδιών από το κάπνισμα στη διάρκεια της κύησης. Προειδοποιούν ότι το τσιγάρο διπλασιάζει σχεδόν τον κίνδυνο αποβολής και τον κίνδυνο ενός πρόωρου τοκετού· ευθύνεται και για τη γέννηση λιποβαρών μωρών.
Το κάπνισμα ενοχοποιείται για την εμφάνιση διαβήτη και παχυσαρκίας στα παιδιά, οδηγεί σε μειωμένη ικανότητα μάθησης και προβληματική συμπεριφορά, κάνει το παιδί επιρρεπές στο ψέμα, στο κλέψιμο και στη βία. Το τσιγάρο, επίσης, αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου του παιδιού την πρώτη εβδομάδα της ζωής του.

Για όλα τα παραπάνω σοβαρά προβλήματα που οδηγούν ακόμα και στο θάνατο του βρέφους, κάθε έγκυος καπνίστρια μπορεί και πρέπει να ενημερωθεί και να απαρνηθεί το τσιγάρο για χάρη της ζωής του παιδιού που θα φέρει σύντομα στον κόσμο.

Κίνδυνος αποβολής, πρόωρου τοκετού, γέννησης λιποβαρούς βρέφους
Η γέννηση ενός λιποβαρούς βρέφους οφείλεται στα προϊόντα της καύσης του τσιγάρου, τα οποία παράγουν ορισμένες ουσίες στο αναπνευστικό σύστημα, όπως το διοξείδιο του άνθρακα -που δεσμεύεται πιο εύκολα από την αιμοσφαιρίνη στο αίμα.
Έτσι, αντί η αιμοσφαιρίνη να δεσμεύει μόρια οξυγόνου και να τα μεταφέρει στο έμβρυο, για να αναπνέει, δεσμεύει διοξείδιο του άνθρακα, με αποτέλεσμα να φτάνει λιγότερο οξυγόνο στο παιδί, το οποίο, τελικά, θα γεννηθεί με μικρότερο βάρος από το κανονικό.

Μάλιστα, πρόσφατα, επιστήμονες από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βοστόνης υποστήριξαν ότι έλυσαν το "γρίφο" σύμφωνα με τον οποίο οι έγκυοι που καπνίζουν έχουν περισσότερες πιθανότητες να γεννήσουν πρόωρα ή λιποβαρή μωρά. Όπως επισημαίνουν, το "μυστικό" είναι ο τρόπος που αντιδρούν στον καπνό του τσιγάρου δύο συγκεκριμένα γονίδια του οργανισμού.
a href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXkonJyK73-p1r2veiBGe_IR3fE5cnODipvrFX1zren85X9lgHgSFLIeXQLEEGaKmhU5Uf4EQjre7F5UYOkWAh9AI_ftj9RQkxD_3FFYxWnS4lVrnd6J-CeD9YLMZRLzFVG_TU0RDJZH0/s1600-h/355BD84FE9D494B65D6D74FA57505F.jpg">

Πρόκειται για τα γονίδια CYP1A1 και GSTTI, που ρυθμίζουν τον τρόπο με τον οποίο το σώμα εξουδετερώνει τα χημικά συστατικά του καπνού του τσιγάρου. Εάν αυτά τα δύο γονίδια λείπουν ή είναι ανενεργά, αυξάνονται οι πιθανότητες της εγκύου καπνίστριας να γεννήσει πρόωρο ή χαμηλού βάρους βρέφος.
Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι το κάπνισμα επηρεάζει και τη διάρκεια ζωής του πλακούντα. Έτσι, αντί ο πλακούντας να λειτουργεί σαράντα εβδομάδες, εάν η έγκυος καπνίζει, ο χρόνος αυτός περιορίζεται στις τριάντα έξι ή το πολύ στις τριάντα οκτώ. Αν δεν μπορείτε, λοιπόν, να απαρνηθείτε το τσιγάρο, τουλάχιστον μην το αποκρύψετε από το γιατρό σας. Πρέπει να είναι ενημερωμένος, για να παρακολουθεί την κατάσταση του πλακούντα.
Οδηγός Εγκυμοσύνης
Επιμέλεια: Ευαγγελία Μπίφη
~* You are subscribed to email updates from To hamomilaki To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.-
Δεν συγχωρoυνται ολα κυριοι Καλλιτεχνες, οι συνειδησεις μας δεν μπορουν να ανεχτουν τα παντα.
Posted: 30 May 2009 10:58 PM PDT

Πριν λιγες μερες, επεσε στα χερια μου ενθετο μεγαλης Κυριακατικης Αθηναικης εφημεριδας, αρχισα να το ξεφυλλιζω και σταματησα στα καλλιτεχνικα.
Διαβασα για μια παρασταση θεατρου, που σκοπο εχει να απευθυνθει στον ανθρωπισμο ολων μας, να μας κανει να δουμε με αλλο ματι ανθρωπους που εσφαλαν στο παρελθον και "πληρωσαν" γι αυτο, να τους βοηθησουμε εν τελει να επανενταχτουν στην κοινωνια..Σε γενικες γραμμες, νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε η δευτερη ευκαιρια δειχνει οντως τον ανθρωπισμο μας. Αλλα η συγκεκριμενη παρασταση θιγει ενα θεμα τοσο ευαισθητο προσπαθωντας να "δικαιωση" αυτον που δεν δικαιωνεται με τιποτα.Εχει θεμα την παιδεραστια, οι επιστημονες λεει παραγων της παραστασης, συμφωνουν οτι η παιδεραστια ειναι "αρρωστια". Ναι αλλα ειναι αρρωστια που δεν θεραπευεται ποτε, συμπληρωνω εγω που δεν ειμαι γνωστης επιστημονικων ζητηματων, αλλα απο προσωπικο ενδιαφερον απο μικρος εχω διαβασει παρα πολλα επιστημονικα περιοδικα και βιβλια για τις ψυχικες ασθενειες, και το ειδα παντου σαν κατι το δεδομενο.Ειναι αρρωστια στην οποια ο ασθενης βλαπτει ενα παιδι.Ισως περισσοτερα απο ενα. Σε ενα αλλο σημειο ο παραγων, δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ο σκηνοθετης λεει" στην Ελλαδα οτι εχει σχεση με τα παιδια ειναι ιερο".Μα νομιζω οχι μονο στην Ελλαδα, σε ολο τον κοσμο ειναι ιερο.Τις περισσοτερες δε φορες, ακομη και στον κοσμο των ζωων, που ολες τους οι πραξεις ειναι ενστικτωδεις, που δεν εχουν "Ηθικη".
Ολοι μας καποτε υπηρξαμε παιδια, ισως βεβαια δεν γινομαστε ολοι γεροντες.Αλλα παιδια υπηρξαμε ολοι μας.Τα παιδια αγνα και αθωα, λευκα σαν τις σελιδες ενος αγραφου ακομα βιβλιου απο καθε ειδους αμαρτια. Τα παιδια πρεπει να νοιαστουμε, πρεπει να φροντισουμε να μην υπαρχει ουτε σαν σκια το γεγονος οτι καποιες ανεπανορθωτες πληγες απο τετοιους "ανθρωπους"θα τα μεταβαλουν σαν ενηλικες σε ασθενεις με την ιδια, η παρομοιες ασθενειες.Οχι κυριε σκηνοθετα, κυριε παραγωγε, κυριοι ηθοποιοι.Η κοινωνια μας οντως ειναι μια κοινωνια ανοχης, οι συνειδησεις μας ομως δεν μπορουν να ανεχτουν τα παντα. Τα αδεια καθισματα στην πλατεια του θεατρου σας ειναι σιγουρο οτι θα σας κανουν να σκεφτειται σοβαρα τι εχεται κανει.Εσεις οι καλλιτεχνες, οι περισσοτεροι ευαισθητοι ανθρωποι, με ανοιχτους οριζοντες στην φαντασια τους. Δεν θα μπορουσατε να ασχοληθειτε με χιλια-δυο αλλα πραγματα;ΓΙΑΤΙ;
Παρασκευή, 29 Μάϊος 2009
ευχαριστούμε την πηγή: αυλες και περιβολια
Ο/Η Sotiris έγραψε στον Τοίχο σας: "Eυχές για μία θαυμάσια εβδομάδα και ένα υπέροχο μήνα ! "ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ"" Για να δείτε τον Τοίχο σας ή να γράψετε στον Τοίχο του/της Sotiris, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&v=feed&id=1446349692&story_fbid=1155528735506&mid=8d4f76G56358b7cG76ae34G1 Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook
~* Ο/Η Apostolos σχολίασε τη φωτογραφία σας στο άλμπουμ "": Γειά σου Σταμάτη Μια οικογένεια με τρείς άνδρες και μία γυναίκα .Πρέπει να την κουράζετε αρκεκά = κείμενο σχολιασμού Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30373159&id=1446349692&comments&mid=8d4eeaG56358b7cG76adf6G9 .- Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook
**Hello dear It sparks my interest to know you better for a nice and lovely relationship full of fun, I am EDITH HYDARA by name. i am beautiful single lady, I will appreciate if i read from you soon,for more communications and i will send you my photo for you to know how i look. Awaiting for your reply as soon as possible thanks and take care.my regards EDITH .-


**Ο Iakovoy Spiros έστειλε μήνυμα στα μέλη τουΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!! (live orthodoxy). --------------------Θέμα: ΘΕΩΣΗ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΟΣΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Π.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΨΑΝΗ http://www.facebook.com/l/;http:/www.youtube.com/watch?v=I3vs1b8ntWIhttp://www.facebook.com/l/;http:/www.youtube.com/watch?v=iO8njr41f1Y&feature=relatedhttp://www.facebook.com/l/;http:/www.youtube.com/watch?v=ryjGS8Lkh7o&feature=relatedhttp://www.facebook.com/l/;http:/www.youtube.com/watch?v=SCCRq8Evh5M&feature=relatedhttp://www.facebook.com/l/;http:/www.youtube.com/watch?v=xW3OncQir6Y&feature=relatedhttp://www.facebook.com/l/;http:/www.youtube.com/watch?v=a_QG-NIkng0&feature=relatedhttp://www.facebook.com/l/;http:/www.youtube.com/watch?v=4qp1SN8iTNs&feature=related-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1143234110842&mid=8d0c40G56358b7cG769034G0 .-
~* Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο Egggod σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Καλή βδομάδα :)- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/Egggod/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -~* Hi5: You received a new Animated Buzz! from Dark Αυτό το email εστάλη από την εφαρμογή PhotoBuzz. Dark buzzed your photo with an animation. Check it out!.-
~* Ο/Η Kaith σχολίασε τη φωτογραφία σας στο άλμπουμ "": ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΑΚΙ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑΜΑΤΗ....ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ... = κείμενο σχολιασμού Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30408065&id=1446349692&comments&mid=8cf483G56358b7cG7683d1G9 Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook___Αυτο το μήνυμα απευθυνόταν στον/στην stamoskal@windowslive.com. Θέλετε να ελέγχετε ποια e-mail θα λαμβάνετε από το Facebook; Μεταβείτε στο:http://www.facebook.com/editaccount.php?notifications&md=cGhvdG9fY29tbWVudDtmcm9tPTEyMTQzMTQzMjA7dWlkPTE0NDYzNDk2OTI7cGlkPTMwNDA4MDY1O3RvPTE0NDYzNDk2OTI=&mid=8cf483G56358b7cG7683d1G9Τα γραφεία του Facebook βρίσκονται στη διεύθυνση: 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304.-
~* Ο/Η Leonidas Lionas άλλαξε το όνομα της ομάδας pixisart/ πυξίς έκδόσεις Τέχνης σε pixisart χώροι τέχνης / πυξίς έκδόσεις Τέχνης . - Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=56376309542&mid=8cb683G56358b7cG765821G40 .- Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook
Ο Γιάννης K. Iωάννου έστειλε μήνυμα στα μέλη τουKalliopi Vetta Fans (Καλλιόπη Βέττα).- --------------------Θέμα: Αφού σας αρέσει η Καλλιόπη Βέττα... καλέστε και τους φίλους σας να γίνουν μέλη στην ομάδα αυτή ! Το καλό τραγούδι και οι καλλιτέχνες που το υπηρετούν με συνέπεια, χρειάζονται τη στήριξή μας.Εμπρός λοιπόν να φτάσουμε τα 1000 μέλη...:)Μην ξεχάσετε 10 Ιουνίου 2009, η Καλλιόπη στο Ηρώδειο !Καλό απόγευμα σε όλες και όλους !-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=86106716218&mid=8c9b11G56358b7cG76417aG0 .-
~* Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο whitesub σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Καλο Σ/Κ και καλή βδομάδα :)- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/whitesub/ .-
~* Ο Iakovoy Spiros έστειλε μήνυμα στα μέλη τουΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!! (live orthodoxy). --------------------Θέμα: "ΓΕΡΩΝ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ" ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ Κ.ΠΑΠΑ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΖΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ http://www.facebook.com/l/;http:/www.youtube.com/watch?v=aQOKlMf0AFIhttp://www.facebook.com/l/;http:/www.youtube.com/watch?v=T4SrHKKdDZA&feature=relatedhttp://www.facebook.com/l/;http:/www.youtube.com/watch?v=OxEokis2hkM&feature=relatedhttp://www.facebook.com/l/;http:/www.youtube.com/watch?v=ynCc3TgAN38&feature=related-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1173206530907&mid=8c6658G56358b7cG762506G0 .-
~*Ο/Η Filologos σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΝΩΣΕΩΝ!". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=55184102318&mid=8c5238G56358b7cG761e14G6 Ευχαριστούμε, ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΝΩΣΕΩΝ! .-
~* Στα "ψιλά" του τύπου, σαν να το συνηθίσαμε... . Σύλληψη 50χρονου για παιδική πορνογραφία
Posted: 30 May 2009 01:08 PM PDT Στα "ψιλά",του τύπου,..σαν να το συνηθίσαμε...,και βγήκε άλλη μια ειδησούλα, τόση δα...έλα βρε αδερφέ... σιγά τώρα.. * Η είδηση: Στο σπίτι 50χρονου εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας


Πενηντάχρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Νάουσα Ημαθίας με την κατηγορία ότι κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας.Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση σε έρευνα που πραγματοποίησαν άνδρες του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος στο σπίτι του 50χρονου εντόπισαν το υλικό παιδικής πορνογραφίας αποθηκευμένο στο σκληρό δίσκο φορητού υπολογιστή.Από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.
πηγή: Έθνος

**"Μαμακοίτα!" η πιο αγαπημένη λέξη των παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.
Posted: 30 May 2009 05:08 AM PDT .- "Μαμακοίτα" είναι ίσως η πιο αγαπημένη λέξη των παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Έτσι, όλο μαζί, σαν μια λέξη, βουίζει στα αυτιά των περισσότερων μαμάδων, ειδικά όταν βρίσκονται με τα παιδιά τους σε πάρκα, κούνιες, θάλασσα και άλλους εξωτερικούς χώρους, όπου τα βλαστάρια μας θέλουν να μας επιδείξουν τις ικανότητές τους.

Όμως αυτό είναι που θέλουν πραγματικά; Όχι, θα σας απαντήσω. Αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι την επιβράβευση για το κατόρθωμά τους. Τον θαυμασμό, την αποδοχή μας. Αυτή είναι η τροφή της παιδικής ψυχής.

Θυμάμαι όταν είχα την κόρη μου γύρω στα πέντε, πηγαίναμε σε κάτι κούνιες στη γειτονιά, μαζί με μια άλλη κοπέλα και τον γιο της κι εμείς πίναμε τον καφέ μας που κουβαλούσαμε μαζί στο σέικερ, προκειμένου να παίξουν τα παιδιά. Η κόρη μου ξεχνούσε και την ύπαρξή μου. Σχεδόν ποτέ δε με φώναζε για κάτι, έπαιζε με τα άλλα παιδιά και μόνο όταν ήθελε κάτι (νερό, τσίσα, να την κουνήσω), τότε με θυμόταν! Αντίθετα το αγοράκι της φίλης μου όλη την ώρα φώναζε: μαμακοίτα, μαμακοίτα! Με αυτό τον τονισμό, όπως το διαβάζετε! Από τις πολλές φορές που το έλεγε, το είχε κάνει μια λέξη, για ευκολία. Εκείνη δυσανασχετούσε, μου έλεγε "αχ, άρχισε πάλι το "μαμακοίτα", στιγμή δε μ'αφήνει να ησυχάσω!". Τον κοιτούσε βέβαια όταν πια την είχε φωνάξει δυο-τρεις φορές, βιαστικά και με υποκριτικό χαμόγελο, λέγοντας "μπράβο, μπράβο", αλλά εννοώντας "άντε, ξεφορτώσου με τώρα!".

Με ρώτησε λοιπόν γιατί το δικό μου παιδί συμπεριφερόταν έτσι κι έδειχνε τόσο ανεξάρτητη και χαρούμενη (ο δικός της γιος ήταν σα να είχε ένα διαρκές άγχος). Της είπα τότε ότι εγώ είχα κοιτάξει την κόρη μου όλη αυτή την ώρα πολύ περισσότερες φορές απ' ότι εκείνη το γιο της. Κι η κόρη μου βέβαια το ήξερε αυτό, το ένιωθε, την είχε αυτή τη βεβαιότητα. Υπήρχαν φορές που ενώ μιλούσα με τη φίλη μου κι έπινα τον καφέ μου, έβλεπα τη Χριστίνα και της χαμογελούσα, ή με το ύφος μου της έλεγα "μπράβο", για κάτι σπουδαίο που είχε κάνει, κάποιο σκαρφάλωμα ή κάτι άλλο. Υπήρχαν φορές που εκεί που μιλούσα με τη φίλη μου και χωρίς να αποσπάμε από την κουβέντα μου, γυρνούσα κι έλεγα στο παιδί "όχι εκεί Χριστίνα ή μην πηγαίνεις τόσο ψηλά". Ή απλά την κοιτούσα και της έκλεινα το μάτι ή της έκανα με το χέρι μου το σήμα του "καλό", ξέρετε αυτό με τον προτεταμένο αντίχειρα. Δε χρειάστηκε ούτε μια φορά το παιδί να μου φωνάξει "κοίτα με", απλά γιατί ήξερε, ένιωθε πως την κοιτάζω.

Είναι φυσικό τα παιδιά σε αυτή την ηλικία να είναι εγωκεντρικά και ν' απαιτούν την αμέριστη προσοχή μας. Κι εμείς οφείλουμε να τους τη δίνουμε, αλλά όχι όταν πια θα έχουν φτάσει στο σημείο να τη ζητάνε με αγωνία. Πρέπει να τους τη δίνουμε έτσι κι αλλιώς, σε κάθε μικρό ή μεγάλο τους κατόρθωμα, όσο ασήμαντο κι αν φαίνεται σε μας.

Φυσικά για όλα υπάρχει ένα μέτρο. Βάζουμε όρια στα παιδιά και τα κάνουμε ευτυχισμένα - δε θα πάψω να το λέω. Παιδί χωρίς όρια είναι ένα δυστυχισμένο παιδί. Εκείνο μας δοκιμάζει, πειραματίζεται, για να βρει τα όριά του. Πρέπει να είμαστε σαφείς σε αυτό το θέμα των ορίων. Και πάντα, μα πάντα, να τηρούμε τις υποσχέσεις μας.

Για παράδειγμα, ενώ εμείς μιλάμε στο τηλέφωνο, το μικρό μας απαιτεί να το προσέξουμε, να δούμε τη ζωγραφιά που μόλις έκανε ή κάτι άλλο. Μας φωνάζει, μας τραβάει ή και μας χτυπά - οτιδήποτε μπορεί να τραβήξει ενδεχομένως την προσοχή μας. Εμείς τότε διακόπτουμε για μια στιγμή το τηλεφώνημά μας και του λέμε ήρεμα "μόλις τελειώσω θα δω τη ζωγραφιά σου και θα κάτσουμε μαζί να φτιάξουμε μια άλλη. Σε πέντε λεπτά". Φροντίζουμε όμως να είναι όντως 5 τα λεπτά και να κάνουμε τη ζωγραφιά μαζί του. Μια φορά αν το ξεγελάσουμε είναι αρκετή για ν' ανατραπούν όλες οι ισορροπίες.

Τα παιδιά που συνήθως είναι τόσο απαιτητικά και δείχνουν ενοχλητικά για τους γύρω επειδή δεν αφήνουν τους γονείς τους σε ησυχία, είναι τα ανασφαλή παιδιά. Αντιθέτως, τα χορτασμένα από προσοχή κι ενδιαφέρον παιδιά, ποτέ δε συμπεριφέρονται δημόσια με αυτόν τον τρόπο. Έχουν εισπράξει προσοχή κι ενδιαφέρον από τότε που γεννήθηκαν, είναι σίγουρα για τα συναισθήματα των γονιών τους απέναντί τους και νιώθουν ευτυχία και ασφάλεια. Έτσι, όταν βγαίνουν έξω για τη βόλτα τους, κοιτάνε να διασκεδάσουν , να παίξουν με άλλα παιδιά και δε ζητούν συνεχώς την επιβεβαίωση. Εάν τη ζητούν, σημαίνει πως τους λείπει κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσετε άμεσα.

Αν λοιπόν έχετε παιδιά σε αυτή την ηλικία και το "μαμακοίτα" έχει γίνει η καραμέλα τους, μην τα μαλώνετε, μην αδιαφορείτε, αλλά σκεφτείτε πού έχετε κάνει λάθος εσείς.

Είναι σημαντικό για το παιδί σας να αποκτήσει αυτοπεποίθηση ώστε να μην έχει διαρκώς ανάγκη την αποδοχή των άλλων. Αν του πετάτε ένα "μπράβο" αδιάφορα και γυρνάτε από την άλλη, δεν κάνετε τίποτα. Σε κάθε του βήμα, σε κάθε του κατόρθωμα, όσο μικρό κι αν είναι, πρέπει να στέκεστε με ενδιαφέρον στο πλάι του και να το επιβραβεύετε. Για κάτι μικρό δείχνετε μικρό ενθουσιασμό και για κάτι πιο σημαντικό, μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Έτσι θα το βοηθήσετε να ξεχωρίσει τα μικρά από τα μεγάλα και θα το πείσετε βέβαια ότι το ενδιαφέρον σας είναι ειλικρινές και γνήσιο κι όχι υποκριτικό.

Ακόμα κι αν έχετε κάνει στραβή αρχή, μην απογοητεύεστε, είναι στο χέρι σας να διορθώσετε την κατάσταση. Μπορεί αρχικά να κουραστείτε και να "ξεβολευτείτε", αλλά τελικά η ποιότητα της ζωής σας θα βελτιωθεί, τα παιδιά σας θα είναι πιο ευτυχισμένα κι εσείς θα μπορείτε ν' απολαύσετε πιο ξένοιαστα τη βόλτα και τον καφέ σας!
πηγή: istories.gr , You are subscribed to email updates from To hamomilaki To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. -
~* Ο Argiropoulos Panos έστειλε μήνυμα στα μέλη τουCLUBBERS. --------------------Θέμα: CLUBBERS & UNIQUE στο απολυτο μεσημεριανο pool party... http://www.facebook.com/l/;http:/www.inandoutofpool.comhttp://www.facebook.com/l/;http:/www.inandoutofpool.com/http://www.facebook.com/l/;http:/www.inandoutofpool.com/http://www.facebook.com/l/;http:/www.inandoutofpool.com/http://www.facebook.com/l/;http:/www.inandoutofpool.com/http://www.facebook.com/l/;http:/www.inandoutofpool.com/http://www.facebook.com/l/;http:/www.inandoutofpool.com/http://www.facebook.com/l/;http:/www.inandoutofpool.com/http://www.facebook.com/l/;http:/www.inandoutofpool.com/http://www.facebook.com/l/;http:/www.inandoutofpool.com/ Information:Reply-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=83770912821&mid=8b824bG56358b7cG75d4a4G0 .-
~* Ο/Η Sergiou έγραψε στον Τοίχο σας: "ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ!!" Για να δείτε τον Τοίχο σας ή να γράψετε στον Τοίχο του/της Sergiou, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&v=feed&id=1446349692&story_fbid=1154853078615&mid=8b782bG56358b7cG75cde3G1.- Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook
~* Γειά σου stamos1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο bbimbo σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - καλησπέρα σταμάτη..!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/bbimbo/ .-
~*
Θέμα:
ΑΠ: love
Εστάλη:
30/5/2009 4:08:38 μμ

Από: Stamatios SkoulikasΕστάλη: 29 Μαΐου 6:02 μμΠρος: nansy nansyΘέμα: ΑΠ: love
Γλυκιά και αγαπητή μου Nansy , πρώτα μια γλυκιά καλησπέρα για σένα , ν ΄είσαι και να περνάς πάντα καλά &επίσης μερικοί όμορφοι στιχοι για σένα από μένα , με εκτίμηση , σεβασμό και αγάπη . Σταμάτης Οδοντίατρος .http://snsarfara.blogspot.com ,
Από: nansy nansyΕστάλη: 29/5/2009 3:21:10 μμΠρος: Stamatios SkoulikasΘέμα: ΑΠ: love
Καλησπερα και απο μενα να εισαι και να περνας καλα! Φιλακιαααααα
Από: Stamatios SkoulikasΕστάλη: 27 Μαΐου 3:07 μμΠρος: nansy nansyΘέμα: ΑΠ: love
ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ . ΣΤΑΜΑΤΗΣ , ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ


Από: nansy nansyΕστάλη: 12/5/2009 9:23:20 πμΠρος: Stamatios SkoulikasΘέμα: ΑΠ: love
Σε ευχαριστω Σταματιε για τα καλα σου λογια. Και εσυ μια καλη μερα να εχεις και εναν καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!
Από: Stamatios SkoulikasΕστάλη: 02 Μαΐου 9:45 μμΠρος: nansy nansyΘέμα: love
Αγαήτή μου ΝANSY, πέρασα για μιά καλησπέρα , καλό μήνα , ολες οι επιθυμίες σου ευχές μου . Με φιλία , αγάπη , εκτίμηση , σεβασμό και ανθρωπιά . Σταμάτης Dentist ,Φιλικότατα
ΑΡΦΡΆ- ΚΑΛΑΜΆΤΑ .- **
** ** ( http://sotostips.blogspot.com/2009/01/microsoft.html ) ΣΩΤΗΡΗΣ !!! ** Γειά! Είμαι ο Σωτήρης.-Απόφοιτος Ε.Μ.Π και blogger του sotostips( http://sotostips.blogspot.com ). - Για τους νέους με το Sync φίλους έγραψα ένα άρθρο που εξηγώ πως χρησιμοποιούμε το Sync, πως κάνουμε τις ρυθμίσεις του, και γενικά τι κάνουμε στο Sync http://sotostips.blogspot.com/2009/02/syncgr-help.html .-Το sotostips είναι ένα φιλικό προς τον αρχάριο χρήστη blog με ευκολονόητα αλλά πάντα χρήσιμα θέματα τεχνολογίας. -Το sotostips, κατά κύριο λόγο, δίνει tips & συμβουλές για Windows, internet και προτάσεις για χρήσιμα και δωρεάν προγράμματα. Δείτε ένα άρθρο μου πχ για άγνωστα΄στο ευρύ κοινό αλλά δωρεάν και χρήσιμα προγράμματα από τη microsoft( http://sotostips.blogspot.com/2009/01/microsoft.html ) .- Μου αρέσει ο κινηματογράφος, τα ταξίδια, το blogging, το διάβασμα, η μουσική. Και το καλό χιούμορ.-Στο Sync & Twitter, βλέπω την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά και να μοιραστούμε καθημερινές εμπειρίες που προσφέρουν αυτά χρήσιμη. Έχω γράψει και ένα guest post για το Twitter στο blog Grwitters Digest( http://blog.grwitters.com/375/bloggers-and-microblogging ). -Για όσους ενδιαφέρονται για σχεδιασμό ιστοσελίδων(βήμα-βήμα) δομοσιεύονται σειρά άρθρων στο μπλογκ( http://sotostips.blogspot.com/2009/01/blog-post_24.html ) .- ΣΩΤΗΡΗΣ.!!
~*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου